Cromatix Creative Image Lab

03 Apr 2019
2075
Cromatix Creative Image Lab

Publicitatea este cea mai importantă componentă de promovare a Brandului companiei. Aceasta, la propriu creează imaginea companiei. Publicitatea corectă va atinge publicul țintă fără a promovoca confuzii pentru consumatori.


Lista vă prezintă una dintre cele mai cunoscute și apreciate agenții de publicitate Cromatix Creativ Lab.


Cromatix Creative Image Lab își desfășoară activitatea pe piața de afaceri din anul 2011, cu un număr de peste 400 de proiecte finisate. Compania oferă servicii marketing si branding precum: branding design (crearea logo și stil corporativ), web design și crearea site (landing page, site blog, site magazine,) servicii de SMM (social media), administrarea contului pe rețelele de socializare (content management și facebook Ads), publicitatea online (Promovarea pe google Ads,), crearea de spoturi audio și video ( de la idei, text, până la realizare), Marketing Kit (crearea broșurei companiei).

Uneori pentru a spune lucruri importante este nevoie de un strop de imaginație. Cei de la Cromatix știu despre acest lucru cel mai bine. Anii de experiență a companiei și sutele de clienți mulțumiți vor sublinia calitatea și seriozitatea cu care este abordat fiecare client.

Echipa de profesioniști, plini de creativitate și entuziasm va face ca Logo Brandului companiei dvs să atragă priviri și să stârnească invidia în rândul concurenților.

Dacă sunteți la început de afacere, doriți un logo unic, o publicitate efectivă la prețuri avantajoase apelați la ajutorul specialiștilor în domeniul publicitar, Cromatix Creative Lab este unul dintre cei mai buni experți.

Comentarii