Top 10 companii aerierne din Republica Moldova

05 Iun 2020
4000
Top 10 companii aerierne din Republica Moldova

Companii aeriene care oferă prețuri accesibile pentru bilete la avion

Zborul este unul dintre modul de deplasare dintr-o țară în alta, este unul dintre cel mai rapid mod de a ajunge la destinația dorită. Companiile aeriene din Republica Moldova permit efectuarea zborurilor spre orice țară.

O companie aeriană cu servicii complete oferă, pasagerilor în timpul zborului: divertisment, bagajul de cală, mese, băuturi și dotări, cum ar fi pături și perne, incluse în costul biletului de avion. De altfel, serviciile companiilor aeriene nu pot fi comparate, deoarece sunt diferite datorită prețurilor. De exemplu, companiile aeriene low-cost și cele regionale nu pot fi comparate cu companiile aeriene cu servicii complete, deoarece oferă un produs complet diferit, pe rute, de obicei, mult mai scurte, în care service-ul nu contează la fel de mult. Companiile aeriene cu servicii complete oferă pasagerilor posibilitatea de a alege călătoria la clasa economy sau la clasa business, iar pe unele zboruri, la premium economy și la clasa I. Acestea deseori descriu o istorie lungă, acumulată în perioada activității și poartă steagurile țărilor de origine.

În Republica Moldova avem un singur aeroport internațional, care se găsește la periferia orașului Chișinău. În prezent, 16 companii aeriene efectuează zboruri charter și zboruri regulate pe/de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre 22 destinații mondiale. 4 transportatori aerieni naționali și 12 internaționali activează pe Aeroportul Chișinău.

Dacă vrei să găsești cel mai ieftin bilet de avion posibil către destinația dorită, Lista.md companiile aeriene cu cele mai bune oferte turistice. Dar mai întâi de toate informează-te despre cum poți să călătorești simplu și ieftin  și cum să eviți efectele diferențelor fusului orar când călătorești.

Iată care sunt cele mai des accesate companii aeriene din Republica Moldova

Air Moldova

Compania aeriană "Air Moldova" SRL este lider pe piața autohtonă a transporturilor aeriene. Air Moldova operează zboruri directe spre 33 destinaţii din Europa, Rusia şi Asia. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business. Pe plan internaţional "Air Moldova" s-a poziționat ca o companie sigură şi stabilă.

airmoldova

Aeroflot Russian Airlines

Aeroflot - Russia Airlines - cea mai mare companie aeriană națională a Rusiei, care desfășoară zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul Sheremetyevo din Moscova. Aeroflot este una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume, ce a început activitatea sa în 1923. În prezent, compania aeriană operează zboruri regulate de pasageri la 120 de puncte din 52 de țări ale lumii.

aeroflot airlines

Alitalia

Compania aeriană ce aparține Italiei activează pe teritoriul Republicii Moldova din 2012, oferind zboruri spre 103 destinații. Astfel, apelând la serviciile aviatice ale companiei Alitalia puteți ajunge în Europa, America de Nord și Sud, Asia și Africa.

alitalia

HiSky

HiSky este o companie cu capital privat înființată din dorința de a deveni o alternativă atractivă pe piața locală și regională. Compania aeriană își ia zborul având la bord specialiști cu multă experiență în domeniu și o echipă care împărtășește aceeași pasiune: pasiunea pentru industria aviatică.

hiskye md

ARKIA

Transportatorul aerian din Israel își face prezența în Republica Moldova din 1998. Compania aeriană oferă servicii de transportare atât a pasagerilor cât și a mărfurilor. Cursa, care operează este Chișinău-Tel Aviv, însă în același timp oferă și conexiuni spre alte destinații din lume.

arkia airlines

Austrian Airlines

Cea mai mare companie aeriană din Austria și cel mai bun transportator european în segmentul de clasă econom pe rutele de distanțe lungi și medii. Compania oferă curse aeriene regulare spre 130 de destinații în peste 60 de țări, cea mai mare parte dintre ele sunt orașe din Orientul Mijlociu, Europa Centrală și de Est.

australian airlines

Fly One

Compania aeriană moldovenească, se clasifică în lista companiilor aeriene low-cost, oferind servicii tradiționale. Aceasta efectuează atât curse regulate, cât și curse charter către orașele cele mai populare din Grecia și Turcia. Destinațiile principale ale companiei aeriene Fly One sunt Europa și Russia.

fly one

S7 Airlines

Denumirea inițială a companiei aeriene este “Sibiri” dar după rebranding aceasta și-a schimbat-o în S7. În anul 2007 aceasta decolează în Republica Moldova pentru pasagerii care doresc să zboare către Russia.

s7 airlines

Tarom

Fiind cunoscută sub numele de Transport Aerian Român, este o companie aeriană națională românească, care operează zboruri regulate spre orașele importante din toată Europa, precum și în țările din Orientul Mijlociu.

tarom

TURKISH AIRLINES

Turkish Airlines, Inc. este compania aeriană națională a Turciei cu baza în Istanbul. Compania operează o rețea de transport de pasageri pe cale aeriană în 219 de orașe internaționale și 42 naționale, deservind un total de 262 de aeroporturi în Europa, Asia, Africa și America.

turkish airlinesVara este anotimpul preferat pentru vacanța la mare, fiecare își face planul din timp, și caută cele mai ieftine bilete de avion și oferte turistice. Se pare că planul pentru vacanța 2020 va trebui modificat de către toți. Dar să nu fim triști și să ne bucurăm de o vacanță pe plaiurile noastre, care sunt la fel de frumoase. Iată 10 baze de odihnă si 5 localuri pentru întreaga familie din Republica Moldova unde vă puteți petrece concediu de vară.

Lista.md vă încurajează să cercetați cu atenție blogul nostru pentru a găsi multe alte destinații turistice, iar pentru a fi la curent cu actualitățile despre activitatea companiilor după ieșirea din starea de urgență abonați-vă la newsletter pentru a primi notificări despre tot ce va apărea nou în curând.

Comentarii