5 branduri vestimentare autohtone pentru 1 septembrie!

30 Aug 2018
3835
5 branduri vestimentare autohtone pentru 1 septembrie!

Uite că așa a trecut și vara! Călduroasă, plină de zâmbete, amintiri și impresii, acest anotimp ne face din mână! Parcă prea grăbită ne împinge în Toamnă! Toamna, un alt anotimp fermecător. Un anotimp deosebit de frumos, zilele însorite și nopțile răcoroase, diminețile cu miros de toamnă îți dau noi puteri după canicula zilelor toride vară.

Treptat natura pictează peisaje fermecătoare în nuanțe aurii. E un anotimp când pe fundalul sobru al pinilor şi al cedrilor veşnic verzi apar culorile incendiare de galben şi roşu, copacii cu frunze căzătoare. Diminețile au devenit mai răcoroase, razele soarelui mai blânzi și zilele mai scurte. Acest anotimp poate deveni o adevărată poveste, ce creează cele mai frumoase povești de dragoste.

Week endul deja nu mai este agitat, o plimbare printre frunzele aurii căzânde de pe copacii îmbrăcați în veșminte pictate în nuanțe de galben, arămiu, roșu, portocaliu, maroniu, o variație a culorilor calde poate aduce în suflet o adevărată liniște sufletească.

Odată cu acest anotimp, părinții își pregătesc copilașii pentru scoală. Un eveniment extrem de important pentru întreaga țară. Pentru copii, 1 septembrie probabil este una dintre cele mai frumoase zile. Străzile sunt pline de copii grăbiți spre porțile școlilor. Flori, zâmbete, gălăgie, agitația a revenit! Băncile școlilor iarăși se ocupă după sunetul clopoțelului. Mult așteptata revederea cu prietenii, colegii și dragii profesori aduc zâmbete și emoții.

Pregătirile pentru școală sunt în toi, ultimele cumpărături sunt făcute, rechizite, haine, cărți și alte lucruri necesare pentru echipamentul școlar.

Dacă ai cam întârziat cu termenii pentru pregătirile școlarului tău sau dacă vrei ca micuțul tău școlar să poarte un Brand autohton de  încălțăminte, atunci vezi în continuare Brandurile din Republica Moldova.

1. LIA FIA

LIA FIA este brandul ce crează haine strălucitoare, expresive și elegante pentru a oferi posibilitatea fiecărui copil de a-și exprima personalitatea prin propriul său stil. Colecția școlară a acestui brand se diferențiază printr-un design atent și comod cu un chic franțuzesc. Aici vei găsi hainele ideale pentru micuțul tău școlar creativ!

2. CRÈME BRULEE

CRÈME BRULEE oferă nuanțe clasice și confortabile a uniformei școlare. Aici veți putea procura haine de cea mai înaltă calitate care vor fi adorate de copilul dumneavoastră.

3. VIVI ART BOUTIQUE

VIVI ART BOUTIQUE prezintă colecția școlară unică și interesantă, subliniată prin culori, forme și detalii neobișnuite. Brandul accentuează moda europeană, cu designul său concis și calitate de primă clasă.

4. MAGVI

MAGVI vă oferă colecția de toamnă unde veți găsi nu numai uniforme școlare ci și un asortiment larg de articole vestimentare pentru copii. Îmbinarea culorilor universale cu țesuturile clasice și confortul portului sunt criiteriile după care se conduc designerii brandului.

5. HÎNCU

HÎNCU este brandul local care confecționează cea mai confortabilă încălțăminte, cu o nuanță elegantă la cele mai accesibile prețuri. Aici veți găsi încălțămintea potrivită pentru dress-codul școlar a copilului dumneavoastră.

Comentarii