Întrebări și răspunsuri pentru utilizatori

Unde gasesc cele mai mici preturi la incaltamine?

Caut incaltaminte frumoasa si calitativa la preturi mai mici!

Ce localuri noi s-au deschis în Bălți?

Vreau să merg cu prietenii într-o mică vizită, la o rudă din Bălți. Unde aș putea să o invit la o cină?

Mobilă la comandă

Care este compania care confecționează cel mai calitativ mobilier? Cine a făcut mobilă la comandă?  Aștept recomandări.

Ce localuri de distractii pentru copii se pot gasi la Chisinau?

Un local cu jocuri si totodata unde si cei mari se pot relaxa la o mica masa.

Я ищу свадебную корону для фаты

Может ли кто-нибудь помочь мне найти свадебные аксессуары по доступным ценам?

Unde pot găsi animatori pentru aniversarea căsătoriei?

Buna, caut animatori care să ne facă petrecerea mai veselă. Aș dori să știu la cine ați apelat voi? Ce experiențe ați avut? Merci anticipat

Unde pot să vînd arbuji murați?

Nu cunoateți vreun local care ar cumpara arbuji murați?

Care este cel mai potrivit local pentru serbarea zilei de nastere in Chisinau?

Salut, peste o luna este ziua mea de nastere si as dori sa aflu de la voi unde ati petrecut acest eveniment, cam cat costa meniul etc. Multumesc pentru raspunsuri.

Lista.md conectează utilizatorii și companiile. Noi conectăm pe cei care au nevoie de răspunsuri la întrebări cu cei care sunt gata să le adreseze. Noi am creat o comunitate deschisă concentrată pe companii și oameni care sunt gata să privească imaginea în ansamblu, să se ajute reciproc, să facă schimb de opinii și experiențe, să adreseze întrebări companiilor și celorlalți utilizatori pentru a obține răspunsuri la acestea. Fiecare utilizator al platformei de promovare online poate adresa o întrebare utilizatorilor, iar noi îi vom găsi pe cei care pot oferi cel mai bun și mai exact răspuns la întrebare .

CUM PUNEȚI ÎNTREBĂRI PE SITE-UL LISTA.MD:

  • Formulați întrebarea cât mai clar și corect posibil. Cu cât descrii mai bine și mai clar esența dificultății care a apărut, cu atât răspunsul va fi mai precis.
  • Practica arată că întrebarea trebuie începută cu întrebarea: cum, unde, când, de ce? Astfel, creierul dvs însuși va continua și va formula întrebarea care te interesează.
  • Nu afirma, ci cere. Amintiți-vă că această secțiune există special pentru întrebări și vă puteți împărtăși opinia sau evaluarea în comentarii și recenzii. Înainte de a scrie , verificați Întrebările frecvente (FAQ).

REGULI EDITORIALE:

  • Site-ul nostru are o atitudine extrem de negativă față de limbajul obscen - este STRICT interzis. Vă rugăm să vă abțineți de la obscenități sau declarații care jignesc onoarea și demnitatea cuiva.
  • Spam-ul este întotdeauna rău. Vă apreciem pe dumneavoastră și timpul acordat, așa că vom elimina întrebările și răspunsurile care nu au nicio relevanță.