Top 10 cele mai bune hoteluri din Chișinău

09 Mar 2018
1697
Top 10 cele mai bune hoteluri din Chișinău

Chișinău, capitala Republicii Moldova, cel mai mare oraș și cel mai bine dezvoltat din punct de vedere economic. Capitala oferă locuitorilor săi cele mai bune condiții pentru dezvoltarea unei afaceri, iar pentru turiști cele mai frumoase și pitorești puncte turistice de vizitat. Având în vedere faptul că acest oraș a devenit țintă pentru mulți oameni de afaceri din străinătate care își extind business-ul pe piața de afaceri din Republica Moldova, piața turistică a oferit locuitorilor oportunitatea de a deschide restaurante, hoteluri, cafenele și alte localuri cât mai ospitaliere și pentru a oferi turiștilor un pic din istoria Moldovei. Hotelurile și restaurantele sunt cele mai căutate de către turiști, acestea fiind o necesitate esențială pentru aceștia. Hotelurile sunt principala alegerea a călătorului, acesta având nevoie de cazare, iar cazarea trebuie să ofere adăpost într-o unitate ospitalieară specializată, adică Hotelul. Turiștii sunt oamneii care caută confort și condiții prielnice de trai pe timpul aflării pe teritoriul ale Republicii Moldova. Hotelurile se evaluează după amplasare, personal, confort, echipament, servicii de curățenie și mâncare, evaluarea se face pentru a putea fi clasificate. Clasamentul hotelier se mai face în funcție de numărul de camere, servicii oferite, după stelele și recenziile oferite de clienți. Managerii companiilor hoteliere doresc să atragă și să satisfacă chiar și cei mai pretențioși clienți ai săi, oferind servicii de înaltă calitate transformând sejurul acestora într-o adevărată vacanță de placere. Ofertele hotelurilor diferă de la una la alta în dependență de anotimp și de sărbătorile care se apropie, dar de cele mai multe ori acestea fac reduceri pentru a spori numărul oaspeților.

Lista vă oferă un clasament de 10 hoteluri care merită sa fie abordate:


1. Art-Rustic Boutique Hotel

Art-Rustic Boutique Hotel este situat în inima orașului Chișinău întâmpina oaspeții săi cu eleganță și stil, camerele sunt amenajate în stil modern, cu caracter moldovenesc. Hotelul oferă facilități și servicii de înaltă calitate pentru a oferi un sejur prielnic fiecărui oaspete.

2. London Boutique Hotel

London Boutique Hotel este situat in apropierea centrului istoric al Chișinăului și ale celor mai importante locuri pe care turiștii le-ar putea vizita. Hotelul are design classic, rafinat, echipă profesionistă care oferă deservire excepțională pentru a impresiona fiecare client.

3. Berd's Design Hotel

Berd's Design Hotel este primul și unicul design-hotel din Republica Moldova. Deservirea la cel mai înalt nivel subliniază ospitalitatea și reputația hotelului. Hotelul oferă vizitatorilor săi servicii de înaltă calitate, transformând sejurul într-o adevărată vacanță de neuitat.

4. SHADOW HOTEL

SHADOW HOTEL situat vis-a-vis de Circul din Chișinău, oferă oaspeților săi camere spațioase, în stil oriental, spa spațios, piscină în aer liber, saună modernă și solar. Oaspeții pot beneficia de masaj și servicii de înfrumusețare.

5. Guest House Suisse

Guest House Suisse situat în fosta clădire Suisse Hotel, a devenit unul dintre cel mai renumit și faimos hotel din Chișinău. Hotelul Suisse este un edificiu istoric care oferă clienților săi apartamente moderne și spațioase, echipate cu toate cele necesare pentru a transforma sejurul într-unul plăcut.

6. Hotelul Kamilfo

Hotelul Kamilfo este situat în apropierea teatrului “A.P.Cehov”, este un loc plasat ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice din capitală. Hotelul oferă oaspeților săi ospitalitate și distincție, este alegerea perfectă atât pentru oamenii de afacere cât și pentru cei care sunt veniți în Moldova pentru odihnă.

7. Hotelul Mini Chișinău

Hotelul Mini Chișinău este un mic refugiu, un mic colțișor verde în orașul mare și aglomerat al capitalei. Hotelul este o zonă privată închisă, cu o gradină frumoasă, piscină interioară, saună, biliard. Mini Chișinău oferă oaspeților săi o atmosferă plăcută, intimă și confortabilă.

8. Klassik Hotel

Klassik Hotel este un complex hotelier confortabil ce oferă oaspeților săi camere de diferite categorii și pentru orice gust. Oaspeții hotelu lui pot beneficia de piscină, saună, și bazin în aer liber care se află la etajul 5 al hotelului oferind o priveliște minunată asupra orașului.

9. Park Lane Hotel

Park Lane Hotel este situat în centrul orașului Chișinău, în apropiere de zona verde și lacul Valea Morilor. Apartamentele spațioase și amenajate cu multă grijă, într-un stil modern oferă confort maxim și atmosferă deosebită pentru fiecare client. Oaspeții pot beneficia de serviciile hotelului non-stop, în plus hotelul are reduceri și oferte promoționale.

10. TipTop Hotel

TipTop Hotel oferă clienților săi camere izolate fonic, recepție deschisă 24 ore. Servicii de călcat și curățătorie, parcare gratuită. Camerele sunt dotate cu toate utilitățile necesare pentru ca pe timpul de ședere a oaspetelui sa fie unul prielnic.

 

Comentarii