Описание компании

Cabinetul Avocatului “Viorel Furtuna” oferă servicii juridice persoanelor fizice și juridice pe teritoriul Republicii Moldova și posedă experiența și resursele necesare pentru a oferi o gamă de largă de servicii pentru a va asigura tot suportul in mediul de afaceri.

Suntem o companie de servicii juridice complete și evităm să punem accentul pe careva domeniu juridic restrâns, deoarece în timpul globalizării afacerilor, problemele de drept corporativ, drept comercial, imobiliar, fiscal, internațional, imigrațional sau alte drepturi sunt in totalitate interconectate.

Protejăm interesele clientilor nostri in instantele de toate nivelurile, precum si le acordăm un spectru larg de servicii juridice.

Suntem specializați în AFACERI și în toate domeniile de drept care sunt conexe mediului de AFACERI în Moldova, cum ar fi:

- Dreptul afacerilor;

- Dreptul commercial;

- Inființare de companii;

- Imigrare in scop de afaceri.

- Dreptul familiei, privind în ceia ce ține de partajul averii (imobile, acțiuni, întreprinderi și afaceri) în cazul dacă există element de extranietate.

Подкатегории: Юридические услуги
Ключевые слова: Пропаганда.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания New Marketing
New Marketing

Oferim servicii de marketing si promovare online la cel mai inalt nivel. Cu ce te putem ajuta?Creare site la cheie Prоmovare pe Fаcebооk(toate tipurile de servicii) Promovare pe Instаgrаm(toate tipurile de servicii) Promovare pe Gооglе Ads(toate tipurile de servicii)Mai multe detalii despre noi si serviciile noastre sunt pe site» http://newmarketing.md/gratuit

Кишинёв
Компания MEGATEH
MEGATEH

Vînzări si instalare rapidă a sistemelor de securitate si supraveghere video. Varietate de camere de supraveghere va permite sa gasiti exact pe cele potrivite afacerii dvs. Fie ca doriti flexibilitatea oferita de camerele pentru interior/exterior, securitatea sporita a camerelor antivandalism, putem configura sistemul de supraveghere exact pentru nevoile dvs. http://megateh.md/produse/

Кишинёв
Компания SBC Analytics
SBC Analytics

Мы - команда сертифицированных бизнес-аналитиков. Предоставляем услуги по бизнес анализу.

Кишинёв