Top 5 localuri pentru întreaga familie.

15 Oct 2018
3752
Top 5 localuri pentru întreaga familie.

Familia este nucleul civilizației. Will Durant

Familia înseamnă pace, liniște și multă dragoste. Cea mai frumoasă parte a acestui segment, a acestui cadru atât de important pentru fiecare om, este faptul că doar familia îți poate oferi necesarul vital. Susținere, respect, iubire, afecțiune, înțelegere sunt componentele care le întâlnim în fiecare familie. Familia este adăpostul fiecărui om, refugiu pe care îl găsești în clipele grele, aici îți găsești puterile necesare de a înfrunta provocările vieții, aici primești căldura sufletească care te va încuraja să treci peste anumite obstacole, aici vei găsi calea corectă spre a lua decizii potrivite, aici vor fi puse în valoare calitățile tale și nicidecum defectele. Familia te va proteja, te va încuraja, te va îmblânzi, te va face pur și simplu omul mai bun. În familie nu vei fi judecat, nu vei fi înjosit, nu vei fi tratat cu indiferență, iar necesitățile tale și a familiei vor fi mereu pe prim-plan.

Clipele petrecute în familie sunt cele mai valoroase, nu vei găsi nimic mai de preț decât fericirea clipelor petrecute în sânul familiei. Vă prezentăm lista a 5 localuri din Chișinău unde puteți petrece clipe frumoase alături de familie.


1. Arbuz Family Club

Arbuz Family Club este un spațiu pentru toată familia. Amplasat în inima orașului Chișinău, unește toată familia, într-un spațiu armonios oferind antrenamente yoga pentru întreaga familie, ateliere de creație. Arbuz organizează sărbători de familie și evenimente speciale. Clubul are programe speciale pentru copiii nou născuți până la cei de vârstă școlară, precum și pentru părinții și bunicii lor.

2. Artico

Artico este Centrul Republican pentru copii și tineret de educație nonformală care oferă copiilor și tinerilor oportunități de dezvoltare, informare, formare, consultanță, suport, relaționare prin implicarea în activități și proiecte sociale, culturale, sportive și tehnice.

3. Aventura Parc

Aventura Parc este parcul de distracție pentru întreaga familie. Aici mereu o să aveți parte de momente plăcute, timp petrecut distractiv împreună cu copiii. În "Aventura Parc" puteţi să vă relaxaţi, deoarece copii Dvs. vor fi tutelaţi de operatori experimentaţi. Simbolurile Parcului sunt Bum Bonii, jucării-clovni gigantici, care aşteaptă copii sâmbăta şi duminica şi îi distrează nu numai pe cei micuţi ci şi pe cei maturi.

4. Delfinariu Nemo

Delfinariu Nemo este primul delfinariu din Republica Moldova. În incinta localului se petrec show-uri spectaculoase pentru copii și maturi. Acestea au numere speciale cu oaspeți speciali, de peste hotare. În cadrul acestor spectacole delfinii prezintă trucuri împreună cu antrenorii lor, iar accentul se pune pe muzică interpretată de artiști din țară, dar și din străintate.

5. BahmutClub

BahmutClub este situat în codrii seculari ai Călăraşilor. Aici descoperim o părticică din Moldova tradiţională şi modernă în acelaşi timp. Un colţ de rai învăluit în linişte şi aer curat oferă relaxare maximă, în condiţii prielnice de cazare atât vara, cât şi iarna. Înconjurat de coline de vii şi livezi, de dealuri pline cu păduri şi fâneţe, beneficiezi de o liniște și relaxare îndulcitoare alături de familie.

 

Comentarii