Networking & Business

29 Mai 2020
1864
Networking & Business

Networking & Business

O afacere are mereu nevoie de inovație, de noi introduceri, de noi conexiuni, despre aceasta este networkingul. Acesta are ca scop de a crea noi parteneriate, de a împărtăși experiența oamenilor de afaceri pentru dezvoltarea și răspândirea ramurilor unei afaceri.

Ce este Networkingul?

Networking-ul este un sistem nou de contribuție la dezvoltarea oamenilor de afaceri prin care antreprenorii fac schimb de experiențe, de cărți de vizită cu alte persoane care ar putea să îi ajute sau să le ofere sfaturi despre cum să obțină succes în afaceri sau branding. Cu toate acestea, networking-ul este un proces complex, deoarece nu implică un singur contact cu oamenii de business, ci construirea unor relații avantajoase de colaborare pe termen lung.

Networking-ul poate fi considerat un proces de succes, pentru că are loc un schimb real de informații, idei și sfaturi. Este important ca un om de afacere adevărat să aibă deschiderea de a ajuta la creșterea altei afaceri, chiar înainte de a primi suportul de care are nevoie pentru creșterea business-ului pe care îl deține. În acest mod, se pun bazele unei comunități de business, unei adevărate rețele în care oamenii dau și primesc sfaturi utile de care au nevoie.

Evenimentele de business care susțin networking-ul, te va ajuta să înțelegi mai bine ceea ce faci, de ce, cum poți îmbunătăți modalitățile de promovare, extindere și dezvoltare a afacerii tale, colaborând cu cei care au interese identice cu tine. La astfel de evenimente vei întâlni oamenii de care ai nevoie, vei fi în legătură cu ei și vei primi oportunitățile care te vor duce mai aproape de succes.

Iată companiile care organizează evenimente business de networking:

Asociaţia Businessului European

EBA este o organizație independentă, nonguvernamentală, înființată de 10 fondatori, unii dintre cei mai mari investitori din Republica Moldova. Asociația Businessului European reprezintă o instituție fondată sub auspiciul Delegației UE în Republica Moldova, având drept scop alinierea economiei naționale și a legislației în domeniul de afaceri la standardele UE și promovarea valorilor europene și celor mai bune practici de management în afaceri în comunitatea antreprenorială din Moldova. EBA Moldova este membru al EBO Worldwide Network.

European Business Association Moldova

GeneratorHub

Primul spațiu creativ de co-working din Republica Moldova care permite schimbul de know-how și accesul la o serie de evenimente din domenii conexe. EN. Coworking space, knowledge sharing, IT events (citeste despre top companii IT din Moldova).

generatorhubmd

 

Tekwill

Tekwill este locul în care oamenii, comunitatea, ideile, resursele, știința și industria se întâlnesc pentru a identifica, facilita și spori excelența în tehnologia informației.

tekwill mdCarantina ne-a oferit oportunitatea de a participa la astfel de evenimente de networking în mediul online. Acum este momentul potrivit și necesar pentru a aduce compania ta la alt nivel, de a aduce idei noi, de a colabora cu alți oameni de afacere pentru a afla cum se menține, susține și crește afacerea în această perioadă grea. Lista.md iți vine în ajutor cu promovarea online a companiei tale. Nu pierde conexiunea cu clienții tăi, creează profilul companiei și bucură-te de succes.

Comentarii