Cele mai bune cazane și centrale termice din Moldova

11 Sep 2020
2896
Cele mai bune cazane și centrale termice din Moldova

Toamna este perioada de pregătire pentru sezonul de iarnă. Anotimp rece, iarna, ne lipsește de căldură, din acest motiv căutăm cele mai bune metode de încălzire a încăperii. Pe la țară vom mai găsi sobe, iar în oraș oamenii optează pentru centrale termice sau cazane. Acestea sunt prezente pe piața din Republica Moldova într-un sortiment mare, clasificate după preț, modul de încălzire și tipul de combustibil utilizat: gaz sau lemne, cărbune și peleți. Instalarea unei centrale termice sau a unui cazan pe gaz are ca scop primar încălzirea locuinței, comoditatea de a avea la îndemână apă caldă, dar și reducerea cheltuielilor.

Fiecare dintre noi căutăm cele mai eficiente metode pentru încălzirea casei. Majoritatea alegem ca mijloc cazan de gazde încălzire centralele termice, unii alegem cazane pe lemne, alții cazane electrice, iar ceilalți cazane pe gaz sau cazane pe biomasă.

Doriți să instalați un cazan pe gaz, un cazan electric sau un cazan pe lemne? O dată ce v-ați hotărât să faceți o astfel de achiziție, mai întâi de toate trebuie să vă documentați și despre avantajele unei centrale termice. O centrală termică sau un cazan pe gaz, de orice tip, vă oferă controlul asupra temperaturii a locuinței, prezența de apă caldă, și facturile mai mici la energie. O centrală termică sau un cazan pe gaz trebuie să ofere confort și siguranță, indiferent dacă vorbim despre propria casă sau locații industriale.

Pentru a instala o centrală termică sau un cazan pe gaz trebuie să apelați la o companie specializată în acest domeniu. Pe lângă faptul că aveți nevoie de una care are specialiști în centrale termice și cazane de orice tip, aveți nevoie și de o companie care oferă în același timp și centrala termică, și cazane la un preț destul de mic și calitate superioară.

Cele mai bune cazane pe gaz, lemne și biomasă

Tot că ne aflăm în perioada anului în care luăm în calcul achiziția de o centrală termică sau cazan, vă prezentăm companiile care vă oferă diverse modele de centrale termice și cazane, care se ocupă de instalarea de centrale termice și de cazane de orice tip si cele mai bune calorifere pentru centrala pe gaz.

RADIANT

RADIANT Bruciatori S.p.A este compania care operează pe piața echipamentelor de încălzire de peste 50 de ani. Pe parcursul anilor de activitate, compania a dobândit o experiență vastă în dezvoltarea și producerea de centrale termice (Moldova). Radiant produce centrale de perete și pardoseală, încălzitoare de apă cu gaz și alte echipamente, oferind garanție pentru calitate și fiabilitate a produselor termice fabricate.

radiantmd

CAZAN.MD

Compania dispune de peste 1000 de utilaje și produse, aproximativ 300 de proiecte realizate, în jur de 500 de idei implementate și un număr impunător de clienți mulțumiți. Specializată în montarea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare, a sistemelor de răcire a aerului precum și montarea centralelor termice și de cazane pe gaz  cu diferite capacități, Cazan.md s-a plasat pe piața din Moldova extrem de rapid ca o companie profesionistă.

cazanmd

Termodinamic Trade

Această companie oferă o gamă largă de servicii pentru proiectarea, instalarea, mentenanța, repararea de centrale termice și de cazane, alimentare cu apă si canalizare, aer condiționat, panouri solare pentru preparare a apei calde și încălzirea spațiului.

termotrademd

Manole

Meșterii companiei Manole prestează servicii de calitate în instalarea și menținerea sistemelor de încălzire. Manole vă asigură că o centrală termică va fi instalată în termenii stabiliți, calitativ și la un preț avantajos.

manolemd

Euroterm

Euroterm prezintă un spectru larg de produse şi servicii în următoarele domenii: sisteme autonome de încălzire, alimentare cu apă şi gaze, mărfuri electrocasnice, tehnică sanitară. Euroterm dispune de propriul Centru de Service autorizat, în cadrul căruia activează specialişti de înaltă calificare. Personalul dispune de utilaj specializat şi piese de schimb originale, iar specialiștii companiei sunt în permanenţă instruiţi şi atestaţi de către firmele producătoare a utilajului pentru a oferi servicii de înaltă calitate și siguranță.

eurotermmd

Laiola

Laiola SRL propune clienților servicii complete de proiectare și execuție a întregii game de instalatii centrale termice pe lemne, iar echipele de ingineri și instalatori specializați vor oferi rezultate pe seama așteptărilor. Fiecare centrală termică și cazan vor fi instalate cu multă atenție, iar instalatorii vor oferi consultanță și soluții optime pentru execuția lucrărilor de instalare.

laiolamd

Term.md

„AM-Sisteme” SRL este o companie de inginerie care lucrează în domeniul construcțiilor generale și sisteme de inginerie. Compania a fost fondată în 2010 și are o experiență în construcția de cazane de biomasă, centrale termice, sisteme de încălzire, rețele de apă și gaze, instalații solare de apă caldă în contracte cu diferite proiecte, cum ar fi proiecte conduse de UNDP și finanțate de stat, precum și pentru zone rezidențiale și industriale.

term md

Jara.md

Companie Jara este un instalator profesionist pentru toate echipamentele de climatizare. Toate lucrările vor fi efectuate de specialiști calificați, folosind un instrument de calitate înaltă. Jara efectuează servicii de instalare: aparate de aer condiționat, cazane cu gaz și combustibil solid, cazane, radiatoare, centrale termice etc. De asemenea, instalează întregul sistem de încălzire și alimentare cu apă la domiciliu, cu vizita preliminară a inginerului pentru a întocmi estimări.

jara md

Tehnoformat

Tehnoformat este furnizorul oficial al echipamentelor de cazane marca "Garioni naval" și arzătoarelor pe gaz "F.BR". Cazanele produse de Garioni Naval produc și transmit energia termică din diverse surse, de exemplu prin ardere directă, utilizarea energiei electrice sau recuperarea căldurii provenite de la produse de ardere, survenite de la sisteme externe care au încă energie utilizabilă.

tehnoformat md

Termoconfort

Termoconfort oferă clienților un asortiment bogat al sistemului de încălzire: centrală termică, cazane pe gaz, cazane pe bază de combustibil solid, cazane electrice, cuptoare și sobe și piese de schimb pentru acest echipament. Compania colaborează direct cu uzinele-producătoare, ce permite să comercializeze sisteme de încălzire de înaltă calitate la un preț rezonabil.

termoconfortmd

Orice centrală termică sau cazan trebuie să ofere mai întâi de toate siguranța locuinței dvs, de aceea trebuie să vă asigurați despre calitatea serviciilor companiei la care apelați. Companiile prezentate mai sus dispun de experiență și vor asigura locuința dvs cu căldură și apă caldă pe tot parcursul anotimpului de iarnă.

Deja aveți instalată o centrală termică sau un cazan? Care este compania la care a-ți apelat? În comentariu mai jos puteți să ne lăsați o recenzie despre serviciile de instalare de centrală termică și cazane de care a-ți beneficiat.

Comentarii