Top 10 cele mai bune restaurante din Republica Moldova

31 Ian 2018
9385
Top 10 cele mai bune restaurante din Republica Moldova

Succesul unui restaurant este determinat de mai mulţi factori. În primul rând, gustul mâncării, aspectul acesteia şi felul în care sunt serviţi clienţii la masă. La fel de importantă este şi atmosfera şi valoarea întregii experienţe.

Pe piața afacerilor din Republica Moldova este în creștere dezvoltare rețeaua de restaurante atît pentru moldoveni cît și pentru turiști. Vă prezentăm un Top 10 restaurante din Republica Moldova făcut pe baza voturilor și recenziilor lăsate de către clienții mulțumiți ale acestor restaurante.


1. Fusion Restaurant Jeraffe

Primul loc îl ocupă restaurantul Fusion Restaurant Jeraffe din Chișinău, cu un meniu diversificat de bucate și o gustul în vin.

În incinta restaurantului pot fi organizate diferite evenimente, precum aniversari, diverse ceremonii, chiar și întîlniri de afaceri.

2. Mezzo Italian Restaurant

Pe locul 2 se clasează Mezzo Italian Restaurant cu un meniu tradițional italienesc. În incinta restaurantului se pot petrece orice fel de evenimente.

3. La Sarkis

La Sarkis ocupă locul trei datorită celor mai bune bucate din carne, gătite in cel mai deosebit mod din orașul Chișinău.

4.Restaurantul Osho Bar&Kitchen

Cu un stil modern și confortabil se plasează pe locul patru Restaurantul Osho Bar&Kitchen avînd o bucatarie tradițional europeană.

5. Zaxi Fun&Finest

Locul cinci ocupat de Zaxi Fun&Finest care oferă clienților săi o versiune modernă a bucatariei asiatice și o vedere spectaculoasă asupra orașului fiind situată în inima orașului Chișinău, la nivel de acoperiș al hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel (Citeste despre  cele mai bune hoteluri din Chișinău).

6. Restaurantul Popasul Dacilor

Restaurantul Popasul Dacilor se plasează pe locul șase, reînviind istoria neamului strămoșesc prin bucătaria tradiționala moldovenească.

7. Taste of Blu, Wine House&Shop

Taste of Blu, Wine House&Shop ocupă locul șapte datorită gamei bogate și diversificate de vinuri din vinarii moldavenesti si europeani.

8. Bristol Restaurant

Bristol Restaurant vine pe locul opt cu un interior confortabil și meniu european.

9.Restaurantului Nobil

Locul noua i se oferă Restaurantului Nobil renumit prin arta culinăriei euopene. Restaurantul oferă posiblitatea de a organiza evenimente de calitate pe gustul fiecărui client.

10. Cafe Faconi

Locul 10 ocupat de Cafe Faconi, renumit pentru bucataria de calitate si clienți mulțumiți pentru evenimentele organizate de către restaurant.

 

Comentarii