Primele oferte de Paști

03 Apr 2020
1504
Primele oferte de Paști

Primele oferte de Paști

Virusul, Covid-19 a izolat toată omenirea, toți stau pe la casele lor, localurile sunt închise, cu excepția celor ce prestează servicii de livrare la domiciliu. Se pare că acest virus a întors lumea cu picioarele în sus și a dat peste cap multe planuri, mai ales planurile de Sfintele Paști. Această sărbătoare a fost, este și vă fi una dintre cele mai importante sărbători religioase, Învierea Domnului Isus Hristos. Mulți credincioși așteaptă cu nerăbdare să urmeze tradițiile Sfintelor Paști, cel mai important fiind mersul la biserică pentru a sfinți Pasca și alte bucate din coșul gospodinilor. Dar nu și în acest an, din cauza carantinei, în noaptea de Paști vom sta acasă. Se pare că suntem lipsiți de cel mai frumos eveniment, dar cu siguranță nu vom fi lipsiți de oferte Pascale.

Chiar dacă unele afaceri, precum localurile care de obicei organizau evenimente Pascale, acum nu pot face acest lucru, companiile care prestează servicii de livrare la domiciliu ne vor bucura cu oferte de Paști.

Lista.md vine cu un top al companiilor care deja au început campaniile de oferte Pascale.

Iată care sunt acestea:

Livrare la domiciliu a cadourilor

CadouriOnline a pregătit oferte de Paști promoționale pentru ca fiecare doritor să poată surprinde cei dragi sau membrii familie cu un cadou frumos. Puteți plasa comanda online iar surpriza vă fi livrată direct la destinatar.

cadourionlinemd

Wine.md vă prezintă coșuri pline cu surprize pentru un cadou de Paști impresionant. Accesând site-ul puteți face comanda online a oricărui coș care vă conține neapărat o sticlă de vin și alte bunătăți.

winemdKiwi.md are cel mai mare asortiment de accesorii pentru femei, bărbați și copii. Dacă alegeți să faceți comandă online de un cadou special de pe acest site veți fi plăcut surprins de ofertele acestuia.

kiwimdTort la comandă

Aveți prieteni sau rude care iubesc dulciurile? Surprindeți cu un tort la comandă! Un cadou dulce și delicios va fi mereu binevenit.

Magnolia este magazinul online susținut de compania Dulcinella care vă oferă cel mai comod mod de a crea tort la comandă cu design personal. Tot ce trebuie să faceții e să accesați site-ul magazinului online și să selectați preferințele dvs, iar acesta va fi livrat la adresa menționată.

magnolia cakeMimimi cakes confecționează torturi la comandă pe gustului fiecărui client. De asemenea, puteți comanda online dessert box-uri cu dulciuri asortate.

mimimicakesPlaisir are o ofertă de produse tradiționale, clasice cât şi produse moderne din ingrediente naturale. Notorietatea să, se datorează produselor de calitate superioară, care fac parte dintr-o gamă diversificată.

plaisirmdBijuterii la comandă

Ai avut în plan că această sărbătoare de Paști să fie într-adevăr specială, să o ceri de soție sau pur și simplu să impresionezi persoana dragă cu o bijuterie fină? Iată unde poți plasa comanda online:

GLAMIRA este magazinul de bijuterii unde acestea sunt complet personalizate, după preferințele tale. Glamira oferă o nouă definiție de stil, finețe și delicatețe pentru fiecare bijuterie. Magazinul de bijuterii garantează livrarea la domiciliu în condiții de siguranță a fiecărei comenzi.

glamiramdGiuselle este magazinul online de bijuterii semiprețioase pentru domnișoarele care vor să se evidențieze printr-un alt stil. Pe site-ul magazinului veți găsi bijuterii cu culori electrizante, design unic şi mult stil!

giuselleTelefoane și accesorii

Pentru unii un telefon nou este cel mai dorit cadou în această perioadă de carantină. Un simplu motiv ar fi ce de a face selfie, sau un filmuleț, mai ales dacă este vlogger. Iată unde se poate de făcut comanda online cu livrare la domiciliu:

Vic.md este internet-magazinul ce funcționează exact că și un magazin obișnuit. Însă, spre deosebire de un magazin obișnuit - puteți efectua comanda online, fără a ieși din casă sau fără a vă ridica de pe canapea. Iar prețurile accesibile și promoțiile o să vă uimească plăcut!

vicmdKub.md vă propune o gamă largă de accesorii pentru toate gadgeturi. Puteți personal să vă convingeți că de-acum noul stil și siguranță telefonului dvs sunt accesibile în câteva click-uri. Comanda-ți online o husă stilată la preț decent. Unul din beneficiile de bază ale magazinului Kub.md sunt prețurile mici, precum și gama largă de produse pe placul fiecărui cumpărător.

kubmdStați acasă și fiți în siguranță, iar Lista.md vă va informa despre toate ofertele noi. Abonați-vă la newsletter pentru a primi notificări despre toate noutățile platformei.

 

Comentarii