Oferte și Evenimente de Paști

26 Apr 2019
2001
Oferte și Evenimente de Paști

Sfintele Paști reprezintă una dintre cele mai importante și străvechi sărbători pentru creștinii ortodocși. Această sărbătoare ne amintește în fiecare an de patima, mântuirea și Învierea Domnului. Paștele este o sărbătoare de suflet, o ocazie specială de a ne revedea cu cei dragi, de a ne aduna la o masă. Tradițiile acestei sărbători vor trezi în fiecare om matur amintiri din copilărie, iar noi avem obligația să le păstrăm și să le ducem mai departe. Cu toții ne amintim de ritualul din dimineața Paștilor, mergem la biserică să sfințim Pasca și ouă roșii, mâncăm sfințit, ciocnim ouă roșii la masa de sărbătoare.

Prilejul sărbătorilor Pascale ne aduc cele mai bune oferte la toate produsele de pe piață. Fiecare companie își mulțumește clienții săi cu reduceri și promoții. Ofertele Pascale sunt într-adevăr unele speciale, acestea ne permit să împodobim masa de Paști cu cele mai gustoase delicii, sau să mergem în vacanță sau să luăm parte la un eveniment special dedicat Sfintelor Paști.

Cu ajunul sărbătorilor Pascale, Lista.md a decis să informeze utilizatorii săi despre ofertele și evenimentele din Republica Moldova.

Iată câteva dintre oferte și evenimente care te vor ajuta să organizezi o mini vacanță sau să găsești cele mai reduse prețuri la alimente, vestimentație etc.

Datorită zilelor libere, acest Paște vom avea parte de o mini vacanță. Pentru cei ce își doresc să petreacă sărbătorile de Paști într-un alt ambiant, cunoscând și despre alte tradiții, sau pur și simplu își doresc o escapadă, Lista.md vă propune agențiile turistice care deja au plasat ofertele de Paști:

  • Panda Tur vă propune să petreceți o mini vacanță la prețuri accesibile. Agenția turistică a pregătit pentru cei dornici de odihnă cele mai frumoase destinații turistice la cele mai mici prețuri, special pentru sărbătoare de Sfintele Paști. Accesează pagina companiei și vezi care sunt destinațiile și prețurile companiei.

  • GRAND Tur vă va oferi o nouă viziune asupra conceptului de sejur. Agenția turistică vă propune să petreceți sărbătorile de Paști într-o vacanță fabuloasă, oferind servicii de turism la cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile pentru fiecare.

 

În ziua mare de sărbătoare nu doar masa trebuie împodobită ci și noi ne dorim articole vestimentare noi, chiar există superstiția că ar trebuie să fii îmbrăcat în ceva nou ca să ai noroc pe tot parcursul anului.

  • Mândria este un atelier de articole vestimentare care îmbină tradiția cu modernismul. Nimic nu poate fi mai frumos decât să purtați o piesă vestimentară tradițională de Sfintele Paști. Accesează pagina companiei pentru a vă informa despre articolele vestimentare și ofertele acestora.

 

Nu numai noi avem nevoie de ceva nou, ci și companiile, mai ales acum când companiile își doresc o imagine cât mai atractivă pentru bannerele cu oferte, promoții, reduceri.

 

Bineînțeles, cum se poate fără o petrecere? Atunci când te revezi cu prietenii ești în căutarea unui local cu atmosferă încinsă.

  • MuzCafe deja a pregătit petrecerea de Paști! Karaoke barul a pregătit și cadouri pentru cei care vor petrece Paștele în incinta localului, cel mai mare cadou fiind cântatul până în zori nelimitat. Mai multe detalii veți găsi pe pagina companiei.

 

Sunt unii care nu au posibilitatea de a gusta din bucatele gătite de bunei sau părinți, Lista.md vă propune un local într-adevăr special:

  • Roata Vremii Restaurantul Muzeu care își așteaptă oaspeții cu meniu tradițional de sărbătoare. Vă propunem să vizitați "muzeul culinar" de bucate tradiționale moldovenești, cu o mulțime de vinuri din colecția Moldovei. Aflați mai multe detalii despre restaurantul Muzeu pe pagina acestuia.

 

Vă doriți o petrecere mai pompoasă chiar la voi acasă? Cu un bar personal care să uimească oaspeții?

  • Crown Bar vă oferă servicii de catering bar mobil. Compania vine acolo unde spuneți cu utilajul personal și o echipă organizatorică cu experiență. Accesați pagina companiei și dați culoare evenimentului dvs.

 

Cele mai frumoase momente petrecute de familie și de cei dragi se pot șterge din memoria noastră pe dea lungul anilor. Datorită tehnologiilor de ultimă generație, care devin din ce în ce mai accesibile, putem să facem o sumedenie de poze care vor fi păstrate și care ne vor sta la îndemâna noastră de fiecare dată când ne va fi dor de cei dragi. Putem apela și la servicii foto și video pentru o ședință foto profesională.

  • NelStudio „Millenium” este una dintre companiile care prestează servicii foto și video la cea mai înaltă calitate. În ajunul sărbătorilor de Paști puteți beneficia de oferte și de decor tematic. Mai multe detalii despre serviciile și ofertele companiei le veți găsi pe pagina acesteia.


Fie că petreceți acasă sau în ospeție, nu uitați să deschideți ușile sufletului pentru ca lumina Sfântului Paști să alunge toate supărările și să vă lumineze calea spre noi iubiri, noi începuturi, noi realizări.

Lista.md vă dorește un Paște Fericit! Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paște fericit! Hristos a Înviat!

Comentarii