9 Fabrici de mobila din Republica Moldova

22 Feb 2018
10548
9 Fabrici de mobila din Republica Moldova

Stilul și confortul casei tale este dat de mixul dintre mobila bine aleasă și decorarea ambientului. Mobila pe stilul și gustul fiecărui om este acum simplu de obținut companiile de producție a mobilierului oferind posibilitatea clienților de a crea un design unic, individual. Despre Stilul și Confortul casei s-au scris cărți și s-au făcut nenumărate emisiuni, dar cel mai important aspect care stă la baza confortului de acasă este confortul psihic, de care depind celelalte stări ale noastre.

Pentru a produce un model unic a mobilierului la comanda clientului sau după tiparul designerului, compania depune mult efort. Un mobilier unicat, prin design trebuie bine gândit, modelat din toate punctele de vedere: linia produsului, funcționalitatea, rezistența structurii și accesorizarea acestuia. În prezent pe piața de afaceri din Moldova industria de producție a mobilei crește treptat, fiecare dintre companii intenționând să satisfacă fiecare client aparte, prezentând-le produse originale, inovative și de calitate excelentă pentru a crea un ambiant comod și incorporabil prin culori, model, stil și materialul de construcție. Tendințele clienților sunt diferite de aceea companiile sunt silite să producă asortimente largi de mobila pentru a satisface fiecare client aparte.

Alegem Fabrica de mobila

Vă prezentăm un număr de 9 fabrici de mobila in Moldova:

Stejaur

Fabrica de mobila Stejaur se mândrește cu istoria bogată a companiei, popularitatea imensă în Moldova și de clienții satisfăcuți care au rămas fideli pe parcursul dezvoltării companiei. Stejaur oferă clienților săi calitate impecabilă a mobilierului, prețuri accesibile, timp definit de execuție a comenzii, materiale ecologice și abordare individuală.

Fabrica de mobila Stejaur

Arama

Fabrica de mobila Arama oferă spre atenția celor care caută mobilă de calitate, modernă sau clasică propria producție de mobilier într-un asortiment vast și diversificat. Prețurile fiind rezonabile iar fiecare cerință a clientului este abordată individual.

Fabrica de mobila Arama

Design&Interior

Design&Interior realizează proiecte personalizate ale încăperii clienților, oferind confort la prețuri pe măsura serviciilor oferite. Compania creează și proiectează spații astfel încât să mulțumească fiecare client.

Design&Interior

Tandem

Fabrica de mobila Tandem firmă producătoare de mobila oferă la dispoziția clienților un asortiment bogat de mobilier pentru a se potrivi fiecărui client. Fabrica de mobila Tandem efectuează comenzi de calitate la nivel înalt.

Fabrica de mobila Tandem

Ambianța

Fabrica de mobila Ambianța permite cumpărătorilor să asambleze ușor orice set de mobila. Din acest considerent produsele sunt comercializate în mai multe țări din Uniunea Europeană, printre care România, Marea Britanie și Germania. Compania oferă garanția și calitatea produselor.

Confort

Fabrica de mobila Confort folosește pentru fabricarea mobilei tehnologii de ultimă generație, materiale și accesorii de la cei mai importanți furnizori. Fabrica de mobila Confort a devenit accesibil unui număr mare de clienți datorită prețurilor accesibile.

Fabrică de mobilă Confort

ICAM  fabrica de mobila

ICAM fabrica de mobila cu peste 70 de ani de experiență care pe de-a lungul anilor și-a perfectat calitatea producției și a extins gama de mobilă oferind prețuri accesibile. Compania se axeaza pe comenzi individuale cu scopul de a mulțumi fiecare client.

Fabrică de mobilă ICAMINDART

Fabrica de mobila INDART produce mobilă de calitate excepțională datorită utilajelor performante, echipei de designeri profesioniști și materialelor ecologice. Compania oferă clienților săi beneficii avantajoase de aceea compania se bucură de încrederea și mulțumirile acestora.

Fabrică de mobilă INDART

Mobvaro-M

Fabrică de mobilă Mobvaro-M Fabrica de mobila Mobvaro-M oferă mobilă calitativă la prețuri avantajoase. Compania produce mobilă de lux, oferind cumpărătorilor game de peste 500 modele, accesibile cumpărătorului la prețuri mici. Producția companiei excelează prin modele exclusive de mobilă.

Lista.md v-a oferit informații utile despre top fabrici de mobila in Moldova, iar alți membrii platformei vor fi curioși să afle care este fabrica de mobila dvs preferata și de ce. Înainte de a face recomandările nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii