10 Fabrici de mobilă din Republica Moldova

22 Feb 2018
2163
10 Fabrici de mobilă din Republica Moldova

Stilul și confortul casei tale este dat de mixul dintre mobila bine aleasă și decorarea ambientului. Mobila pe stilul și gustul fiecărui om este acum simplu de obținut companiile de producție a mobilierului oferind posibilitatea clienților de a crea un design unic, individual. Despre Stilul și Confortul casei s-au scris cărți și s-au făcut nenumărate emisiuni, dar cel mai important aspect care stă la baza confortului de acasă este confortul psihic, de care depind celelalte stări ale noastre.

Pentru a produce un model unic a mobilierului la comanda clientului sau după tiparul designerului, compania depune mult efort. Un mobilier unicat, prin design trebuie bine gândit, modelat din toate punctele de vedere: linia produsului, funcționalitatea, rezistența structurii și accesorizarea acestuia. În prezent pe piața de afaceri din Republica Moldova industria de producție a mobilei crește treptat, fiecare dintre companii intenționând să satisfacă fiecare client aparte, prezentând-le produse originale, inovative și de calitate excelentă pentru a crea un ambiant comod și incorporabil prin culori, model, stil și materialul de construcție. Tendințele clienților sunt diferite de aceea companiile sunt silite să producă asortimente largi de mobila pentru a satisface fiecare client aparte.

Vă prezentăm un număr de 10 companii care produc mobilă din Republica Moldova:


1. Stejaur

Stejaur se mândrește cu istoria bogată a companiei, popularitatea imensă în Republica Moldova și de clienții satisfăcuți care au rămas fideli pe parcursul dezvoltării companiei. Stejaur oferă clienților săi calitate impecabilă a mobilierului, prețuri accesibile, timp definit de execuție a comenzii, materiale ecologice și abordare individuală.

2. Arama

Arama oferă spre atenția celor care caută mobilă de calitate, modernă sau clasică propria producție de mobilier într-un asortiment vast și diversificat. Prețurile fiind rezonabile iar fiecare cerință a clientului este abordată individual.

3. Design&Interior

Design&Interior realizează proiecte personalizate ale încăperii clienților, oferind confort la prețuri pe măsura serviciilor oferite. Compania creează și proiectează spații astfel încât să mulțumească fiecare client.

4. Tandem

Fabrica de mobila Tandem firmă producătoare de mobilă oferă la dispoziția clienților un asortiment bogat de mobilier pentru a se potrivi fiecărui client. Fabrica de mobila Tandem efectuează comenzi de calitate la cel mai înalt nivel.

5. Ambianța

Ambianța permite cumpărătorilor să asambleze ușor orice set de mobilă. Din acest considerent produsele sunt comercializate în mai multe țări din Uniunea Europeană, printre care România, Marea Britanie și Germania. Compania oferă garanția și calitatea produselor.

6. Confort

Fabrică de mobilă Confort folosește pentru fabricarea mobilei tehnologii de ultimă generație, materiale și accesorii de la cei mai importanți furnizori. Fabrică de mobilă Confort a devenit accesibil unui număr mare de clienți datorită prețurilor accesibile.

7. ICAM

ICAM fabrică de mobilă cu peste 70 de ani de experiență care pe de-a lungul anilor și-a perfectat calitatea producției și a extins gama de mobilă oferind prețuri cât mai accesibile. Compania se axeaza pe comenzi individuale cu scopul de a mulțumi fiecare client.

8. INDART

INDART mobila produce mobilă de calitate excepțională datorită utilajelor performante, echipei de designeri profesioniști și materialelor ecologice. Compania oferă clienților săi beneficii avantajoase de aceea compania se bucură de încrederea și mulțumirile acestora.

9. Mobvaro-M

Mobvaro-M oferă mobilă calitativă la prețuri avantajoase. Compania produce mobilă de lux, oferind cumpărătorilor game de peste 500 modele, accesibile cumpărătorului la prețuri mai mici. Producția companiei excelează prin modele exclusive de mobilă.

10. Mobilă la comandă

Mobilă la comandă utilizează cele mai inovative tehnologii pentru crearea mobilei, de accea oferă clienților garanția producției și calitatea acesteia. Compania își dezvoltă treptat gama de mobilă pentru a corespunde tuturor cerințelor clienților săi.

 

Comentarii