TOP-10 Agentii de Design Interior | Moldova

16 Oct 2020
8258
TOP-10 Agentii de Design Interior | Moldova

Cele mai renumiți designeri de interior la care poți apela pentru un design interior im Moldova

Te-ai gândit vreodată la aspectul locuinței tale și cum acționează designul interior asupra ta, a familiei și a oaspeților? Un design interior, bine proiectat va face ca locuința ta să fie un loc de odihnă perfect după o zi grea de muncă și un loc convenabil pentru a petrece timpul liber împreună cu prietenii.

Îți dorești o schimbare în locuința ta, însă nu știi cu ce să începi? Ai vrea să ai mai mult spațiu, să aranjezi lucrurile într-un anumit stil, pentru o atmosferă mai confortabilă? 

Există mai mulți factori pe care trebuie să îi aplici atunci când reamenajezi locuința, deoarece nu trebuie să pui accent doar pe detalii sau pe imaginea generală, ci să găsești un echilibru între stil și confort

Pentru o renovare mai complexă ar fi bine să apelezi la companiile de construcții  sau cele care oferă servicii complexe de reparație la cheie. Dacă locuiești la casă pe pământ cel mai probabil că va trebui să începi cu acoperișul, îți recomandăm de asemena să vezi care este noul trend pentru acoperișuri verzi, iar ca specialist în montarea acoperișurilor poți să te informezi despre compania Tegola Moldva.

Să revenim la designul interior, aici avem nevoie de un designer de interior creativ, care va înțelege fiecare preferință, care se va dedica pentru fiecare detaliu, de la pereți până la mobilier

Un designer de interior cu experiență îți va oferi mai multe soluții pentru a redecora locuința ta, fiecare colț va prinde culoare și stilul tău, acesta va atinge scopul pentru care ai optat să oferi un design nou interiorului tău. Lista.md a selectat cel mai des accesate companii de design interior, pentru a vă simplifica căutările.

Iată unde vei găsi un designer de interior cu experiență

IdeaHome

IdeaHome îți vine în ajutor și îți oferă o consultație gratuită privind organizarea procesului de design. În urma consultației vei primi și devizul de cheltuieli ca să vă planificați bugetul pentru fiecare etapă. Fiecare client care a apelat la un designer interior al companiei va primi un bonus: 2D cu planurile tehnice gratuit!

ideahomemd

POLYART DESIGN STUDIO

POLYART DESIGN STUDIO are la baza domeniile arhitecturii rezidențiale, designului interior și a proiectării. Fiecare proiect la care lucrează compania are un design unic, cu o structurare corectă a lucrurilor simple, dar care influențează modul de viață.

polyartdesignstudio

Makani

Makani este o echipă tânără de specialiști în domeniul și proiectării arhitecturale. Studioul a fost lansat în anul 2011, care a reușit să execute multe proiecte interesante pentru clienții săi.

makani

Uni-Consulting Grup

Uni-Consulting Grup este o companie care oferă servicii de design interior de la randări 3D, proiectare, alegerea tuturor finisajelor, materialelor şi a managementului de proiect. Serviciile firmei acoperă arii de specializare variate: rezidenţial, comercial, oficii, spaţii publice etc. Compania execută proiecte personalizate ale încăperilor, astfel creând un spaţiu de confort şi de muncă funcţional, şi practic încât să te binedispună mereu.

Design Interior Moldova

REDECO

REDECO este marca comercială a companiei de construcții Nordstar-Grup SRL, specializată în servicii de reparații la cheie, design interior și construcții case particulare. Compania se poziționează lider pe piața serviciilor de reparații în apartamente, reparații case, design interior și construcții case particulare în Moldova, oferind un plus de valoare prin serviciile sale și prin atenția pe care o oferă față de clienți.

redecomd

SofiStil

SofiStil este alcătuită dintr-o echipă tânără, formată din arhitecţi şi designer interior, cu pasiune pentru design interior, cu experienţă în domeniul cromaticii şi designului interior .Compania oferă servicii de calitate pentru cei care doresc să-şi amenajeze şi decoreze locuinţa corect și confortabil.

sofistil

INSIDE interiors

Compania INSIDE interiors urmărește tendințele de design, implementând idei pentru produse selectate pentru a veni în întâmpinarea ta cu scopul de a realiza un ambient în care să te simți minunat.

inside interiors

Zen Design

Zen Design abordează tehnica deosebită pentru design interior non-standard și face pentru clienții săi oferte individuale. Drept urmare, lucrările Zen Design devin unice și originale. Zen Design îmbină calitatea cu eleganţa formelor, lucru, confirmat de o multitudine de premii internaţionale. Ofertele Zen Design sunt destinate, în primul rând, celor care n-au frică de noutate și de exclusivitate.

zen design

Key Interiors

Key Interiors a apărut ca urmare a unei dorințe puternice de a crea un design interior original, personalizat și confortabil pentru fiecare client. Echipa de designeri interior va utiliza timpul și spațiul în favoarea fiecărui client, astfel încât să ofere acestuia confortul de care are nevoie.

keyinteriors

DREAMDESIGN.MD

Studioul de design interior te va ajuta să găsești stilul perfect pentru a crea atmosfera magică a locuinței tale și îți pune la dispoziție o serie de servicii personalizate și adaptate bugetului tău. Dreamdesign oferă servicii de înaltă calitate în domeniul amenajărilor interioare la prețuri convenabile.

dreamdesignmdÎnainte de a apela la serviciile unui designer interior ar fi bine să te decizi din start despre preferințele tale. Pentru realizarea unui design interior trebuie să ai o imagine clară, în culori și materie. Suntem curioși cum ai reamenajat locuința, la ce companie de design interior  in Moldova ai apelat? Lăsă-ne un comentariu cu cât mai multe detalii pentru a informa toți cei care doresc să facă schimbări în locuința sa.

Comentarii