Noutăţi și actualizări pe site

17 Aug 2020

Modificări legate de pagina de profil și de navigarea pe Lista.md

Utilizatorii platformei Lista.md pot observa unele modificări legate de pagina de profil și de navigarea pe site: funcția „Editează profilul” a fost eliminată din meniul principal și a fost adăugată o fereastră „pop-up” cu profilul de utilizator, în care această caracteristică este acum disponibilă. În ceea ce privește înregistrarea, acum a devenit și mai ușor să devii utilizator al platformei Lista.md, deoarece au fost adăugate mai multe rețele sociale prin care poți intra pe platformă, astfel procesul de înregistrare este cât se poate de simplu!

17 Aug 2020

Noi actualizări pe pagina de înregistrare pe platforma Lista.md

Actualizarea paginii de înregistrare pe platforma Lista.md. Cu un design nou, intuitiv și ușor de utilizat, acum pagina de înregistrare nu este doar ușor de utilizat, dar și vizual plăcută.

07 Aug 2019

Posibilitatea de adăugare a sursei video pe profilul companiei

Statisticile arată că mare parte din timpul pe care îl petrecem online este urmărind video-uri. Din acest motiv am creat un funcțional special pentru a adăuga video. Acum se poate de realizat prezentarea companiei printr-un video.

28 Iun 2019

Trimiterea mesajelor către companii

Deși ai posibilitatea să obții contactele unei companii din profil, recunoaște că este mult mai ușor să ai un buton care să te conecteze direct cu aceasta. Da, noi am creat acest buton care îți permite să trimiți mesaj direct la companie.

15 Oct 2018

Lansarea versiunea nouă, Lista.md

Pentru că suntem mereu într-un pas cu toate noutățile în domeniul IT am decis că o modernizare și actualizare va fi pe placul mermbrilor Lista.md. Versiunea nouă a site-ului are menirea să îți ofere acces rapid și ușor la produsele și serviciile căutate, precum și o modalitate mult mai simplă de a te informa despre companii, oferte și evenimente.

03 Feb 2016

Întrebări către comunitatea Lista.md

Lista.md a creat o rubrică unde poți lua legătura cu alți utilizatori pentru a găsi răspuns sau pentru a răspunde la întrebările despre companie, produs sau serviciu. Ai întrebări? Întreabă mai multe persoane accesând pagina „Întrebările utilizatorului.

În curând

Poziționarea locației companiei pe mapă

În curând pe Lista.md va fivizibilă poziționarea companiilor pe hartă, ceea ce va permite utilizatorilor să găsească mai ușor și mai rapid locația companiei. Pe pagina companiilor înregistrate veți putea găsi nu numai noutati despre firma, ca si adresa și localizarea pe hartă.

Opinia utilizatorului

Mergând pe premisa că utilizatorii trebuie să fie informați despre companii și produsele/serviciile acestora în curând va fi creat blocul „Opinia utilizatorului” unde fiecare utilizator Lista.md va avea posibilitatea de a propune subiecte/noutati pe baza cărora se va scrie articole informaționale pe blogul platformei.

Companiile vor avea posibilitatea să răspundă la întrebările utilizatorilor

Pentru că unul dintre principalele scopuri ale platformei Lista.md este cel de a conecta companiile și utilizatorii în curând va fi creat funcționalul care permite companiilor să răspundă direct la întrebările utilizatorilor. Acesta reprezintă un beneficiu pentru ambele părți, companiile au posibilitatea să obțină clienți potențiali, iar membrii vor putea obține răspunsuri calificate.

Lista.md vă informează despre actualizari, noutati si innovatii ale platformei curente si in curind. pentru a îmbunătăți funcționalitatea și a oferi utilizatorilor săi cele mai eficiente modalități de promovare online.