09 Июн 2020

Mi-a plăcut foarte mult. Cele mai accesibile preturi si cel mai comfortabil transport (tur-retur) numai la panda tur!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
Oxana Rusu
27 Июл 2019

Organizatie de doi bani. Consultantul nu poate oferi detalii concrete despre excursie, ghidul isi permite sa te dea la o parte de pe locurile pe care le-ai bronat caci sunt altii care vor sta acolo. La procurarea biletelor iti zic prompt ca locuri in autocar nu ofera si primul venit este primul servit. Zis si facut, venim noi cu o ora inainte, cu copil mic, ca sa fim primii, stiind ca in urma autocarului ma simt rau si la ora pornirii, asa-numitul ghid iti spune ca este un grup de persoane care a venit acum la urma si ei se aseaza in fata restul sa fim buni sa plecam in spate. Pentru ce am stat o ora noaptea in strada? Pe ghid nu il intereseaza, nici ca am venit primii, nici ca am asteptat mai mult ca toti, nici ca suntem cu copii mici, nici ca ma simt rau in spatele autocarului. In oficiu mi se facuse alte promisiuni. Ajunsi la obiective le-am vizitat in graba de parca eram fugariti de turci. La plingerea scrisa, nimeni nu a telefonat sa afle care e cauza nemultumirii clientului.

1.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
Irina Ambris
14 Май 2019

Vă mulțumesc frumos pentru o asemenea excursie la Iași! Am petrecut alături de voi clipe de neuitat! Sunteți o echipă de nota 10!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Публичные отзывы

Svetlana Golban
08 Июн 2019
5.0

M-am întors recent din fermecătorul Istambul și vreau să mulțumesc echipei Panda Tur pentru o vacanță minunată. O vacanță frumoasă, la care a contribuit mult timpul minunat petrecut în prezența ghidului Moș Nicolae, un profesionist desăvârșit, plăcut, cu note de umor și cu mult bun simț. Ceea ce ați făcut pentru noi (programul, traseele, informațiile detaliate și prezentate extraordinar de Moș Nicolae și ghidul local dnul Bulet) a fost FORMIDABIL! Am ajuns acasă cu bine, am reluat problemele cotidiene, dar zilele din Istambul cu siguranță nu le voi uita! Recomand cu încredere Panda Tur și Moș Nicolae you're THE BEST!

Andrei Baraga
12 Май 2019
5.0

Odihnă garantată . Mă folosesc de serviciile acestei companii cîțiva ani la rînd . Recomand.

Iurie Sandu
10 Апр 2019
5.0

A fost bine.Merci mult Nataliei de consultatie si de indrumari de bine.Am procurat foi de odihna la Turcia,speram sa ne odihnim cu placere.Sa aveti clienti fideli cit mai multi o zi buna.Pa...