Tegola Moldova

15 Mai 2019
2562
Tegola Moldova

Una dintre cele mai importante componente ale construcției unei case este acoperișul. Acoperișul trebuie să îndeplinească mai multe funcții. În primul rând, acesta oferă protecție și izolație. Pe de altă parte, el trebuie să se integreze cât mai armonios în estetica locuinței tale și să îi dea un plus de valoare.

Dacă ești în proces de construcție a locuinței și nu știi la cine să apelezi pentru alegerea materialului potrivit și montarea acoperișului, Lista.md îți pune la îndemână articolul informativ despre compania TEGOLA Moldova.

TEGOLA Moldova fost înființată în anul 2005, fiind reprezentantul oficial în Republica Moldova al Concernului Tegola Canadese S.p.A  (Vittorio Veneto, Italia), liderul european în producerea de acoperiș din bitum, hidroizolații și drenaj. Compania oferă soluții complete pentru acoperiș: șindrilă bituminoasă și din cupru, pelicule și bariere de vapori, plăci OSB, ferestre de mansardă, sisteme de scurgere, hidroizolanți și alte accesori pentru acoperiș.

Utilizată de decenii întregi în SUA și Canada, șindrila bituminoasă este una dintre cele mai practice și economice modalități de a înveli și proteja acoperișul unei construcții. Aceasta se datorează unui raport foarte convenabil calitate - preț. Șindrila bituminoasă TEGOLA reprezintă un material foarte flexibil, în formă de plăci, fabicată din nisip siliconic, bitum oxidat, fibră de sticlă si un strat superior de granule ceramizate ce conferă protecție la razele UV și culoarea finală a șindrilelor. Acestea au o structură unică şi îşi menţin calităţile în diverse condiţii climaterice, reţin zgomotele din exterior, sunt simpe în montare şi nu crează pierderi. Varietatea de culori și modele permite crearea unui acoperiș unic, sigur și funcțional.

Construcția unui acoperiș de calitate înseamnă:

1. să alegi materiale de calitate,

2. să îți dotezi acoperișul cu sisteme care îi sporesc rezistență și siguranță,

3. să găsești o echipă de profesioniști care să îți monteze impecabil toate elementele.

La TEGOLA Moldova veți găsi toate cele necesare pentru construcția unui acoperiș de calitate!

Pentru detalii accesați pagina companiei.

Comentarii