10 Centre de estetică din Republica Moldova

15 Mar 2019
546
10 Centre de estetică din Republica Moldova

Timpul nu cruță pe nimeni. Schimbările înfățișării de-a lungul anilor ne fură din frumusețe, din elasticitatea pielii, ne șterge într-un mod lent dar sigur sclipirea chipului.
Șabloanele frumuseței se schimbă după tendințele modei. Astăzi sunt la modă buzele voluptoase, sânii mari, talia îngustă, sprâncenele pronunțate, genele dense și lungi. Nu ne mai conducem după zicala “Frumusețea are nevoie de jertfă” ci o să contrazicem acesta cu o dovadă clară că frumusețea are nevoie de investiții. Visezi la silueta cu parametrii 90-60-90? Te-ai săturat să investești bani în produse cosmetice? Acum ai posibilitatea să modelezi corpul tău după cum îți poftește sufletul, tot ce trebuie să faci este să mergi un centru de estetică, unde vei putea opta pentru proceduri de remodelare facială și corporală.
Intervențiile estetice au un efect pozitiv nu numai asupra aspectului fizic ci și a celui psihic, din spusele medicilor și a pacientelor, aceasta se întâmplă chiar după prima ședință, când pacienta se privește în oglindă și vede noua sa înfățișare cu schimbările pe care și le dorea.
Studiile au demonstrat că 99% dintre pacienții care au apelat la asemenea intervenții sunt mulțumiți de rezultate, și menționează că după aceste proceduri nu numai că au căpătat o nouă imagine a sa ci și o nouă imagine despre sine. Ei afirmă că au recăpătat încrederea față de sine, sunt mai fericiți, zâmbesc mai des și se privesc mai des în oglindă, se simt mai motivați și mai încrezuți în comunicarea cu ceilalți.
Centrele de estetică propun o varietate de proceduri precum: injectarea cu botox și acid hialuronic pentru dispariția ridurilor, tratamente faciale de rejuvenare și liposucții, pentru îndepărtarea grăsimii nedorite, masaje și împachetări anticelulitice, blefaroplastia – pentru eliminarea excesului de piele de pe pleoape etc.
Atunci când apelezi la o intervenție estetică trebuie să iei o decizie asumată. În primul rând trebuie să fii pregătită că schimbările înfățișării nu pot să-ți garanteze 100% că vor fi la nivelul așteptărilor tale. Pe locul doi ar fi efectul negativ al preparatelor cosmetice. De aceea, este indicat, ca înainte de a lua o asemenea decizie să te consulți cu un medic specialist, să faci tot setul de analize, să te documentezi despre produse pentru a te convinge că nu există niciun risc care ar putea să afecteze organismul tău.
Centrele de estetică au acaparat piața de afaceri din Republica Moldova și au urcat în topuri cu cele mai bune recenzii într-o perioadă destul de scurtă. Popularitatea lor înflorește pe zi ce trece, iar noi, partea feminină ne bucurăm că putem prelungi frumusețea chipului și să ne răsfățăm corpul cu proceduri de remodelare estetică, care sunt destul de plăcute.

Dacă ești hotărâtă să apelezi la asemenea proceduri estetice pentru a-ți recupera frumusețea fizicului și a încrederii de sine, Lista ți-a pregătit topul celor mai bune centre de estetică din Republica Moldova.

Iată care sunt acestea:

 

  1. Beauty Office este centrul de estetică oferă servicii de calitate în domeniul frumuseții atât pentru partea feminină cât și pentru partea masculină. Din echipa salonului fac parte cei mai iscusiți meșteri ai frumuseții.

  2. Beauty Lab este centrul de estetică care îndeplinește orice capriciu a fiecărui client. Specialiștii centrului de estetică te vor ajuta să recapeți formele dorite cu ajutorul procedurilor eficiente de remodelare facială și corporală.

  3. Mostelle este centrul de estetică care propune clienților săi proceduri plăcute și relaxante cu efecte imediate. Aici vei putea găsi oferte la pachetele de tratamente faciale de curățare și redobândire a fermității pielii.

  4. Estetic Sana este centrul de estetică cu o experiență mare în domeniul frumuseții. Dovadă a calității procedurilor și serviciilor oferite clienților săi, clinica a devenit laureat al premiului VIP în domeniul medicinii estetice.

  5. Estetica Club este centrul de estetică care printr-o artă subtilă estetică, pune în evidență frumusețea fiecărui client prin cele mai inovative proceduri cosmetologice.

  6. Iuliana Beauty este centrul de estetică în care poți avea încredere. Toți clienții clinicii au parte de proceduri oferite de cei mai buni specialiști care utilizează echipamente de ultimă generație și produse de la producătorii de top.

  7. Royal Estetic este centrul de estetică care asigură clienților săi frumusețe, produse cosmetice 100% naturale și îngrijire personală. Printre serviciile centrului se enumeră: estetica facială, estetica corporală, proceduri cosmetice, proceduri de înfrumusețare, solar la prețuri avantajoase

  8. Estetique Room este centrul de estetică care prestează servicii de estetică facială și corporală de cea mai înaltă calitate. Centrul abordează fiecare procedură a clientului cu mare responsabilitate.

  9. Pro Estetic este centrul de estetică care oferă o gamă lară de proceduri de întreținere și remodelare facială și corporală. Fiecare client fidel va beneficia de reduceri pentru fiecare procedură.

  10. Estelle Beauty&Spa este centrul de estetică care a pregătit un arsenal de produse cosmetice și tehnici estetice pentru a oferi programe exclusive de îngrijire corporală care combină confortul și eficiența fiecărei proceduri. Centrul de estetică oferă programe individuale de întinerire, remodelare facială și corporală pentru femei și bărbați.

 

Dacă ești împotriva intervențiilor estetice, îți dorești să menții naturalețea și ești hotărâtă să lupți împotriva timpului, atunci obișnuiește-te cu rutina de îngrijire a tenului.
Îngrijește-te și nu lăsa timpu și celelalte efecte secundare ale acestuia să-ți acopere lumina chipului tău!

Comentarii

RU