Evenimente de Crăciun

20 Dec 2019
1933
Evenimente de Crăciun

Iarna își pune amprenta cu farmecul său, spiritul sărbătorilor de iarnă ne cuprind, copii așteaptă pe Moș Crăciun cu sacul plin de daruri și câte nu s-ar mai putea spune despre farmecul evenimentelor de Crăciun.

Crăciunul este sărbătoarea care adună întreaga familie la o masă  şi  care ne  reamintește  an de an cât de important este să le spunem celor dragi cuvinte frumoase însoțite de cadouri, pentru că spiritul  bunătății  este cel care predomină în această perioadă. Cu toate acestea ne putem lăsa influențați de  agitația  care se petrece în jurul nostru în pragul Crăciunului. Cumpărăturile,  curățenia  şi  gătitul, chiar și cele mai mici detalii ne pot da anumite bătăi de cap sau chiar provoacă o stare stresantă, doar din cauza că ne dorim totul să fie perfect.
Bucură-te de farmecul acestei sărbători cu evenimentele de mai jos, care te vor ajuta să petreci Crăciunul într-o ambianță plăcută, alături de familie și oamenii dragi sufletului.

Evenimentele de Crăciun


Kira’s vă invită să petreceți o seară frumoasă cu un recital muzical de jazz în seara de Crăciun! Atmosfera magică de Crăciun va fi  dirijată  de Petru  Haruta  cu trupa sa  Amtap  Jazz Trio.

 

Evenimente de Crăciun

 

„OSCAR  Banquet  Hall” a pregătit un eveniment cu adevărat magic „POVESTE DE IARNĂ” pentru copii! Magia va avea loc pe data de 25 decembrie, chiar de Crăciun, iar aceasta se va începe odată cu orele 14-00. Nu evitați să faceți parte din această poveste. Organizatorii au pregătit un program distractiv, unde copii vor avea ocazia să-i întâlnească pe  Moș  Crăciun  şi  mulți alți eroi animați, iar aceștia bine înțeles vin cu daruri și voie bună pentru fiecare copilaș.

 

Evenimente de Crăciun

 

Filarmonica Națională "Serghei  Lunchevici" vă invită la Gala de Crăciun. Capela Corală Academică „Doina” director artistic și prim-dirijor Ilona  Stepan  și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale director artistic și prim-dirijor Mihail  Agafița  au pregătit un eveniment mare pe gustul tuturor. De la operă la folclor, colinde, dans, balet, glasuri puternice ale corului, glasuri cristaline de copii, toate pentru a aminti despre minunile Crăciunului!

 

Evenimente de Crăciun

 

Busuioc TV &  Golden  Luxury  organizează în ajunul Crăciunului un  spectacol magic cu genericul "O poveste de Crăciun". Evenimentul se va petrece în incinta Palatului  Național  “Nicolae Sulac”  pe data de 24 decembrie la orele 19-00. În atmosferă vor răsuna colinde și muzică bună și un recital evoluat de "Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii", în frunte cu Nicolae  Gribincea, iar Formația Catharsis va transmite "Urare de bine" cu emblema Sfintei Sărbători.

 

Evenimente de Crăciun

 

Tucano  Coffee  Brasil  vă așteaptă, în fiecare zi, în perioada 16 - 22 decembrie, orele 18:00-20:00, cu filme de Crăciun și atmosferă feerică, cu o ciocolată fierbinte și o plapumă moale. Iar banii colectați în aceste seri se vor dona pentru fondurile organizației  Caritas  Moldova.

 

Evenimente de Crăciun

 

Castelul Mimi a organizat mare evenimente cu denumirea „A fost odată la Castel”. Pe data de 24 decembrie sunteți așteptați să sărbătoriți „Ajunul Crăciunului” împreună cu Cristofor Aldea-Teodorovici  Orchestra. Pe  parcursul  petrecerii vă așteaptă surprize magice, momente de neuitat și mute cadouri.

 

Evenimente de Crăciun

 

Astoria  Restaurant&Hotel l-a invitat pe Moș Crăciun să distreze și să  aducă cadourile  mult așteptate pentru toți copilașii cuminți. Părinții cu copii săi sunt așteptați pe data de 22 decembrie la orele 17-00 la petrecerea „Ziua de naștere a lui Moș Crăciun”. La eveniment de asemenea vor participa și ajutoarele Moșului care vor  încinge  spiritul Crăciunului.

 

Evenimente de Crăciun

 

Lista.md  vă dorește ca spiritul  Crăciunului  și lumina Nașterii Domnului să pătrundă în inimile și casele dvs. Fie ca magia sărbătorilor de iarnă să vă aducă pace și liniște în suflet, să aveți parte de petrecere frumoasă  alături  de cei dragi!

Comentarii