about
notebook

Despre noi și despre beneficiile platformei

Lista.md este un instrument direct și unic în Republica Moldova pentru interacționarea companiilor cu clienții, un element cheie care are impact asupra motoarelor de căutare. Lista.md reprezintă registrul online ale companiilor din Republica Moldova, care au multe de beneficii avantajoase. Aici sunt înregistrate companiile care își extind ramurile afacerii sale pe piața de afaceri, companiile care prestează servicii utile la prețuri accesibile. Lista.md permite companiilor să stabilească o relație cu clientul cum nici o altă platformă nu îți permite. Aceasta îți permite să stabilești o relație de 1-1, în care vei obține o recenzie cu privire la modul în care clienții reacționează la mesajele de promovare. Lista.md permite companiilor promovarea Brandului cu scopul de a obține recunoștința consumatorilor. Platforma oferă o metodă simplă de căutare a informațiilor necesare despre companii și activitatea acestora pe piața de afaceri din Republica Moldova.

team

Beneficii pentru companii

Lista.md este platforma informativă, creată special pentru a răspândi informații despre companiile din Republica Moldova. Odată creat, profilul companiei este imediat promovat pe rețelele de socializare. Această metodă de promovare este gratuită. Companiile au beneficii de a informa consumatorii despre oferte/evenimente/servicii prin postările acestora pe pagina companiei.

 • 1

  Conectare directă

  Lista.md te conectează direct cu clienții tăi. Permite acestora accesul la profilul companiei pentru a se informa despre ofertele/evenimentele/serviciile plasate.

 • 2

  Popularitatea Brandului

  Lista.md oferă posibilitatea de a crește popularitatea Brandului companiei cu ajutorul recenziilor clienților care au beneficiat de oferte sau serviciile prestate.

 • 3

  Clienți Noi și Vânzări Mari

  Clienții fideli îți ridică rating-ul, la propriu. Cu cât mai multe recenzii ai adunat, cu atât cresc șansele de a cuceri mai mulți clienți noi, care vor spori vânzările.

team
notebook-2
notebook-2

Beneficii pentru Consumatori

Lista.md oferă consumatorilor posibilitatea de a beneficia de produsele și serviciile companiilor la prețuri promoționale. De asemenea, informează despre evenimentele care se vor desfășura în Republica Moldova.

 • 1

  Recenzii

  Consumatorii sunt încurajați să scrie recenzii pe profilul companiei despre calitatea produsului ofertat sau despre calitatea serviciilor prestate.

 • 2

  Oferte

  Fiind Membru Lista.md beneficiezi de produse și servicii la cele mai accesibile prețuri de pe piață. Lista.md mereu te va informa despre oferte noi printr-un singur E-mail.

 • 3

  Evenimente

  Fiți la curent cu evenimentele ce se vor petrece pe întreg teritoriul Republicii Moldova, îndeosebi, în orașul tău, organizate de companii.

man-with-notebook

Nu știți unde să promovați
compania Dvs?

Creați profilul companiei Gratis,
iar Lista.md se ocupă de promovare!

Recenzii

about-us-page-review-user

Мне нравится Lista! Сайт очень прост в ипользовании. Я всегда в курсе о всех предложениях и событиях как в моём городе, так и по всей Молдове. Теперь я не трачу время, когда хочу найти контактные данные или информацию о какой-либо компании, так как Lista предоставляет всё необходимое через один клик!

about-us-page-review-company

Am început cu o simplă înregistrare a companiei, pe parcurs am înțeles cât de utilă este această platformă. Acum sunt mereu conectat cu clienții fideli ale companiei mele.Lista mi-a oferit oportunitatea de a informa o întreagă țară despre ofertele noastre. Cel mai mult ne ajută recenziile, acestea ne permit să cunoaștem dorințele clienților noștri și ne demonstrează cât de mult suntem apreciați de aceștia.