Salut Black Friday!

29 Noi 2019
1826
Salut Black Friday!

Există o zi mare, destinată cumpărăturilor, ziua Black Friday.

Ce este Black Friday?

Black Friday a fost inaugurată în Statele Unite pentru a marca începutul sezonului cumpărăturilor de iarnă. În fiecare an această zi aduce vânzări record pentru toate companiile datorită celor mai mari reduceri anuale atât la produse cât și la servicii. Companiile care participă la evenimentul de Black Friday pregătesc oferte incredibile, unele chiar reduc prețurile 50-70% sau chiar 80%.
Termenul de Black Friday este asociat unei zile de la finalul lunii noiembrie în care magazinele scot la vânzare produse cu preturi mult mai reduse față de restul anului. Acest prilej atrage, un val incredibil de cumpărători, care aproape că golesc rafturile unde se găsesc produsele cu prețurile cele mai atractive.
Black Friday este o adevărată sărbătoare pentru shoppogolici, aceștia își permit să spargă sume mai mici pe produsele care și le doresc de mult timp, alții se pregătesc pentru această zi din timp adunând bani în pușculiță. Pentru unii dintre noi acesta a devenit cel mai așteptat eveniment de shopping ale anului, iar pentru producători acesta este un prilej demn de a crește vânzările și de a atrage clienți noi.

Când va fi Black Friday?


Așadar, 29 noiembrie 2019 este ultima vineri de toamnă, deci este timpul pentru shopping.
Pentru Black Friday 2019, peste 6.100 de companii din Republica Moldova au inclus în promoție peste 3.000.000 de produse, cărora li s-au adăugat oferte speciale. Printre oferte s-au numărat: bilete de avion, pachete turistice, servicii de înfrumusețare, ceasuri de lux, bijuterii și metale prețioase.
În topul vânzărilor intră și electrocasnicele mici, televizoarele, telefoanele, alături de produse IT, pentru casa și bricolaj, articole fashion, branduri de incaltaminte și de îngrijire intimă. Pe lângă mii de smartwatch-uri și console de jocuri, au fost adăugate în catalogul produselor ofertate și mașini, sute de mii de anvelope de iarnă, precum și alte produse de sezon.
Acest eveniment special deschide sezonul cumpărăturilor pentru Crăciun și Revelion, ceea ce oferă oportunități mai mari pentru toată lumea de a găsi cadouri frumoase pentru toată familia la prețuri accesibile.


Lista.Md vă dorește să aveți parte de cumpărături frumoase și de un început de iarnă cu mult spirit de sărbătoare! Iar pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte nu doar de Black Friday ci pe tot parcursul anului, abonează-te la newsletter-ul Lista.Md și fii mereu la curent cu tot ce este nou de la companii.

Comentarii