Vacanță pentru întreaga familie.

07 Mai 2018
2155
Vacanță pentru întreaga familie.

Vacanță cu prietenii sau vacanță în cuplu, o varietate de destinații la distpoziție. Dar unde mergem dacă dorim să savurăm clipe de neuitat alături de familie? Sunt oameni care doresc să-și petreacă vacanța alături de familie, lângă copii. Când vine vorba să găsești o destinație perfectă pentru vacanța de vară pentru întreaga familie, în primul rând te gândești la copii, ei trebuie să fie criteriul cel mai important după care vă ghidați. Activitățile pentru întreaga familie pe timp de vară nu sunt deloc greu de găsit. Vara, activitățile în aer liber sunt mereu o opțiune bună, fie că vă jucați volei de plajă, fie că înotați sau mergeți să vizitați un muzeu, toate sunt lucruri care vor stârni interesul și dorința celor mici. Important de notat este faptul de a proteja copiii de experiențe neplăcute din cauza aglomerațiilor orașelor.

Ai nevoie de amintiri unice, deosebite de care îți vei aminti pe tot parcursul vieții, iar cele mai frumoase amintiri sunt cele împreună cu familia.

Copiii sunt centrul universului oricărei familii, deci trebuie să organizăm vacanța în așa fel încât ei să aibă parte de surprize plăcute și momente fericite alături de părinții săi. Această vacanță în familie îți va da bătăi de cap din multe puncte de vedere, iar pentru a reduce un pic din griji și pentru a te ajuta să găsești destinația ideală pentru întreaga ta familie am pregătit o listă ale orașelor cu parcuri de distracție pentru cei mici și cei mari.


1. Parcul de distracții Disneyland – Paris

Parcul Disneyland din Paris este situat pe primul loc în topul nostru fiind și cel mai cunoscut și popular parc din Europa. Complexul Disneyland Paris este împărțit în două parcuri tematice: Disneyland Park și Walt Disney Studios Park. Este cel mai vizitat parc de distracții din Europa ce atrage anual peste 13 milioane de vizitatori. Așadar, dacă ajungeți aici intrați în atmosfera magică a locului, pierdeți-vă prin cele cinci tărâmuri de basm, pline de aventură și senzații tari. Este locul perfect să ne pătrundem în copilărie!

2. Parcul de distracții Tivoli Gardens – Copenhaga

Parcul Tivoli Gardens din Copenhaga încântă de generații atât pe cei mici cât și pe cei mari încă din anul 1843, atunci când și-a deschis pentru prima dată porțile. De fapt este cel mai vechi parc de atracții al Europei iar dincolo de numeroasele sale atracții pline de adrenalină este locul perfect pentru o cină în inima orașului fericirii. De la carusele din lemn și până la mașinării moderne, Tivoli te va transporta într-o lume de basm, plină de melancolie pentru cei mari și plină de surprize plăcute pentru cei mici.

3. Parcul de distracții Efteling – Olanda

Parcul de distracții Efteling din Olanda ascunde o pădure plină de mistere, casa gnomilor și papagalii povestitori. Pregătiți-vă să ascultați cele mai magice povestiri. Parcul Efteling din Olanda este unul dintre cele mai mari și populare parcuri din Olanda și din Europa, acesta deschizându-și porțile în anul 1952. Dacă ajungeți aici aveți ocazia să faceți un tur al parcului, iar un trenuleț cu aburi vă stă la dispoziție. Dacă întotdeauna v-ați dorit să faceți parte din lumea de basm a zânelor, ați ales destinația perfectă pentru aceasta.

4. Parcul de distracții Port Aventura – Salou, Spania

Port Aventura din Spania este situat la doar o oră de mers cu mașina de la Barcelona, dar puteți opta pentru orice alte mijloace de transport în comun. Port Aventura este de fapt un parc tematic, care vă va plimba prin cele mai importante destinații ale globului, fiind împărțit în 5 zone astfel: Zona Mediteranei, exotica Polinezia, vechea China, impresionantul Mexic dar și Vestul Salbatic. Mai mult, dacă este cald și căutați mai mult decât tipicele roller coaster-uri, puteți face o oprire la Caraibe Aquatic Park.

5. Parcul de distracții Lego Land – Londra, Marea Britanie

Aici copiii pot păși în lumea magică a cavalerilor, cercetașilor sau piloților, pot zbura deasupra copacilor pentru a scăpa de dragoni sau pot trăi o experiență subacvatică…..totul într-un cadru de poveste care va stârni imaginația celor mici. Și dacă la finalul zilei nu vă este suficientă experiența de poveste, puteți să vă cazați într-unul din hotelurile tematice, unde distracția nu se oprește nici pe timpul nopții.

6. Parcul de distracții Prater – Viena, Austria

Parcul de distracții Prater din Viena este de poveste, mai ales dacă vă concentrați atenția asupra roții gigantice Ferris numită și ‘”Riesenrad”; cu o vechime de peste 100 de ani, Ferris s-a transformat în simbolul Vienei. Când veți ajunge aici veți întâlni aventura, tradiția și farmecul vienez, toate concentrate într-unul dintre cele mai cunoscute parcuri din Austria. În plus, pe lângă cele mai atractive puncte de distracții ale parcului, dispuneți de o impresionantă zonă verde unde veți putea alerga, plimba cu bicicleta sau înota. Dacă doriți să vedeți cât mai mult din această zonă verde, aveți posibilitatea de a lua trenulețul liliputan sau „‘Liliputbahn‘”, un trenuleț în miniatură care va conduce în cele mai frumoase zone de relaxare ale Praterului vienez.

7. Parcul de distracții Heide Park – Soltau, Germania

Heide Park îl veți găsi în apropierea Hamburgului, iar un city break aici este o opțiune perfectă. Dacă vă plac senzațiile tari, parcul Heide are toate atuurile pentru ca voi să vă petreceți o zi plină de entuziasm. Parcul dispune de 4 roller coaster-uri, unele dintre cele mai mari din Europa, și alte 40 de atracții care vă stau la dispoziție, însă vedeta parcului rămâne impresionanta replică a Statuii Libertății situată în mijlocul Roller Coaster-ului de lemn – Colosul.

Comentarii