Descrierea companiei

După ce am aflat mai multe din culisele producerii industriale a mâncării, am hotărât – gata, începem să consumăm mâncare naturală! Așa s-a nascut ideea Natur.MD, din dorința de a avea un loc unde putem găsi produse veritabile, fără amplificatori de gusturi, fără adaosuri chimice, fără E-uri. Dorim să mâncăm o bucățică de carne adevărată, să bem un pahar de lapte adevărat. Vrem unt, dar nu margarină! Știm că și dvs. sunteți ca noi, dar dacă încă nu – veți fi cu siguranță! Nouă ne pasă de sănătatea noastră și a copiilor noștri! Echipa Natur.MD selectează de la gospodarii din Moldova produse naturale, verificate, calitative și le aduce aici, pentru toți cei ce înțeleg că ceea ce mâncăm la fiecare masă ori ne îmbunătățește sănătatea ori o distruge, nu există neutru. Noi spunem NU alimentelor toxice! Noi spunem DA produselor naturale, crescute cu grijă, produse cu mult drag, așa ca pentru propria familie!
Cuvintele cheie: Magazine Universale.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Recenzii publice

Nina Dorin
03 Aug 2019
5.0

Bravo! Livrare rapid, foarte comod.

Anastasia Cojocari
13 Iun 2019
5.0

Foarte mulumit de calitatea produselor, totul este proaspt, natural i Bio.Doar de la Natur.md am primit ginele n container termoizolat. :)The Best!

Oleg Cucoreanu
22 Mai 2019
5.0

Recomand cu toata increderea produsele natur.md. Incercati fiecare dintre voi produsele lor, ca sa intelegeti de exemplu, diferenta dintre pieptul de pui toxic care se vinde peste tot si carnea livrata de natur.md.

Alte companii

Companie mebel-moldova
mebel-moldova

Cumpără mobilă în Chișinău en-gros și cu amănuntul. De asemenea, oferim servicii de fabricare a mobilei la comandă de la producător în Chișinău și Moldova.

Chișinău
Companie Happybaby
Happybaby

Cel mai bun magazin online de articole pentru copii din Moldova! Aici puteti gasi tot ce isi doreste copilul dumneavoastra. Nu uitati si de mamici.

Chișinău
Companie Gencon Service SRL
Gencon Service SRL

Compania Erkado Moldova oferă un program pentru arhitecți și designeri de la compania Erkado Polonia.În arsenalul programului, există un număr de opțiuni avantajoase: Modulul de proiectare a usilor de interiorModulul de proiectare a usilor de exteriorModul de proiectare a îmbinărilor de deschideri a usilor

Chișinău