faq

FAQ: Răspunsuri la Întrebari Frecvente pe Lista.MD

Bine ați venit pe platforma Lista.md! Aici veți găsi răspunsuri la întrebări frecvente ale utilizatorilor Lista.md. Dacă aveți vreo întrebare la care răspuns nu se regăsește printre cele de mai jos, nu ezitați să ne contactați la adresa de E-mail contact@lista.md.

Lista.md conectează, informează și promovează. Fiecare companie înregistrată are beneficiu de a informa un număr larg de consumatori despre oferte și evenimente, iar Lista.md le va promova online pe rețelele de socializare.

Optează pentru „Înregistrare Privată” și completează formularul. Vei primi pe e-mail un link de confirmare, accesează-l pentru a confirma și a completa contul tău pentru ca acesta să devină vizibil pentru utilizatori.

Optează pentru „Înregistrare Afacere” și completează formularul. Vei primi pe e-mail un link de confirmare, accesează-l pentru a confirma și a completa contul companiei pentru ca acesta să devină vizibil pentru utilizatori.

După înregistrare, confirmare și completare a paginei companiei vei avea posibilitatea să adaugi oferte și/sau evenimente. Alege "Adaugă oferta/evenimentul" și urmează toți pașii indicați pentru publicare.

Beneficiază de opțiunea „Ați uitat parola”, iar noi îți trimitem un mesaj către adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat, pentru a reseta parola. Te rugăm să verifici e-mailul și să urmezi pașii indicați pentru resetarea parolei.

Apasă butonul „Abonare”! Lista.md îți va trimite notificări de fiecare dată când vor apărea oferte/evenimente plasate recent!

Fiind membru Lista.md ai posibilitatea să informezi ceilalți membri, prin adăugarea unei recenzii. Accesează pagina companiei și scrie o recenzie despre serviciile prestate ale companiei la care ai apelat sau despre calitatea produselor pe care le-ai procurat din ofertă.

Aici ai mai multe opțiuni! Ai posibilitatea să faci share chiar de pe pagina companiei/membrului sau ne găsești pe rețelele de socializare: Odnoklassniki, VKontakte, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, unde dai like și share la pagina Lista.md.

Uneori distribuitorul de servicii e-mail poate redirecționa în "Spam" unele mesaje. Pentru a rezolva această întrebare, marchează mesajele de la Lista ca "nefiind Spam", astfel următoarele e-mailuri vor ajunge direct în căsuța poștală.