Oferte fierbinți pe tot parcursul verii

12 Iul 2019
1635
Oferte fierbinți pe tot parcursul verii

Hai la mare, hai la soare! Vara cel mai frumos anotimp pentru a merge în concediu, pentru a lua acea pauză de la muncă, de a ieși din rutina zilnică din decursul anului. Vacanțele sunt adevărate răsfățuri pentru suflet. Fiecare dintre noi are nevoie periodic de relaxare și odihnă, iar un sejur într-o destinație exotică este exact ce ne trebuie pentru a ne desprinde de viața cotidiană.
Încă nu ai reușit să mergeți în concediu de vară? Nu aveți timp sau nu ați hotărât unde să mergeți? No panic! Încă mai aveți timp, a mai rămas puțin timp dar acest fapt vă aduce doar avantaje, pentru că agențiile turistice au dat foc la prețuri! Acum puteți să alegeți destinația  turistică cu  cea mai bună ofertă.

Fie că optați pentru o vacanță în:  Spania, Turcia, Bulgaria, Grecia, Lista.md  vă ajută să găsiți cele mai avantajoase oferte pentru vacanța de vară. Voi decideți care este destinația spre care vreți să călătoriți, iar noi ne ocupăm de prezentarea celor mai bune oferte spre destinațiile de top ale acestei veri. Iar vouă vă rămâne doar să alegeți și să vă asigurați că a-ți împachetat în bagaj toate lucrurile de care veți avea nevoie și că nu vă lipsesc entuziasmul și buna dispoziție.

Iată care sunt destinațiile turistice de top ale acestei veri și ofertele fierbinți pentru acestea:

  • Panda Tur uimește de fiecare dată prin destinațiile turistice și prețurile mici ale acestora. Iată ce a pregătit agenția turistică pentru această vară, ofertă fierbinte pentru destinațiile din: Bulgaria, Creta, Grecia, Turcia. Pentru a-și păstra clienții fideli, agenția turistică, în fiecare nou sezon propune noi destinații. Fii la curent cu toate ofertele Panda Tur, abonează-te la pagina companiei.

  • Voiaj Internațional a pregătit o colecție întreagă de destinații turistice pentru o vacanță de neuitat. Fie că alegi Cipru, Spania, Muntenegru, Grecia sau Turcia, operatorii de la Voiaj te vor impresiona cu prețurile mici pentru fiecare dintre aceste destinații. Pentru mai multe oferte accesați pagina companiei.

  • Pentru cei pasionați de istoria bogată și tradițiile orientale impresionante, Valentina Tur a pregătit 5 oferte fierbinți pentru Turcia. Alegeți această destinație turistică pentru această vacantă bogată în obiective istorice și religioase de mare valoare.

  • Agenția turistică  Internix- Tur vă oferă cele mai fierbinți prețuri pentru odihna și  relaxul  dorit. Baza de odihnă Kardinal din  Zatoka  vă propune cele mai mici prețuri pentru odihna la mare.

  • Muntenegru este destinația perfectă pentru cei ce doresc să combine în concediu marea și muntele.  Donatella  Tur vă propune să petreceți o vacanță de vis în Muntenegru la cel mai mic preț.

  • Turiștii care vor opta pentru sejururile prezentate de agenția turistică Solei Turism, vor avea ocazia să viziteze unele dintre cele mai frumoase țări ale Europei: Muntenegru, Italia, Spania, Bulgaria, Grecia dar și Cipru și Turcia.


Dorești să aflați și despre alte destinații turistice pentru o vacanță de vară pe merite? Vizitați blogul platformei Lista.md, unde veți găsi informații despre  cele mai spectaculoase plaje din lume, cele mai accesibile destinații turistice pentru vacanță și multe alte articole interesante și informative.

Comentarii