Unde găsim rechizite școlare la prețuri accesibile?

17 Aug 2019
4012
Unde găsim rechizite școlare la prețuri accesibile?

Da, da vara este pe sfârșite, în aroma dimineților deja se simte miros de toamnă, soarele frige mai aspru, iar seara ne cuprinde mai devreme. Adio vară, bun venit toamnă și bun venit unui nou an școlar. Odată cu sfârșitul verii, încep pregătirile pentru un nou an școlar, grijile de a achiziționa rechizite școlare pentru elevul sau studentul dau bătaie de cap pentru fiecare părinte.
Pregătirile de școală deja au început, suntem siguri că ați vizitat deja târgurile organizate și asamblate special pentru cei care vor merge la școală sau oricare altă instituție de învățământ, de asemenea se simte agitația pregătirilor pentru studii și în librăriile din oraș care sunt înarmate acum nu doar cu cărți ci și cu: caiete, pixuri, stilouri, creioane, albume, ghiozdane, etc.
Unde putem achiziționa rechizite școlare fără ca acestea să golească de tot buzunarele părinților.

Iată care sunt companiile de  birotică cu  cele mai bune oferte pentru articole școlare:

1. Creion vă oferă un asortiment bogat de accesorii pentru școală. Rechizite școlare pentru orice vârstă, jocuri educative, materiale pentru creativitate și artă la cele mai mici prețuri.

 

 

2. Papirus vă pune la dispoziție rafturile pline de rechizite pentru școală. Acest magazin și-a deschis larg ușile pentru copiii și părinții care sunt în căutarea uneltelor necesare pentru a începe un nou an școlar în forță.

 

 

3.  Crafti este magazinul de creație, unde fiecare copil își poate descoperi talentul ascuns. Creația și imaginația sunt stăpânii acestui magazin.  Crafti  te așteaptă cu toate cele necesare pentru ca ideile tale să capete forme și să prindă culoare.

 

 

4.  Paper  Max vă oferă toate articole școlare. Gama largă de instrumente școlare sunt expuse pe rafturi pentru a-și face fericit școlarul său. Produsele școlare pe care le puteți găsi aici: acuarele, carioci, creioane, creioane colorate, pensule, stilouri, pixuri, articole școlare, radiere, rigle și alte accesorii, penare, ghiozdane etc.

 

 

5.  Birovits  este magazinul unde vă puteți pregăti copilul pentru școală cu ușurință. Alegerile dvs sunt de acum foarte simple pentru că aici veți găsi rechizite școlare și produse de calitate, de la producători renumiți.

 

 

6. Stil Birotic vă invită să achiziționați rechizite școlare care îmbină un design plăcut și modern având în același timp o calitate de invidiat, de asemenea magazinul vă oferă cele mai bune prețuri de pe piața din Republica Moldova.

 

 

7. Flo Master este rețeaua de magazine specializată în comercializarea produselor de birotică și papetărie. Aici veți descoperi cea mai variată gamă de rechizite școlare pentru copii de toate vârstele! Puteți alege dintre sute de rechizite pentru școală, cum ar fi ghiozdane, penare, caiete școlare și instrumente de scris. În plus, poți cere sfatul unui consultant al magazinului, astfel încât să cumperi cele mai potrivite rechizite pentru copilul tău.

 

 

8. Probirotica.md  este un alt magazin de birotică și papetărie unde găsiți o gamă vastă de produse pentru birouri, școlari, dar și pentru acasă.

 

 

9.  Superoffice.md  vă pune la dispoziție o gamă completă de rechizite școlare de calitate, pentru ca dvs să evitați înghesuiala din magazine sau lipsa produselor din stoc. Regăsiți de la ghiozdane școlare, caiete, stilouri, blocuri desen, acuarele până la cele mai mărunte instrumente de care poate avea nevoie copilul tău.

 

 

10.  Prostand  este o companie cu o experiență foarte bogată pe piața de birotică și  papetărie din Republica Moldova, care are ca principal obiectiv mulțumirea clienților care își doresc un an de studii organizat și modern. Produsele importate și distribuite  Prostand  au standard calitative foarte mari, fiind totodată la prețuri accesibile.

 

 

Dumneavoastră v-ați pregătit pentru școală? Lista.md  este curioasă să afle unde ați procurat rechizitele școlare și care sunt prețurile acestora. Bonus pentru părinți, citește despre 5 branduri vestimentare autohtone pentru 1 septembrie!

 

Comentarii