Описание компании

Bine ați venit la Panda Tur.Pentru pasionații de călătorii!Când vine vacanța, fie ești un iubitor de soare și de plajă, ski fanatic, adventure lover, pasionat de cultură și tradiții, îți poți îndeplini visul cu NOI!Agenția noastră activează din 2010 pe baza licenței Seria A MMI Nr.054606. Suntem o echipă tânără cu planuri mari care le împărtășim cu d-voastră!În arhiva agenției noastre sunt deja peste 100.000 clienți care au rămas satisfăcuți de serviciile oferite de noi.Suntem pasionați, la fel ca dumneavoastră, de vacanțe și călătorii, de aceea vă îndemnăm doar… SĂ ALEGEȚI!De restul ne ocupăm noi, PANDA TUR.

Ключевые слова: Туристическое Снаряжение, Товары Для Отдыха, Турагенты, Экскурсии, Туристические Услуги, Канцелярские Товары, Антиквариат, Обслуживание Номеров, Места Для Игры, Туристический Гид, Частные Поездки, Домашние Специалисты, Маленький Завтрак, Бесплатно Для Детей, Сезонные Скидки, Парковка, Wi-Fi, Терраса, Транспорт Инвализи, Прокат Автомобилей, Пассажирский Транспорт.
09 Июн 2020

Mi-a plăcut foarte mult. Cele mai accesibile preturi si cel mai comfortabil transport (tur-retur) numai la panda tur!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
Oxana Rusu
27 Июл 2019

Organizatie de doi bani. Consultantul nu poate oferi detalii concrete despre excursie, ghidul isi permite sa te dea la o parte de pe locurile pe care le-ai bronat caci sunt altii care vor sta acolo. La procurarea biletelor iti zic prompt ca locuri in autocar nu ofera si primul venit este primul servit. Zis si facut, venim noi cu o ora inainte, cu copil mic, ca sa fim primii, stiind ca in urma autocarului ma simt rau si la ora pornirii, asa-numitul ghid iti spune ca este un grup de persoane care a venit acum la urma si ei se aseaza in fata restul sa fim buni sa plecam in spate. Pentru ce am stat o ora noaptea in strada? Pe ghid nu il intereseaza, nici ca am venit primii, nici ca am asteptat mai mult ca toti, nici ca suntem cu copii mici, nici ca ma simt rau in spatele autocarului. In oficiu mi se facuse alte promisiuni. Ajunsi la obiective le-am vizitat in graba de parca eram fugariti de turci. La plingerea scrisa, nimeni nu a telefonat sa afle care e cauza nemultumirii clientului.

1.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
Irina Ambris
14 Май 2019

Vă mulțumesc frumos pentru o asemenea excursie la Iași! Am petrecut alături de voi clipe de neuitat! Sunteți o echipă de nota 10!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Публичные отзывы

Svetlana Golban
08 Июн 2019
5.0

M-am întors recent din fermecătorul Istambul și vreau să mulțumesc echipei Panda Tur pentru o vacanță minunată. O vacanță frumoasă, la care a contribuit mult timpul minunat petrecut în prezența ghidului Moș Nicolae, un profesionist desăvârșit, plăcut, cu note de umor și cu mult bun simț. Ceea ce ați făcut pentru noi (programul, traseele, informațiile detaliate și prezentate extraordinar de Moș Nicolae și ghidul local dnul Bulet) a fost FORMIDABIL! Am ajuns acasă cu bine, am reluat problemele cotidiene, dar zilele din Istambul cu siguranță nu le voi uita! Recomand cu încredere Panda Tur și Moș Nicolae you're THE BEST!

Andrei Baraga
12 Май 2019
5.0

Odihnă garantată . Mă folosesc de serviciile acestei companii cîțiva ani la rînd . Recomand.

Iurie Sandu
10 Апр 2019
5.0

A fost bine.Merci mult Nataliei de consultatie si de indrumari de bine.Am procurat foi de odihna la Turcia,speram sa ne odihnim cu placere.Sa aveti clienti fideli cit mai multi o zi buna.Pa...

Другие компании

Компания Texas Steak Bar
Texas Steak Bar

Texas Steak Bar va așteaptă să savurați cele mai bune steakuri cu un pahar de vin bun, într-o atmosferă plăcută!

Кишинёв
Компания Restaurant OSCAR Bălți
Restaurant OSCAR Bălți

Ресторан Oscar - это стильный и современный ресторан в городе Бельцы, который предлагает комфорт и элегантность для вашего мероприятия.

Бельцы
Компания Custom Services SRL
Custom Services SRL

<p style="margin: 0px 0px 10px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font: inherit; vertical-align: baseline;">Custom Services SRL este o companie de arhitectură aplicată și de realizare a lucrărilor de execuție pentru amenajări interioare ale spațiilor de retail și office. De la organizarea spațială, la alegerea finisajelor, prezentarea virtuală a ideilor prin realizarea de concepte 3D dinamice, toate acestea căpătând ulterior formă prin completarea cu desene de execuție, consultanță

Кишинёв