14 branduri de încălțăminte din Republica Moldova

23 Mar 2018
16267
14 branduri de încălțăminte din Republica Moldova

Încălțămintea este un accesoriu strict necesar în garderoba fiecărui om. Avem nevoie de încălțăminte rezistentă, dar cel mai importantă caracteristică a acesteia este comoditatea. Încălțămintea este un element vestimentar destinat să ofere confort și protecție piciorului în timpul diverselor activități. În timp, designul acestora a variat foarte mult de la cultură la cultură. În plus, de multe ori moda a adus numeroase elemente de design, cum ar fi pantofii cu tocuri foarte înalte sau cei cu talpă plată. Încălțămintea contemporană, variază foarte mult în stil, complexitate și costuri.

Conform destinaţiei încălţămintea poate fi divizată în următoarele categorii: incălţăminte zilnică- încălţăminte care se poartă în stradă sau în încăpere, încălţăminte de gală- încălţăminte care se poartă pe o durată mică de timp, la diferite momente festive, care corespunde tendinţelor modei, încălţăminte casnică şi de drum- încălţăminte destinată purtării în casă şi purtării de scurtă durată în drum, încălţăminte pentru odihna activă- încălţăminte pentru plimbări, odihnă şi exerciţii de educaţie fizică. În dependenţă de sezonul în care se poartă, încălţămintea este divizată în care poate fi purtată anul împrejur, de vară, de iarnă, de primăvară-toamnă.

Încălțăminte din Moldova

Republica Moldova se poate mândri cu confecționarii autohtoni de încălțăminte (Chisinau), care au ajuns să fie recunoscuți și peste hotarele țării noastre:

HÎNCU

HÎNCU încălţăminte este fabrica care se dezvoltă ramurile în acest domeniu de aproape 20 ani. Fabrica este dotată cu cele mai noi utilaje, dar cea mai mare parte a procesului de creare a încălțămintei constituie lucrul manual, cu multă migală și atenție la detaliu. Brandul Hîncu oferă o gamă largă de încălțăminte pentru orice ocazie. Compania Hîncu tratează cu atenție nevoile reale, de aceea oferă soluții simple și perfecte, o încălțăminte elegantă și de calitate destinată femeilor, bărbaților și copiilor.

HÎNCU încălţăminte

Olsa Shoes

Olsa Shoes este brand care optează pentru încălțăminte modernă, confortabilă, creată exclusiv din materiale naturale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să asigure confortul și plăcerea de face o plimbare. Încălțările Olso se deosebesc de celelalte branduri prin calitate, originalitate si confort. Aceste încălțări sunt create special pentru doamnele si domnișoarele care doresc sa se evidențieze.Olsa Shoes

Cristina  încălțăminte 

Cristina încălțăminte este fabrica de înaltă calitate, accesibilă și confortabilă, aducând producția sa pe piața autohtonă de aproape16 ani, persoanelor din toate categoriile de vârste. Cristina încălțăminte este cea mai dotată fabrica din ţară din punct de vedere tehnic, utilajul fiind în exclusivitate de fabricaţie italiană. Incălțăminte Cristina.md a câştigat notorietate şi încredere prin produsele pe care le oferă, nu doar oamenilor simpli, ci şi persoanelor publice, vedetelor autohtone şi de peste hotare.

Cristina încălțăminte

AMMA SHOES

AMMA SHOES încălțările create cu atenție de către designeri și tehnologi experimentați, care în fiecare an vizitează expoziții internaționale de încălțăminte și adună cele mai noi tendințe din domeniu. Indiferent de stilul pe care îl preferi, fie sport, casual sau unul elegant, in magazinul AMMA vei găsi pantofi, genți și accesorii care îți vor accentua ținuta și-ți vor face ziua mai frumoasă.AMMA SHOES

VALENTIN FRUNZĂ & CO

VALENTIN FRUNZĂ & CO oferă cea mai sofisticată și elegantă încălțăminte fabricată în Republica Moldova. Datorită încălţămintei inedite pe care o confectionează, a devenit expert în domeniul său. Cei mai buni pantofi care sunt produși în Republica Moldova sunt cei făcuți în atelierul lui Valentin Frunză. Tânărul maestru face magie atunci când vine vorba de confecționarea unor pantofi pentru bărbați, mai ales că munca sa este sută la sută manuală.

