Planificarea vacanței de vară

30 Apr 2020
2320
Planificarea vacanței de vară

Vacanța de vară

Vara este perioada cea mai benefică pentru a lua o pauză de la serviciu, de la rutină și de la ritmul aglomerat al orașelor mari. Cei mai mulți oameni aleg vara să meargă în vacantă într-o țară exotică, la mare sau la munte.

Anul acesta concediu de vară ar putea fi amânat din cauza virusului COVID-19, dar noi suntem optimiști și sperăm la vacanța de vară mult așteptată, dacă nu într-o țară exotică, măcar pe teritoriul țării noastre.

Deși agențiile de turism au intrat în carantină, pe paginile web ale acestora putem găsi oferte turistice spre orice destinație din lume.

Lista.md vă prezintă agențiile turistice din Republica Moldova cu cele mai bune oferte turistice pentru vacanța de vară 2020.

Voiaj International

Voiaj International a pregătit reduceri de 25% pentru cei care își doresc să petreacă vacanța de vară în Bulgaria. Această ofertă turistică este valabilă și pentru Turcia. De asemenea, agenția turistică îți propune oferte uimitoare pentru insula Creta, regiunea Chania, și multe alte oferte și reduceri pentru o vacanță extraordinară.

voiajinternational

Panda Tur

Sediile agenției turistice la momentul de față sunt închise, dar compania își continuă activitatea online, iar dacă dorești să afli mai multe detalii despre activitatea acesteia poți apela la numărul de telefon indicat în profilul companiei pe Lista.md. Cât despre ofertele turistice, Panda Tur a redus considerent prețurile pentru fiecare destinație turistică. Dacă accesezi pagina web pandatur.md vei găsi multe oferte “low Cost” pentru destinațiile turistice precum: Grecia și Egypt, iar pentru Turcia aceasta îți oferă o reducere de 28%. Informează-te despre toate ofertele turistice pe pagina companiei.

panda tur

EnjoyTravel

Agenția de turism îți propune o vacanţă de lux cu privelişti şi obiective turistice incredibile! EnjoyTravel te ajută să găseşti și să rezervi zborul pe care îl doreşti la un preţ fantastic! Agenția turistică îți oferă tarifele cele mai ieftine adunate prin colaborare de cele peste 500 de companii aeriene cu zboruri regulate spre orice destinație turistică cu oferte low-cost.

enjoytravel

FlamingoTur

Agenția de turism este o unitate specializată care organizează, oferă și vinde pachete turistice la cele mai bune prețuri. Aceasta are rolul de a consilia clientul în legătură cu ofertele turistice reprezentate. Pentru vacanța de vară 2020 aceasta a pregătit oferte speciale pentru destinațiile: Turcia, Romania, Ucraina, Egypt, Bulgaria, Grecia etc. Contactează un specialist a cărui experiență și competență îți va oferi consultanță privind călătoria și vacanța dorită, în limitele bugetului tău.

flamingo tur

Explore Tur

Această agenție de turism este una dintre primele agenții din Republica Moldova, care a lansat un motor de căutare avansat a biletelor de avion spre orice destinație turistică din întreagă lume. Explore Tur îți oferă prețuri mega accesibile pentru vacanța ta de vară.

exploremd

Top Voyage

Agenția de turism îți propune oferte pentru litoralul din Antalya, Bodrum, Creta, Corfu, Nisipurile de Aur și Elenite, care sunt acum disponibile prin curse directe de la Chișinău. Pachetele de vacanță poate fi rezervate direct pe site. Pentru vacanța de vară poți economisi considerabil cu ofertele Early Booking și Last Minute.

topvoyage md

MVV Tur

Aici vei găsi cele mai fierbinți oferte în toată lumea - la munte sau la mare. Dacă dorești să faci rezervări la o destinație turistică dar îți este frică că nu vei ajunge la mare și nu vei primi banii în legătură cu Coronavirus? MVV Tur îți vine în ajutor și te asigură că vei putea anula gratuit zborul timp de 14 zile înainte de plecare, iar tu îți vei primi banii înapoi, în cazul anulării.

mvvtur

Assorti Travel

Apelând la serviciile turistice Assorti Travel vei beneficia de cele mai bune oferte pentru o vacanță la mare. Compania îți oferă posibilitatea de a achita vacanta în rate spre orice destinație turistică.

assorti travel

Soleil Turism

Agenția de turism este specializată în organizarea vacanțelor și tratamentelor în cele mai bune stațiuni din lume, tururi în munți, excursii, vacanțe la mare pentru următoarele destinații: Turcia, Bulgaria, Grecia, Italia, Spania și multe altele.

soleilturism

Cocos-Tur

Agenția de turism îți propune o gamă largă de oferte turistice spre: Israel, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Maldive, Thailanda, Republica Dominicană, Cipru, Statele Unite ale Americii, Bulgaria, România, Grecia, Austria, Moldova, Italia, Franța, Republica Cehă, Ungaria, Ucraina, Elveția, Goa, Sri Lanka, Europa. Cocos-tur organizează: vacanțe la mare, la munte sau în croazieră pe mare, care te vor încânta.

cocosturOricare va fi situația în următoare perioadă, în legătură cu pandemia Covid-19, stai acasă și ai grijă de cei dragi. Toți ne dorim să călătorim, dar și mai mult să ne odihnim, dar mai presus de toate este sănătatea. Lista.md te încurajează să stai acasă și sa te abonezi la newsletterul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte.

Comentarii