Întrebări și răspunsuri pentru utilizatori

Caut salon de frumusete pentru un make-up si manichiura la un pret accesibil

Buna! Cine ma poate ajuta cu o adresa a unui salon de frumusete la un pret accesibil? Am nevoie pana la sfarsitul lunii August!

Caut rochie de mireasă!

Buna. Cine mă poate ajuta cu informații despre un salon de mariaj care oferă rochii de mireasă în chirie la prețuri pământești?

Pot pleca la lucru peste hotare?

Cunoaște cineva dacă se mai poate pleca la lucru peste hotare? Văd multe oferte speciale pe aici și aș vrea să merg la muncă în străinătate.

Caut un Spa salon în Soroca

Cine poate să-mi spună dacă cunoaște vreun SPA salon în soroca? Dacă aveți, puteți să-mi lăsați și contactele. Mulțumesc!

Magazine de biciclete

Care magazin de biciclete pentru copii îmi puteți recomanda? Caut bicicletă pentru un băiețel de 5 ani.

Unde cumpăr miez de nucă?

Salutare! Știe cine unde pot cumpăra miez de nucă ango?

Caut sală pentru banchete

Recomandați-mi o sală pentru banchete pentru zi de naștere care organizează evenimente chiar dacă e carantină.

Ce să dai un bărbat pe 23 februarie?

Caut idei de cadouri originale pentru 23 februarie

Lista.md conectează utilizatorii și companiile. Noi conectăm pe cei care au nevoie de răspunsuri la întrebări cu cei care sunt gata să le adreseze. Noi am creat o comunitate deschisă concentrată pe companii și oameni care sunt gata să privească imaginea în ansamblu, să se ajute reciproc, să facă schimb de opinii și experiențe, să adreseze întrebări companiilor și celorlalți utilizatori pentru a obține răspunsuri la acestea. Fiecare utilizator al platformei de promovare online poate adresa o întrebare utilizatorilor, iar noi îi vom găsi pe cei care pot oferi cel mai bun și mai exact răspuns la întrebare .

CUM PUNEȚI ÎNTREBĂRI PE SITE-UL LISTA.MD:

  • Formulați întrebarea cât mai clar și corect posibil. Cu cât descrii mai bine și mai clar esența dificultății care a apărut, cu atât răspunsul va fi mai precis.
  • Practica arată că întrebarea trebuie începută cu întrebarea: cum, unde, când, de ce? Astfel, creierul dvs însuși va continua și va formula întrebarea care te interesează.
  • Nu afirma, ci cere. Amintiți-vă că această secțiune există special pentru întrebări și vă puteți împărtăși opinia sau evaluarea în comentarii și recenzii. Înainte de a scrie , verificați Întrebările frecvente (FAQ).

REGULI EDITORIALE:

  • Site-ul nostru are o atitudine extrem de negativă față de limbajul obscen - este STRICT interzis. Vă rugăm să vă abțineți de la obscenități sau declarații care jignesc onoarea și demnitatea cuiva.
  • Spam-ul este întotdeauna rău. Vă apreciem pe dumneavoastră și timpul acordat, așa că vom elimina întrebările și răspunsurile care nu au nicio relevanță.