Noutăţi și actualizări pe site

07 Aug 2019

Posibilitatea de adăugare a sursei video pe profilul companiei

Statisticile arată că mare parte din timpul pe care îl petrecem online este urmărind video-uri. Din acest motiv am creat un funcțional special pentru a adăuga video. Acum se poate de realizat prezentarea companiei printr-un video.

28 Iun 2019

Trimiterea mesajelor către companii

Deși ai posibilitatea să obții contactele unei companii din profil, recunoaște că este mult mai ușor să ai un buton care să te conecteze direct cu aceasta. Da, noi am creat acest buton care îți permite să trimiți mesaj direct la companie.

15 Oct 2018

Lansarea versiunea nouă, Lista.md

Pentru că suntem mereu într-un pas cu toate noutățile în domeniul IT am decis că o modernizare și actualizare va fi pe placul mermbrilor Lista.md. Versiunea nouă a site-ului are menirea să îți ofere acces rapid și ușor la produsele și serviciile căutate, precum și o modalitate mult mai simplă de a te informa despre companii, oferte și evenimente.

03 Feb 2016

Întrebări către comunitatea Lista.md

Lista.md a creat o rubrică unde poți lua legătura cu alți utilizatori pentru a găsi răspuns sau pentru a răspunde la întrebările despre companie, produs sau serviciu. Ai întrebări? Întreabă mai multe persoane accesând pagina „Întrebările utilizatorului.

23 Ian 2016

Posibilitatea de a scrie recenzii

Ce poate informa mai bine decât recenzia unui utilizator? Utilizatorii au posibilitatea să-și expună părerea sinceră despre calitatea produselor sau a serviciilor companiilor. Recenziile online sincere și pozitive au un impact direct la creșterea popularității brandului, deci, acestea reprezintă încă un beneficiu și pentru companii.

17 Dec 2015

Rezervarea ofertei

Acum nu mai poți pierde nimic din vizor. Odată ce ai devenit membrul Lista.md ai posibilitatea să accesezi informațiile despre ofertele companiilor, iar ca să nu ratezi această ofertă este nevoie doar de a o rezerva.

În curând

Poziționarea locației companiei pe mapă

În curând pe Lista.md va fivizibilă poziționarea companiilor pe hartă, ceea ce va permite utilizatorilor să găsească mai ușor și mai rapid locația companiei. Pe pagina companiilor înregistrate veți putea găsi nu numai noutati despre firma, ca si adresa și localizarea pe hartă.

Opinia utilizatorului

Mergând pe premisa că utilizatorii trebuie să fie informați despre companii și produsele/serviciile acestora în curând va fi creat blocul „Opinia utilizatorului” unde fiecare utilizator Lista.md va avea posibilitatea de a propune subiecte/noutati pe baza cărora se va scrie articole informaționale pe blogul platformei.

Companiile vor avea posibilitatea să răspundă la întrebările utilizatorilor

Pentru că unul dintre principalele scopuri ale platformei Lista.md este cel de a conecta companiile și utilizatorii în curând va fi creat funcționalul care permite companiilor să răspundă direct la întrebările utilizatorilor. Acesta reprezintă un beneficiu pentru ambele părți, companiile au posibilitatea să obțină clienți potențiali, iar membrii vor putea obține răspunsuri calificate.

Lista.md vă informează despre actualizari, noutati si innovatii ale platformei curente si in curind. pentru a îmbunătăți funcționalitatea și a oferi utilizatorilor săi cele mai eficiente modalități de promovare online.