Descrierea companiei

Bine ați venit la Panda Tur.Pentru pasionații de călătorii!Când vine vacanța, fie ești un iubitor de soare și de plajă, ski fanatic, adventure lover, pasionat de cultură și tradiții, îți poți îndeplini visul cu NOI!Agenția noastră activează din 2010 pe baza licenței Seria A MMI Nr.054606. Suntem o echipă tânără cu planuri mari care le împărtășim cu d-voastră!În arhiva agenției noastre sunt deja peste 100.000 clienți care au rămas satisfăcuți de serviciile oferite de noi.Suntem pasionați, la fel ca dumneavoastră, de vacanțe și călătorii, de aceea vă îndemnăm doar… SĂ ALEGEȚI!De restul ne ocupăm noi, PANDA TUR.

Cuvintele cheie: Echipament turistic, Mărfuri pentru odihnă, Agenții de turism, Excursii, Servicii turism, Papetărie, Antikvariat, Room Service, Locuri de Joacă, Ghid Turistic, Excursii Private, Specialiști la Domiciliu, Micul Dejun, Gratis pentru Copii, Reduceri Sezoniere, Parcare, Wi-Fi, Terasă, Transport Invalizi, Închirieri Auto, Transport Pasageri.
09 Iun 2020

Mi-a plăcut foarte mult. Cele mai accesibile preturi si cel mai comfortabil transport (tur-retur) numai la panda tur!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
Oxana Rusu
27 Iul 2019

Organizatie de doi bani. Consultantul nu poate oferi detalii concrete despre excursie, ghidul isi permite sa te dea la o parte de pe locurile pe care le-ai bronat caci sunt altii care vor sta acolo. La procurarea biletelor iti zic prompt ca locuri in autocar nu ofera si primul venit este primul servit. Zis si facut, venim noi cu o ora inainte, cu copil mic, ca sa fim primii, stiind ca in urma autocarului ma simt rau si la ora pornirii, asa-numitul ghid iti spune ca este un grup de persoane care a venit acum la urma si ei se aseaza in fata restul sa fim buni sa plecam in spate. Pentru ce am stat o ora noaptea in strada? Pe ghid nu il intereseaza, nici ca am venit primii, nici ca am asteptat mai mult ca toti, nici ca suntem cu copii mici, nici ca ma simt rau in spatele autocarului. In oficiu mi se facuse alte promisiuni. Ajunsi la obiective le-am vizitat in graba de parca eram fugariti de turci. La plingerea scrisa, nimeni nu a telefonat sa afle care e cauza nemultumirii clientului.

1.0
A fost această
recenzie utilă?
Irina Ambris
14 Mai 2019

Vă mulțumesc frumos pentru o asemenea excursie la Iași! Am petrecut alături de voi clipe de neuitat! Sunteți o echipă de nota 10!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Recenzii publice

Svetlana Golban
08 Iun 2019
5.0

M-am întors recent din fermecătorul Istambul și vreau să mulțumesc echipei Panda Tur pentru o vacanță minunată. O vacanță frumoasă, la care a contribuit mult timpul minunat petrecut în prezența ghidului Moș Nicolae, un profesionist desăvârșit, plăcut, cu note de umor și cu mult bun simț. Ceea ce ați făcut pentru noi (programul, traseele, informațiile detaliate și prezentate extraordinar de Moș Nicolae și ghidul local dnul Bulet) a fost FORMIDABIL! Am ajuns acasă cu bine, am reluat problemele cotidiene, dar zilele din Istambul cu siguranță nu le voi uita! Recomand cu încredere Panda Tur și Moș Nicolae you're THE BEST!

Andrei Baraga
12 Mai 2019
5.0

Odihnă garantată . Mă folosesc de serviciile acestei companii cîțiva ani la rînd . Recomand.

Iurie Sandu
10 Apr 2019
5.0

A fost bine.Merci mult Nataliei de consultatie si de indrumari de bine.Am procurat foi de odihna la Turcia,speram sa ne odihnim cu placere.Sa aveti clienti fideli cit mai multi o zi buna.Pa...

Alte companii

Companie Clean Service Group
Clean Service Group

Cel mai bun serviciu de curățătorie chimică din Moldova.Specialiști cu experiență ai companiei „Clean Service Group” vor efectua în mod eficient și rapid curățarea chimică a covoarelor, curățarea spațiilor de birouri și a gospodăriei, curățarea după renovare, curățarea generală, spălarea geamurilor și vitrinelor, alegerea metodei de tratament și a detergenților corespunzători. Dacă sunteți interesat de servicii de curățenie în Chișinău sau în alte zone, vă rugăm să

Chișinău
Companie Fiory
Fiory

Fiory e locul unde poți găsi lucruri handmade unice!  Cauți un cadou perfect? Fiory te ajută! Fă comandă de un articol și primește -10% reducere la adoua cumpărătură!

Chișinău
Companie MuzCafe&muzzette -Karaoke-
MuzCafe&muzzette -Karaoke-

muzCafe&muzzette -=KARAOKE=- creeaza-ti dispozitia! Urați un bun venit echipei si brand-ului, în puternica rețea de karaoke, muzCafe-creeaza-ți dispozitia! Te așteptăm cu drag, dispoziție buna meniu gustos și sănătos, iar atmosfera te va face să dorești să revii. Evadează cu prietenii în cel mai disitractiv karaoke club din Chișinau.

Chișinău