10 Peșteri disponibile pentru cazare pe timp de vacanță în Turcia

28 Mai 2018
2729
10 Peșteri disponibile pentru cazare pe timp de vacanță în Turcia

Explozia ofertelor de cazare ale hotelurilor au făcut cazarea mai accesibilă ca preț și comoditate pe tot parcursul vacanței. Hoteluri de lux, hoteluri de sezon, hotelor de 3, 4, 5 stele, hosteluri etc. Unde nu ai întoarce capul, oricare pagină accesată a agențiilor turistice vei găsi o multitudine de oferte ale acestora. Dacă ești plictisit de asemenea modalitatea de cazare noi îți propunem una inedită, nemaipomenită, care te va face curios. Haide să spargem stereotipele și să ne cazăm într-o Peșteră. Da, să ai parte de cazare în peșteră a devenit mai mult decât real. Vorbim despre peșteri adevărate, care au fost renovate și special amenajate pentru a oferi posibilitatea de cazare a turiștilor care le vizitează. Lasă pe altă dată modalitățile clasice de cazare dacă mergi în Cappadacia, fiindcă aici vei putea găsi cele mai multe astfel de posibilități de cazare.

Iată care sunt aceste spectaculoase Hoteluri-Peșteri:


1. Aithra Cave Hotel In Urgup, Turcia

Aithra Cave Hotel In Urgup, Turcia este un hotel renovat în grădina de lux aproape de formațiunile de rocă din Capadocia. Hotelul Peșteră are restaurante și terase care vă vor bucura cu delicii specifice, tradiționale. De asemeanea, puteți să vă bucurați de plimbări în aer cu balonul și de o gamă largă de activități distractive.

2. Anitya Cave House In Ortahisar, Turcia

Anitya Cave House In Ortahisar, Turcia este un hotel cu arhitectură tradițională a peșterilor, dar care are camerele dotate cu baie, WI-FI, TV, balcon și terasă. Aici puteți avea parte de diferite activități în împrejurimi, precum călăritul, drumețiile și ciclismul.

3. Fresco Cave Suites Cappadocia In Urgup, Turcia 

Fresco Cave Suites Cappadocia In Urgup, Turcia oferă camere de peșteră cu fresce de perete originale din secolul al XIX-lea. Reconstruit într-un conac istoric, acest hotel de tip boutique are camere elegante, cu TV LCD și terasă privată cu vedere la oraș.

4. Golden Cave Suites In Urgup, Turcia

Golden Cave Suites In Urgup, Turcia are o arhitectură tradițională și este dotată cu birou, mini-bar și telefon. Peștera este dotată cu TV LED și WI-FI, ia terasa va oferă vederi încântătoare asupra orașului.

5. Kale Konak In Uchisar, Turcia

Kale Konak In Uchisar, Turcia este un conac turcesc renovat care oferă posibilitatea de cazare unică în vecinătatea Castelului Uchisar, vederi spectaculoase spre Capadoccia și Muntele Argeus. Fiecare cameră are un șarm aparte, abordând un decor romantic, fiind dotate cu șemineu și mobilier antic.

6. Kayakapi Premium Caves Cappadocia In Urgup, Turcia

Kayakapi Premium Caves Cappadocia In Urgup, Turcia este o peștera istorică renovată. Cu o locație convenabilă aceasta are de oferit toate condițiile necesare pentru o vacanță extraordinară. Camerle peșterii au decor elegant, cu vedere la Cappadocia, de asemeneanea aceastea sunt dotate cu aer condiționat, aparat de cafea, TV LED. Unele camere au șemineu și terasă privată.

7. MDC Hotel In Urgup, Turcia

MDC Hotel In Urgup, Turcia este unul dintre cele mai populare hotel-peșteră din Cappodocia. Hotelul este amplasat în clădire istorică a orașului Urgup. Această peșteră de lux oferă vederi panoramice asupra Cappadociei. Camerele sunt spațioase dotate cu aer condiționat, TV LED și SPA.

8. Millstone Cave Suites Hotel In Uchisar, Turcia

Millstone Cave Suites Hotel In Uchisar, Turcia este unul dintre cel mai accesat hotel-peșteră datorită atracțiilor turistice în apropiere. Peștera oferă vederi fantastice asupra Valei Pigeonului și a Goremei. Fiecare camera are un design delicat, fiind dotate cu WI-FI, TV LED, mini-bar și sistem muzical.

9. Rox Cappadocia In Uchisar, Turcia

Rox Cappadocia In Uchisar, Turcia are o arhitectură unică de piatră. Camerele de piatră din această peșteră au un decor unic și mobilier remarcabil. Puteți începe diminețile prin a admira de pe terasa, vederea panoramică asupra Văii Guvercinlik.

10. Taskonaklar Hotel In Uchisar, Turcia

Taskonaklar Hotel In Uchisar, Turcia este construit într-una dintre cele mai frumoase văi ale Cappodaciei. Aceast hotel-peșteră este combinația perfectă dintre confort și simplitate. De asemenea puteți beneficia de excursii și plimbări cu balonul cu aer cald. Pentru a vă face sejurul de neuitat, acest hotel are multe lucruri de oferit, cum ar fi trekking, călărie și excursii la renumitele "Fairy Chimneys".

 

Comentarii