IdeaHome

22 Apr 2019
2065
IdeaHome

Interiorul unei locuințe joacă cel mai important rol pentru starea emoțională a proprietarilor. Acesta poate să fie redată prin culori, detalii, amenajare etc. Cele mai mici detalii vor pune în evidență cele mai mari valori ale locuinței tale.

Când vrei să aplici pentru un design de interior, vrei să implimentezi ideile creative pentru a obține decorul pe care ți l-ai dorit mereu, ar fi cel mai potrivit moment să apelezi la specialiști care vor face acest lucru la cele mai înalte standarte.

Lista.md vă propune să apelați la compania IdeaHome, compania care a adunat, pe parcursul activității sale pe piața de afacere din Republica Moldova, un număr uimitor de clienți mulțumiți care sugerează tuturor serviciile acesteia, ca fiind una dintre cele mai creative și responsabile companii. Cât despre prețuri, clienții companiei sunt mulțumiți de prețul achitat pentru decorarea și amenajarea locuinților sale.

IdeaHome creează emoții în fiecare locuință, indiferent dacă este vorba de apartament, casă, oficiu sau spațiu comercial. Pentru companie, a face reparație, nu înseamnă doar a schimba tapete, a zugrăvi pereți sau a schimba teracota în baie, ci schimbarea imaginei și atmosferei spațiului, aceasta va aduce confortul în lumea dvs.

Dacă v-ați hotărât să faceți reparație, echipa de profesioniști cu experiența de peste 14 ani, vă stă la dispoziție!

IdeaHome oferă un spectru larg de servicii și experți cu experiență în domeniul reparațiilor, construcțiilor și designului interior, care vă ţin mai departe de grijile căutării contractanților pentru fiecare tip de lucrări și a materialelor potrivite:


Alegeți să faciți reparația locuinței dvs cu IdeaHome, iar aceștia vă vor mulțumi cu surprize și oferte extraordinare.

Comentarii