Cele mai bune cluburi sportive din Moldova - alegem o sală de sport pe placul fiecărui

18 Sep 2020
2944
Cele mai bune cluburi sportive din Moldova - alegem o sală de sport pe placul fiecărui

Sportul - o componentă importantă pentru sănătatea omului. Orice tip de sport este benefic pentru organismul uman, fie că alegem să mergem la sală de fitness  sau la un joc de tenis. Odată cu răcirea timpului, organismul are nevoie de mai multă activitate, de mai mult sport, mai ales după perioada de carantină, în care am fost blocați în case mai bine de 2 luni de zile.

Care este cele mai bune cluburi sportive din Moldova?

Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă. Persoanele care aleg să facă efort fizic, sport, mișcare zilnică, au dispoziția și imunitatea mai ridicată, să meargă la o sală de sport, sală de forță sau sală de fitness, sunt mai binedispuși, iar aspectul fizic este mai conturat. Pentru cei care aleg să ducă un mod de viață sănătos, să simtă corpul mai tânăr și mai arătos sunt deschise cluburi sportive care oferă pachete promoționale, instructori, atmosferă specială și motivația necesară, iar pentru cei ce doresc să găsească echilibrul mental, spiritual și fizic, sportul chiar este recomandat. Unii aleg să meargă la sală de sport din diferite motive, sportul fiind o obișnuință, o rutină, un obicei. Optând pentru a merge la o sală de sport, sală de forță sau sală de fitness, organismul nostru se relaxează, elimină toxinele, eliberează mintea de emoțiile negative și reduce stresul acumulat.

Sport, pasiune, sănătate, cam așa se poate caracteriza orice activitate fizică pe care alegeți să o faceți și care aduce doar beneficii, pe lângă condiția fizică care va stârni invidie și dezvoltarea armonioasă a corpului va fi posibilă și crearea unor noi prietenii datorită activităților în echipă. Fie că alegi să joci tenis, bascket, volley, fotbal și lista continuă, veți avea posibilitatea să vă apropiați de cei dragi sau chiar să cunoașteți oameni cu același interes comun - sportul.

Sportul trebuie să fie un stil de viață, o alegere care trebuie să fie inclusă în rutina zilnică. Veți avea o viață mai sănătoasă și cu siguranță întreg organismul va fi recunoscător. Sunteți hotărâți să includeți sportul în programul de zi cu zi?

Pregătiți echipamentul sportiv, Lista.md vă propune o cluburi sportive  excepționale!

Tracia

Tracia este o rețea privată de sală de sport, care oferă antrenamente de fotbal pentru copii de la 3 ani cu filiale în sectoarele Telecentru, Buiucani, Botanica și Ciocana. TRACIA antrenează copiii după metode olandeze și pune accentul pe dezvoltarea multilaterală și pe disciplină.

TRACIA

WTF "MAISTER KORYO INTERNATIONAL"

Pentru cei pasionați de arte marțiale, sala de sport WTF "MAISTER KORYO INTERNATIONAL" este locul perfect de însușire a Taekwondo-ului. Acest tip de sport contribuie la dezvoltarea și perfecționarea etică și fizică. La activitatea sportivă sunt bineveniți toți doritorii, de la mic la mare, copii, femei, bărbați.

mkimd

Golf Association of Moldova

Golf Association of Moldova vă propune să aveți parte de o experiență memorabilă, într-o zonă retrasă de marile aglomerări urbane, la cel mai mare resort de golf din Republica Moldova.
Aici puteți avea propria oază de vis, alegând un sejur la Golf Association of Moldova, beneficiind de cele mai confortabile și sigure condiții de cazare și un joc de golf cu echipe de profesioniști.

golf association of moldova

Federația de Gimnastică Estetică în grup din Republica Moldova

Federația de Gimnastică Estetică în grup din Republica Moldova a fost fondată cu scopul de a dezvolta și a promova gimnastica estetică în grup la nivel Național și Internațional. Gimnastica estetică în grup este sportul în care fetițele descoperă talentul grațiozității, elasticității, măiestria mișcărilor sincrone, tind spre aspirații mari și obțin succese remarcabile.

federatia de gimnastica estetica

Tennis Club Acvila

Acivila este unul dintre cel mai mare club de tenis din Republica Moldova. În proprietatea clubului de tenis intră 8 terenuri de zgură de tip deschis și 1 închis cu suprafața HARD, toate acestea fiind echipate după standardele internaționale.

tennis club acvila

Timoshkov Sport Club

Clubul de box „Timoshkov” vă propune antrenamente de box individuale, pentru maturi și copii. În timp ce vă antrenați în sala de box, chiar dacă nu veți deveni un maestru al boxului, antrenorii specializați în domeniul boxului vă vor antrena curajul, independența, încrederea în sine.

timoshkovsportclub

Sport4Life

Sport4Life vă oferă o zonă de cardio, o sală de sport bine echipată, o zonă de greutăți, o masă de tenis și multe tipuri de activități în grup. Antrenorii calificați vă vor ajuta să obțineți rezultatele mult dorite prin abordarea individuală a fiecărui client. De asemenea, puteți utiliza sauna cu infraroșu, sauna finlandeză și serviciile maseurului.

sport4lifemd

ZSPORT Fitness Club

ZSPORT Fitness Club reprezintă patru etaje de plăcere de fitness, cu o sală de sport cu vedere panoramică. Pentru dvs este pus la dispoziție un complex sportiv echipat cu echipament modern al companiei Teсhnogym, pentru a avea parte de antrenamente cât mai efective, dar în același timp plăcute.

zsportmd

Heracles

Heracles este prima sală de sport din Chișinău, care și-a obținut între timp o reputație de invidiat datorită antrenamentelor de calitate oferite clienților săi. Acestă sală de sport este pentru cei care se regăsesc în sport, care doresc să obțină rezultate în acest segment, pentru cei ce optează pentru un stil de viață sănătos și corect.

heraclesmd

Thai Boxing Club

Acesta este singurul club profesionist de Muay Thai. Pe lângă antrenamentele de Muay Thai Box, această sală de sport oferă și antrenamente de lupte libere și box clasic. La Thai Boxing Club puteți să veniți cu toată familia, pentru că antrenamentele de Muay Thai pot fi frecventate de femei și copii. De asemenea, această sală de sport vă oferă antrenamente în grup de Yoga și Functional Training.

thaiboxingclub

Sportul are o mulțime de avantaje, pe care le oferă la orice vârstă, începând de la cele mai fragede, la legătura dovedită cu sănătatea mintală, fericirea sau viața împlinită. Nu trebuie să uităm, bineînțeles, despre alimentația corectă. Sportul combinat cu alimentația corectă ne dau o stare de bine, o stare care ne face să trecem mult mai ușor peste încercările zilnice. Pentru un mod de viață sănătos alege un sport, oricare ar fi acesta! Iar pentru a fi mereu informat despre companii, oferte noi, articole informative alege Lista.md!

Lista.md v-a oferit informații utile despre top cele mai bune cluburi sportive in Moldova, iar alți membrii platformei vor fi curioși să afle care este club sportiv dvs preferat și de ce. Înainte de a face recomandările nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii