10 branduri vestimentare din Republica Moldova.

29 Mar 2018
1721
10 branduri vestimentare din Republica Moldova.

Primăvara este anotimpul schimbărilor, anotimpul care te motivează să schimbi ceva, spre bine, bineînțeles. Totul trebuie schimbat, reînnoit, reîmprospătat. Reîmprospătăm casa, schimbăm look-ul, reînnoim garderoba. În sfârșit, garderoba, care peste iarnă a fost înăbușită cu haine de iarnă grosolane și grele, este predispusă acum la noi modificări. Reînnoirea garderobei este cel mai plăcut moment sezonier,este vorba despre shopping, aducem culori vii și calde, care să atragă priviri, încălțămintea devine mai ușoară, mai comodă și mai lejeră.

Fiecare femeie dorește să se evidențieze prin propriul sau stil. Vestimentația redă caracterul, nu degeaba se spune că hainele omului uneori spun mai multe despre el, decât ar putea el spune despre sine însăși. Vestimentația corectă, este cea care te avantajează, care evidențiză cu strictețe formele, care accentuează stilul tău fără a crea vreun disconfort. Aceasta presupune un mic efort, până ajungi să creezi propriul stil trebuie să fii dispusă la provocări, combinații, încercări, experiminte și nu în ultimul rând bugetul. Când vine vorba de look și stil nu prea faci compromisuri. Trebuie să știi că trebuie să selectezi cu atenție ceea ce îmbraci, cel mai des unele femei cumpără haine doar pentru brand sau pentru a fi la modă uitând de stilul propriu. Hainele pe care le purtăm trebuie să exprime personalitatea ta, trebuie să transmită modul în care te comporți, gândești. Hainele construiesc un limbaj propriu, iar mesajul pe care îl transmit celor din jur este destul de complex. Hainele îți pot da încrederea de sine, pot să te facă să te simți confortabil și nicidecum invers.

Tendințele în modă se modifică pe an ce trece, modelierii ne surprind cu cele mai frumoase și colorate articole vestimentare care merită să fie probate/cumpărate.

Uite aici iți prezentăm cele mai trandy și cool articole vestimentare ale modelierilor din Republica Moldova, care te vor cuceri cu modele unice la prețuri accesibile:


1. PREMIERA DONA

PREMIERA DONA este brandul creat special pentru femeile care preferă culori deschise și combinațiile îndrăznețe. Principalele criterii vestimentare sunt ușurința formelor și gama cromatică neobișnuită.

2. Passer

Passer creează cămăși clasice pentru femei și bărbați, într-un sortiment vast de nuanțe, modele și imprimeuri. Cămășile acestei mărci insuflă o alură de eleganță, care poate fi adaptată ținutelor casual, de oficiu, clasice, sunt practice și nu se demodează.

3. Amarena Secret

Amarena Secret este brandul care îndrăgește, dezvoltă și creează moda. Brandul a reușit să creeze un sortiment larg de vestimentație pentru femei, printre care sunt: paltoane, sacouri, salopete, cămăși, pantaloni, fuste, rochii, tricot și accesorii.

4. Georgette

Georgette este brandul care combină designul perfect și acurăteția conținutul său. Rochiile elegante și sofisticate, rochiile rafinate și feminine, rochiile de seară ravisante sunt demne de a ocupa un loc pe umerașul din garderoba ta.

5. Brio

Brio oferă eleganță și stil fiecărei femei care aleg să poarte haine din colecția acestui brand. Acest brand redă toată gingășia și feminitatea unei femei prin colecțiile sale inedite.

6. Hermina

Hermina produce articole vestimentare tricotate pentru bărbați si femei. Hainele acestui brand se desting prin stofe exlusiv naturale si designul modern.

7. Tricon & My REVIVAL

Tricon & My REVIVAL este brandul articolelor vestimentare tricotate pentru femei si bărbați. Brandul se face remarcat prin designul unic, comod si util, modele vestimentare atractive si preturi accesibile.

8. Iuvas

Iuvas este brandul cel mai vestit și accesibil ca preț pe piața autohtonă. Articolele vestimentare pentru bărbați, femei și copii sunt comercializate cu succes, mulțumind fiecare client cu calitatea și individualitatea articolelor vestimentare.

9. Vasconi

Vasconi oferă clienților săi vestimentație casual, pentru casă și pentru somn. Hainele sunt pentru toate categoriile de vârstă și sex. Brandul asigură calitatea și individualitatea fiecărui articol. Articolele brandului sunt moderne și practice, create special pentru a oferi confort și personalitate.

10. Maicom

Maicom oferă spre atenția clienților săi un asortiment larg de articole vestimentare pentru copii, femei și bărbați. Articolele sunt calitative și comode. Comoditatea este criteriul după care sunt confecționate hainele brandului.

Comentarii