Acoperișul - protectorul confortului tău.

26 Mar 2018
2999
Acoperișul - protectorul confortului tău.

Acoperișul unei case este printre cele mai importante părți din întreaga construcție, dacă nu este chiar cea mai importantă. Nu degeaba proverbul zice "să ai un acoperiș deasupra capului" și având în vedere că este practic imposibil să locuiești într-o casă fără acoperiș, putem spune că este cel mai important element din construcție, alături de fundație și stâlpii de rezistență. Pentru simplul fapt că acoperișul are un rol protector împotriva ploii, zăpezii, grindinei și a altor lucruri ce ar putea intra în casă, nu înseamnă că aspectul acestuia ar trebui neglijat. A alege un acoperiș doar pentru că este foarte rezistent nu este cea mai inspirată alegere, considerând că acoperișul oricărei case definește în mare măsură întregul design. Când îți alegi un acoperiș nou apar multe opțiuni, respectiv multe alegeri și întrebări. Care material este mai rezistent? Oare care e durata medie de viață a unui acoperiș? Protejează doar împotriva frigului sau și împotriva căldurii? Pe Internet sunt numeroase informații, însă este dificil să identifici sursele de încredere. Mai ales când vine vorba de casa ta și când îți dorești să investești pe termen lung în acoperișul acesteia.

Asortimentul larg de acoperișuri ale companiilor din Republica Moldova oferă posibilitatea de alegere după gustul și buzunarul fiecărui om. Vă oferim la îndemâna dumneavoastră un top 10 companii specializate în domeniul construcțiilor acoperișului și comercializării materialelor de acoperire.


1. ACOPERIȘ PERFECT

ACOPERIȘ PERFECT este o companie de succes pe piața sistemelor de acoperișuri. Compania alcătuiește o echipă puternică și profesionistă aflată în continuă dezvoltare. Compania aplică cele mai inovative tehnologii și oferă măsurări exacte, montaj rapid și mentenanță completă.

2. LIDER

LIDER este una dintre cele mai recunoscute mărci în rândul companiilor de producție din Republica Moldova. Compania este dotată cu utilaje finlandeze și italiene moderne de profilare, care asigură o precizare geometrică a producției realizate.

  3. Kassa

Kassa este compania care oferă consultare, deplasare in orice regiune din Republica Moldova, efectuează măsuri ale acoperișului, schițe, calcule cu un mic număr de pierderi necesar pentru materialele de acoperire și asigură livrarea comenzii. Compania comercializează ţiglă metalică, tablă profilată pentru acoperiş şi perete într-o varietate vastă de culori, accesorii si sisteme de jgheaburi fabricate de "Kassa".

4. Signindustr

Signindustr este unul dintre cei mai importanți producători a utilizării de tehnologii și instrumente, companie de producție cu combinații unice de materiale și procesare a cunoștințelor. Compania este unul dintre cei mai importanți producători din industria acoperișului datorită produselor de înaltă calitate și soluții de sistem cu utilizare a oțelului și a altor metale.

5. Top House

Top House este importatorul exclusiv în Republica Moldova a produselor de țiglă și cărămidă ceramică italiană, ale producătorului FBM Italia. Compania are ca scop să facă casele din Republica Moldova mai frumoase, mai durabile și mai eficiente energetic.

6. Tegola Moldova

Tegola Moldova reprezintă unul dintre liderii pieții din Republica Moldova care oferă soluții optime și eficiente în utilizarea celor mai noi materiale de construcție. Compania asigură un acoperiș sigur și funcțional.

7. Bravo Profil

Bravo Profil combină tradițiile vechi și tehnologiile inovative pentru a realiza produse de calitate superioară într-o gamă variată de modele, culori și dimensiuni. Compania oferă 10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare la produsele din metal. Compania comercializează folie anti condens, folie barieră vapori, precum și sisteme de jgheaburi și burlane din metal.

8. Montaco

Montaco este compania cu experiență în domeniul acoperișului, fațadelor și hidroizolațiilor. Compania se implică în proiectul de renovare oferind servicii de cea mai înaltă calitate cu o echipă de specialiști care vă vor ajută la renovarea locuinței dvs.

9. Conluxart

Conluxart combină armonios trei aspecte importante în procesul de construcție: luxul creat de materialele calitative și abordarea artistică a proiectelor de orice complexitate. Compania oferă garanție atât la produsele comercializate cât și la lucrările de montare executate.

10. Leximpex

Leximpex oferă o gamă largă de materiale și tehnologii de construcții de înaltă calitate, materialele de acoperire fiind din clasa premium.

 

Comentarii