Alegem un Magazin de Scule și Unelte - Recomandat Pentru Meșteri

26 Mai 2021
1575
Alegem un Magazin de Scule și Unelte - Recomandat Pentru Meșteri

Uneltele de construcție sunt absolut necesare pentru orice tip de reparație. Fie că aveți nevoie de scule și unelte pentru o montare simplă de tapete, sau montare plintă PVC, sau, să zicem, pentru înlocuirea de prize și întrerupătoare, veți fi nevoit să faceți un drum spre cel mai apropiat magazin de instrumente, iar noi vă vom ajuta să decideți care dintre acestea este cel mai bun.

instrumenteCu toate acestea, înainte de a începe o reparație, trebuie să vă măsurați puterile și cunoștințele în acest domeniu. Posibil, dacă este vorba de o repație cosmetică va fi mai bine să vă adresați la una dintre aceste agenții de design interior, precum IdeaHome. Sau, dacă planificați un proiect de reparație mai mare, începând cu turnarea fundamentului și finisând cu instalarea acoperișului, poate vă doriți ceva mai nou, ce nu mai are nimeni, vă sugerăm să vă documentați despre  acoperișuri verzi.  Dacă aveți nevoie de toate aceste servicii enumerate, în mod sigur va fi mai bine să apelați la profesioniști care oferă servicii de  reparație la cheie, iar compania Tegola instalează orice tip de acoperiș de super calitate.

Cu toate acestea, toți cunoaștem că oricare serviciu oferit de companiile care prestează servicii în domeniul construcțiilor au prețuri nu chiar mici. Din acest motiv, unii aleg să se ocupe de repararea și renovare locuinței sale singuri. Dacă și voi sunteți la fel de încrezuți în sine, atunci noi doar vă putem sugera să faceți cunoștință cu companiile serviciile cărora cu siguranță vă vor fi necesare: firme de geamuri termopan, cazane și centrale termice, mobilă la comandă.

mesteri

Care magazin de instrumente are cel mai larg sortiment de scule și unelte?

Pe lângă serviciile menționate mai sus este important să aveți la îndemână materiale de construcții, scule și unelte. În acest articol, Lista.md vă propune să alegeți un magazin de instrumente folositoare pentru a începe reparația sau renovarea locuinței:

REBOR

REBOR.MD - este primul magazin de instrumente online din Moldova pentru meșteri în construcții.

Magazinul REBOR are scule și unelte pentru prelucrarea lemnului, prelucrarea metalelor, construcție și reparație. Magazinul oferă garanție și produse de înaltă calitate de la branduri cunoscute, destinate meșteșugarilor de acasă de la începători la profesioniști.

rebor

INSTUMENTE.MD

Instrumente.md este un magazin de scule electrice ieftine, aparate de sudare, compresoare, generatoare, echipament pentru grădinărit. În acest magazin de instrumente puteți găsi: motoferestrăie, pompe și sisteme de livrare a apei, motocultivatoare, accesorii și consumabile, piese de schimb pentru scule și unelte. Produsele oferite sunt potrivite pentru segmentul construcției, producerii mobilei, stațiilor de reparație auto și irigării, lăcătușilor, atelierelor de lemnărie etc.

instrumente

DICON

Dicon este un magazin de scule și unelte în Moldova care oferă produse de înaltă calitate la prețuri accesibile pentru meșteri, dar și pentru cei care au precum hobby domeniul construcției. De-a lungul anilor, din 1996, compania „Dicon” a devenit unul dintre cei mai mari importatori de scule;i unelte din Moldova și de peste hotare. În această perioadă lungă de timp, s-au stabilit și menținut relații bune cu mulți producători din Europa și țările CSI.

dicon srl

NANU

Nanu este un magazin de instrumente care vă oferă o gamă variată de scule și unelte cum ar fi: scule de mână, scule electrice cu cablu sau cu acumulatoare, aparate de măsură și control, produse pentru organizarea și amenajarea locului de muncă, accesorii, generatoare, motopompe, motoare, compresoare și instrumente pneumatice, scule de zugrăvit, unelte pentru plăci ceramice, ș.a.

nanu market

IMPERIAmd

Imperia.md este un magazin de instrumente de înaltă calitate la prețuri accesibile pe piață. În același timp, puteți apela pentru repararea și service-ul de garanție de scule și unelte, care efectuează reparații de înaltă calitate de scule electrice de toate tipurile posibile.

imperia md

SUPRATEN

În magazinul SUPRATEN puteți cumpăra seturi de scule și unelte de calitate superioară la prețuri de la producător care pot fi livrate la domiciliu în cazul în care dvs vă aflați într-un punct mai îndepărtat sau nu aveți posibilitatea de a vă deplasa.

supraten md

VOLTA

Volta este importator și distribuitor oficial a peste 50 brănduri cu renume: BOSCH, MAKITA, SCHNEIDER ELECTRIC, HIMEL, PHILIPS, FUMAGALLI, SCAME, HOROZ ELECTRIC, YATO, TRIO LIGHTING, HAGEL, FIRMAN, REMEZA, etc. VOLTA pune la dispoziție o rețea de magazine de instrumente, în toate sectoarele or. Chișinău și livrează scule și unelte în toate localitățile din Republica Moldova.

volta

Euromaster.MD

EUROMASTER.MD este un magazin de scule electrice și accesorii, roți și role industriale direct de la importator și distribuitor oficial în Moldova. Acest magazin de instrumente oferă clienților săi fideli reduceri generoase pentru o gamă largă de scule și unelte. De asemenea aici puteți primi sfaturi utile în alegerea celor mai bune scule și unelte pentru dvs.

euromaster

Master TOOL

MASTERTOOL.MD este un internet magazin de instrumente, scule și unelte, consumabile creat de compania Premium Vector S.R.L. Aceasta este o platformă de comerț menită să asigure categoria de shop-online din Republica Moldova cu cele mai inovaționale produse din domeniul construcțiilor, industriei și Hobby Home Garden Tools. Aici puteți găsi cele mai inovative scule și unelte prezente pe piață de la cei mai renumiți producători internaționali.

mastertool

Zorte Tresna SRL

Zorte Tresna SRL și-a început activitatea pe piața din Moldova în anul 2017 prin deschiderea unui magazin de instrumente. În incinta acestui magazin de scule și unelte clienții au posibilitatea de a procura cele mai calitative echipamente electrice de la un producător mondial de frunte: StanleyBlack & Decker Inc, care produce următoarele mărci: DeWalt, Stanley, Stanley FatMax, Black & Decker, Bostitch.

zorteRedacția Lista.md se bucură că vă poate ajuta în alegerea unui magazin de instrumente. Fiecare vizitator al platformei noastre poate oricând să se înregistreze și să se bucure de toate beneficiile oferite de Lista.md. Așteptăm comentarii cu recomandările dvs a unui magazin de scule sau a unui magazin de unelte.

Comentarii