Unde pot găsi cadoul perfect de Revelion?

27 Dec 2019
1836
Unde pot găsi cadoul perfect de Revelion?

Mult așteptata sărbătoare, îndrăgită și venerată peste tot în lume, Revelionul, ne va cuprinde doar în câteva zile. În goana după cumpărăturile pentru masa festivă ne poate scăpa grija pentru a cumpăra cadouri de anul nou pentru cei dragi, sau pur și simplu nu mai avem timp să ne gândim cu ce anume am să-i surprindem. De obicei de Crăciun și Revelion se oferă cadouri simbolice acestor sărbători.

Cadouri de anul nou 2022 - Moldova

Lista.md are câteva idei care te vor ajuta să alegi cadoul potrivit. Poți face o surpriză plăcută cumpărând un coș cu dulciuri, un vin sau o bătură fină. Decorațiunile specifice sărbătorilor de iarnă sunt, de asemenea, binevenite.

În continuare am pregătit o listă a companiilor care te vor ajuta să creezi un cadou special, aranjat frumos și la un preț accesibil.

GiftCard.md

GiftCard.md  este unul dintre magazine online care oferă cadouri de anul nou unice, dăruind o experiență interesantă în toate situațiile. Sunteți în căutarea unui cadou perfect de Revelion pentru mamă sau pentru soție?  Soluția o au cei de la GiftCard!

giftcardmd

 

BestGift.md 

BestGift.md  te ajută să găsești sau să creezi cadoul potrivit pentru orice ocazie și orice persoană. Fiecare cadou este o rezultatul unui proces minuțios la care se lucrează cu mult suflet și dăruire. Specialiștii cunosc că timpul este prețios, de aceea vor avea grijă să livreze cadoul tău în momentul confortabil pentru destinatar.

bestgiftmd

GiftBox

GiftBox va crea pentru tine cadoul care emană grijă și căldură, acesta se va încadra perfect în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Oferă celor dragi bucurii și Cutii cu bucurii!

giftboxmd

SpecialBox.md 

SpecialBox.md  vă propune cele mai sofisticate lădițe cu surprize confecționate cu acuratețe și umplute cu dragoste și afecțiune pentru  ca cadourile  de sărbătoare să fie deosebite.

specialboxmd

Christmas Gifts 

Christmas Gifts  are pentru fiecare doritor de a procura cadouri într-adevăr speciale cutiuțe magice create special pentru sărbătorile de iarnă.

christmasgifts

Craftio

Craftio  vă provoacă să personalizați chiar și ceea ce nu poate fi personalizat! Cană, husă, pernuță, orice va putea primi numele persoanei dragi pentru care pregătești surpriza.

crafiomoldova

Cadouri.md

Cadouri.md  livrează flori și cadouri de anul nou pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Dacă persoana dragă nu poate fi lângă tine în noaptea dintre ani dar totuși vrei să-i faci o surpriză frumoasă, apelează la specialiștii companiei Cadouri.md.

cadourimd

Bantik.md

Bantik.md  este magazinul unde fiecare cadou este conceput individual pentru o persoană, o ocazie și selectat cu grijă din produse premium. La  bantik.md  detaliile contează de aceea fiecare comandă conține un bonus/cadou.

bantikmd

Magic Moments

Magic Moments este compania care nu are nevoie de multă descriere, pentru că denumirea acesteia deja spune totul. O compoziție de flori, într-o zi de iarnă rece, va fi un compliment și cadou valoros!

magic moments

Prezento

Prezento a transformat dăruirea în misiune. Compania creează cadouri de anul nou din numele Dvs. pentru a impresiona, de la concept, personalizare, până la cea mai sofisticată împachetare.

prezento

Lista.md v-a oferit informații utile despre top cele mai bune companii de cadouri de anul nou, iar alți membrii platformei vor fi curioși să afle care este compania dvs preferata și de ce. Înainte de a face recomandările nu uitați să creați profilul de membru. De asemenea vă dorim un început de an cât mai reușit și cât mai prosper! Să aveți parte de clipe frumoase și sărbători fericite alături de familie și persoanele dragi! La mulți ani 2022!

Comentarii