Descrierea companiei

NELSTUDIO"Millennium"functioneaza de mai mult de 20 ani. Cameramanul realizeaza filmarea la nunta cu camera video profesionala SONY HDR-AX2000 format HD full 1920x1080 si Sony PXW-X70 HD full 1920x1080 , Nikon D750 , astfel ca imaginile filmate vor fi clare cu profunzime si culori vii. Fofograful din ziua nuntii voastre va lucra cu un aparat foto digital-Nikon D3 sau Nikon D750. Profesinalismul echipei noastre, experienta acumulata in acesti ani si inalta calitate a produselor oferite au fost cartea noastra de vizita. In numeroasele lucrari pe care le-am facut la diverse evenimente, receptii, nunti, ne-am bucurat de admiratia si recunostinta clientilor nostri, ceea ce ne-a dat putere si perseverenta in munca pe care o depunem. Nunta este un eveniment important din viata fiecaruia si trebuie tratat cu multa atentie. Mai jos sunt prezentate citeva sfaturi cum sa alegeti un fotograf si un cameraman pentru nunta dumneavoastra: *Ca orice detaliu al nuntii si acesta trebuie pus la punct cu mult timp inainte. *Cel mai bine fotograful si cameramanul trebuie contactat cu citeva luni inainte de nunta. *Viitorii miri trebuie sa stabileasca o prima intilnire cu fotograful si cameramanul. Zic o prima intilnire deoarece la prima intalnire dinsii trebuie sa-si prezinte portofoliul. *Dupa ce mirii s-au hotarit si au ales fotograful si cameramanul, la urmatoarea intalnire sa stabileasca detalii legate de fotografii si film,ora, locatie, biserica, citeva sfaturi, mici repetitii. *Nu va lasati pacaliti de preturile mici. Acestea sunt practicate indeobste de catre neprofesionisti iar calitatea imaginilor pe care le ofera este sub minimul decentei. *Nu uitati ca nunta este un eveniment unic in viata, plin de momente remarcabile pe care nu le puteti pastra decit in memoria dv. si prin intermediul unui film video. *Fi-ti constienti de importanta alegerii fotografului si a cameramanului care sa imortalizeze aceasta zi din viata dv. si de faptul ca tariful unui cameraman vorbeste de la sine despre calitatea lucrarilor acestuia. Un fotograf care este constient de valoarea sa nu practica tarifuri minimaliste.
Cuvintele cheie: Alungirea părului, Machiaj, Epilare, Cosmetologie, Manichiură și Pedichiură, Asigurări de Mijloace de Transport, Asigurarea de Răspundere Civilă, Asigurarea de Avarii şi Furt, Asigurarea Locuinţei, Asigurarea de Sănătate, Asigurarea Medicală de Călătorie, Asigurările de Viaţă, Operatori, Publicitate.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Fluxmester
Fluxmester

Fluxmeșter V.A. este producător de ferestre și uși din PVC din 2009. Un proces de producție bine organizat cu echipamente germane moderne garantează calitatea înaltă a produselor noastre. Respectând promisiunile noastre, ne străduim mereu să oferim ceva mai mult decât vă așteptați. Cheia succesului este atenția la detalii. Toate modelele de ferestre și uși pot fi executate în diverse completări, satisfăcând astfel nevoile oricărui client. În fiecare zi lucrăm

Chișinău
Companie Ahatina Design Srl
Ahatina Design Srl

Design Branding Identica Elaborare siteurilor Social media marketing Google ads Photo Video Outdoor Poligrafie

Chișinău
Companie LB Comunity
LB Comunity

LB Comunity este un ansablu de firme care sunt monitorizate de firma noastra Firme actuale: BoxMD, PringoMD, PoliArtMD.

Chișinău