Laboratoare medicale private

24 Apr 2020
5165
Laboratoare medicale private

Laboratoare medicale private

Laboratoarele medicale private de colectare a analizelor sunt tot mai des accesate de cetățenii din Republica Moldova. Acest fapt se datorează serviciilor medicale de performanță și a aparatelor medicale de ultimă generație. Un motiv pentru care acestea au mai mult succes ar fi timpul în care analizele sunt prelucrate.
Activitatea de bază ale acestor laboratoare private este de a oferi pacienților săi servicii excelente, și de a trata fiecare pacient cu grijă, siguranță, atenție, profesionalism și nu în ultimul rând acuratețea și rapiditatea eliberării analizelor.
Dotate cu echipament modern de colectare a analizelor medicale și cu o echipă medicală de specialiști, laboratoarele private atrag tot mai mulți oameni.

Dacă ai nevoie de o investigație medicală cu rezultate 100% corecte și rapide, iată unde te poți adresa:


Synevo

Synevo este principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova și oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Laboratorul de analize administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 24 de centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual. Synevo Moldova este parte a grupului internațional Medicover – furnizor lider în servicii medicale și diagnostic de laborator.

synevomoldovaSante

Sante este o organizație privată de asistență medicală, care are că scop acordarea de servicii medicale accesibile și de cea mai bună calitate. Elemente primordiale sunt confortul și satisfacția pacienților, fiecare pacient fiind tratat cu responsabilitate și seriozitate. Laboratorul poate fi găsit în Chișinău și ale 7 regiuni ale Moldovei cu o rețea extinsă de centre de analize.

sante moldovaInvitro

Laboratorul privat oferă servicii de colectare ale analizelor medicale cu rezultate disponibile în cel mai scurt timp și posibilitatea de a achita serviciile online. Laboratorul medical Invitro vă garantează analize exacte și rezultate veridice validate obligatoriu prin repetarea testelor înainte de eliberarea rezultatelor.

invitro moldova
Alfa Diagnostica


Compania de diagnostic include un laborator medical modern și o rețea de centre de prelevare a analizelor. Din anul 2016, Alfa Diagnostica este furnizorul de încredere al investigațiilor de laborator, de precizie înaltă.

alfa moldova

Modus Vivendi

Laboratorul medical privat propune o gamă largă de servicii care stau la paza sănătăţii dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră. Acest laborator permite diagnosticarea promptă până şi pentru cei care nu se pot deplasa de la domiciliu, totul doar pentru confortul pacienţilor, ulterior primind rezultatele prin fax sau email.

modus vivendi moldova

 

MedExpert

Laboratorul medical dispune de cele mai moderne echipamente, combinate într-un sistem automatizat. Tehnologiile şi rezultatele investigaţiilor efectuate sunt supuse în permanenţă controlului din partea sistemelor internaţionale de evaluare a calităţii. Nivelul înalt de profesionalism al specialiştilor, echipamentele ultramoderne şi utilizarea reagenţilor de calitate înaltă, garantează investigații corespund standardelor internaţionale.

medexpert
Eurolab

Eurolab este o instituție medicală de tip nou, un laborator medical modern și bine echipat, cu specialiști calificați în domeniul medicinii de laborator, biologie moleculare și geneticei, ce formează o echipă profesionistă de medici de diferite specialități. Laboratorul medical oferă: o consultare calitativă, documentare atentă într-un dosar medical, prescrierea analizelor și investigațiilor necesare, tratament și de prevenire, toate se fac în strictă conformitate cu protocoalele și prescripțiile internaționale și naționale.

eurolab moldova
MicroMed

Laboratorul medical activează pe piața serviciilor din domeniul diagnosticării de laborator din 2002, având drept misiune diagnosticarea de laborator de înaltă calitate, la timp și accesibilă, cu echipamente moderne și de înaltă precizie.

microme moldova

Centrul de Diagnostic German (CDG)

Laboratorul medical oferă o gamă largă de analize medicale de o calitate ce nu poate fi pusă la îndoială. Începând cu cele mai simple analize de sânge şi urină, şi finisând cu teste medicale care se fac doar în Moldova. Astfel că, în cazul în care aveţi nevoie de teste medicale imunologice, teste pentru unele elemente biochimice din sânge care nu se fac la laboratoarele din ţară, teste pentru depistarea nivelului de metale din organism, a vitaminelor, a hormonilor, a neuro-mediatorilor, dar şi a alergenilor apelați cu încredere la laborator.

centrul de diagnoza german
MEDLABTEH


Laboratorul funcționează deja de 15 ani, ani în care s-a acumulat multă experiență în domeniu. Misiunea acestui laborator este de a ajuta medicul prin analize corecte și precise să constate o diagnoză corectă și un tratament eficient pentru fiecare pacient.

medtehlabȚine minte, SĂNĂTATEA ARE PRIORITATE! Nu contează cât trebuie să investești sau la cine te adresezi, la un laborator privat sau la unul de stat. Important este faptul că trebuie să verifici starea de sănătate la timp și să nu aștepți până aceasta se agravează.

Comentarii