VALENTIN FRUNZĂ & CO

Fabrica zorile din Chisinau ZORILE

Fabrica Zorile din Chisinau e un brand ce produce și comercializează încălțăminte pentru întreaga familie cu o experiență ce depășește 70 ani de activitate in Republica Moldova. Fabrica zorile din Chisinau oferă garanția unor pantofi atent proiectați, din materiale calitative cu un design modern în conformitate cu cerințele pieței.

ZORILE

Batristrada

Batristrada crează încălțăminte frumoasă și comodă. Stilul nostru a fost format datorită gustului rafinat al clienților noștri din diferite țări. Fiecare model din catalog este rezultatul unui studiu atent al cerințelor și feedback-ului clienților. Batistrada crează încălțăminte modernă, care se asortează cu orice vestimentație și accentuează personalitatea feminină datorită simplității și eleganții. Culorile plăcute saturate și înalta calitate din piele naturală sunt principalele decorațiuni ale încălțămintei noastre.

Batristrada

TIMOFEI Shoes

TIMOFEI Shoes crează încălțăminte (Chisinau), inclusiv ortopedică, pentru toate vârstele. Doamnele, domnii și copiii pot găsi perechea potrivită de încălțăminte, cu un design deosebit și la prețuri accesibile, beneficiind de serviciile consultanților din magazinele companiei, deschise în toată țara.TIMOFEI Shoes

Maverick

Maverick este fabrica de producție a încălțămintei și articolelor din piele naturală confecționate manual. Dacă sunteți pasionată de tot ce înseamnă hand-made, puteți alege articolele din piele create manual de la Maverick. Gențile și rucsacurile originale vă vor scoate in evidenta oriunde nu v-ați afla!

Maverick incaltaminte

OLDCOM

OLDCOM a devenit lider pe piața Republicii Moldova în sfera producției de încălțăminte, în prezent producând 160 modele pentru femei, bărbați și copii. Modelele variate de încălțăminte sunt foarte apreciate atât în țară, cât și în afară. Astfel, acest factor a determinat extinderea pe piețele din Ucraina, România, urmate și de alte țări.OLDCOM

Irka Shoes

Irka Shoes este un brand autohton lansat de către Irina Calancea, care creează la comandă încălțăminte deosebită și personalizată pentru femei. Irka Shoes oferă o pereche de pantofi perfectă, construită în totalitate după placul clientei, în care să simtă confort și să fie stilată.

Irka Shoes

TIRAS

TIRAS este unul din cei mai mari producători de încălţăminte din piele naturală din Nordul Moldovei, care propune o gamă variată de pantofi pentru dame și bărbați, creați cu desăvârșire din piele naturală de calitate înaltă, rezistentă și cu un aspect plăcut. Modelele create de aceasta marca sunt moderne și stilate, ce pot fi asortate ținutelor clasice și celor smart-casual. Accesibile într-o gamă vastă de culori, confortabile, cu o talpă rezistentă, pantofii acestui brand își pot găsi locul în garderoba fiecărei persoane care apreciază calitatea și originalitatea.https://scontent.fkiv4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/75418860_2485057398277373_3683485470559305728_o.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=ZaPLdKCIPXsAX-YHomJ&_nc_oc=AQlXYHbNRHCEe5rOxaPIPN0bJOIY5vGhlHUpKFmqPpvgHGHb6p6EsvQlodOcp3eR8Nc&_nc_ht=scontent.fkiv4-1.fna&oh=8bc1d16d986cb7f73cc2847c7254dc9c&oe=5FE4FD99

Tigina

Tigina shoes creează pantofi stilați și confortabili, utilizând tehnologii performante și materiale rezistente. Încălțămintea pentru bărbați a acestui brand este masculină și modernă, iar prețurile accesibile adaugă un plus valoare produselor fabricate.Tigina shoes

Vasilini

Vasilini este brandul care produce articole din lână de oaie pe bază de tricotaj şi o serie de produse din blană artificială de o calitate superioară. Lâna utilizată în confecțiile „Vasilini” este Merinos australian, ce servește ca materie primă pentru lenjerie de pat, veste şi papuci de cameră.Vasilini

Lista.md v-a oferit informații utile despre top cele mai bune branduri de încălțăminte (Chisinau), iar alți membrii platformei vor fi curioși să afle care este compania dvs preferata și de ce. Înainte de a face recomandările nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii