Descrierea companiei

Cabinetul Avocatului “Viorel Furtuna” oferă servicii juridice persoanelor fizice și juridice pe teritoriul Republicii Moldova și posedă experiența și resursele necesare pentru a oferi o gamă de largă de servicii pentru a va asigura tot suportul in mediul de afaceri.

Suntem o companie de servicii juridice complete și evităm să punem accentul pe careva domeniu juridic restrâns, deoarece în timpul globalizării afacerilor, problemele de drept corporativ, drept comercial, imobiliar, fiscal, internațional, imigrațional sau alte drepturi sunt in totalitate interconectate.

Protejăm interesele clientilor nostri in instantele de toate nivelurile, precum si le acordăm un spectru larg de servicii juridice.

Suntem specializați în AFACERI și în toate domeniile de drept care sunt conexe mediului de AFACERI în Moldova, cum ar fi:

- Dreptul afacerilor;

- Dreptul commercial;

- Inființare de companii;

- Imigrare in scop de afaceri.

- Dreptul familiei, privind în ceia ce ține de partajul averii (imobile, acțiuni, întreprinderi și afaceri) în cazul dacă există element de extranietate.

Subcategorii: Servicii juridice
Cuvintele cheie: Avocatură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Paynet
Paynet

Portofelul tău online. Plăți online (facturi și servicii, transferuri, achitarea facturilor). Înregistrarea e gratuită, utilizarea comodă și sigură.

Chișinău
Companie Finstar Financial Group
Finstar Financial Group

Finstar Financial Group este o companie internațională de investiții privată care operează în Europa, SUA, Asia, America Latină și CSI. Grupul este axat pe fintech, dar istoric a avut un mare succes în domeniile serviciilor financiare, tehnologiei informaționale, retail FMCG, mass-media și imobiliare. Finstar are 20 de ani de experiență în lansarea de proiecte noi, restructurarea companiilor existente, încheierea de acorduri de parteneriat, fuziuni, achiziții și investiți

Chișinău
Companie Cetatenie.md
Cetatenie.md

Compania noastră este lider în domeniul obținerii cetățeniei străine. Oferim servicii care accelerează dobândirea cetățeniei române și dobândirea cetățeniei moldovenești.

Chișinău