Descrierea companiei

După ce am aflat mai multe din culisele producerii industriale a mâncării, am hotărât – gata, începem să consumăm mâncare naturală! Așa s-a nascut ideea Natur.MD, din dorința de a avea un loc unde putem găsi produse veritabile, fără amplificatori de gusturi, fără adaosuri chimice, fără E-uri. Dorim să mâncăm o bucățică de carne adevărată, să bem un pahar de lapte adevărat. Vrem unt, dar nu margarină! Știm că și dvs. sunteți ca noi, dar dacă încă nu – veți fi cu siguranță! Nouă ne pasă de sănătatea noastră și a copiilor noștri! Echipa Natur.MD selectează de la gospodarii din Moldova produse naturale, verificate, calitative și le aduce aici, pentru toți cei ce înțeleg că ceea ce mâncăm la fiecare masă ori ne îmbunătățește sănătatea ori o distruge, nu există neutru. Noi spunem NU alimentelor toxice! Noi spunem DA produselor naturale, crescute cu grijă, produse cu mult drag, așa ca pentru propria familie!
Cuvintele cheie: Magazine Universale.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Recenzii publice

Nina Dorin
03 Aug 2019
5.0

Bravo! Livrare rapid, foarte comod.

Anastasia Cojocari
13 Iun 2019
5.0

Foarte mulumit de calitatea produselor, totul este proaspt, natural i Bio.Doar de la Natur.md am primit ginele n container termoizolat. :)The Best!

Oleg Cucoreanu
22 Mai 2019
5.0

Recomand cu toata increderea produsele natur.md. Incercati fiecare dintre voi produsele lor, ca sa intelegeti de exemplu, diferenta dintre pieptul de pui toxic care se vinde peste tot si carnea livrata de natur.md.

Alte companii

Companie cadourionline
cadourionline

Când doriți să felicitați persoana dragă cu o ocazie specială sau pur și simplu să-i aduceți zâmbetul pe față, fără un motiv particular, echipa CadouriOnline vă sare în ajutor – am creat cel mai rapid și sigur serviciu de livrare de cadouri din Chișinău, special pentru dumneavoastră. Pentru că fiecare s-a confruntat cel puțin o dată cu dificultatea de a alege un buchet, în magazinul nostru online găsiți un asortiment larg de  cadouri  și buchete de flori,

Chișinău
Companie Fiory
Fiory

Fiory e locul unde poți găsi lucruri handmade unice!  Cauți un cadou perfect? Fiory te ajută! Fă comandă de un articol și primește -10% reducere la adoua cumpărătură!

Chișinău
Companie SRL NelStudio
SRL NelStudio

NELSTUDIO"Millennium"functioneaza de mai mult de 20 ani. Cameramanul realizeaza filmarea la nunta cu camera video profesionala SONY HDR-AX2000 format HD full 1920x1080 si Sony PXW-X70 HD full 1920x1080 , Nikon D750 , astfel ca imaginile filmate vor fi clare cu profunzime si culori vii. Fofograful din ziua nuntii voastre va lucra cu un aparat foto digital-Nikon D3 sau Nikon D750. Profesinalismul echipei noastre, experienta acumulata in acesti ani si inalta calitate a produselor oferite au fost ca

Bălți