Unde găsim cele mai bune biciclete de vânzare?

12 Mar 2021
2803
Unde găsim cele mai bune biciclete de vânzare?

Primăvara este perioada când oamenii decid să își aducă silueta în forma dorită pentru vară, dacă și dumneavoastră sunteți dornici de sport, Lista.md vă prezintă câteva centre de fitness și săli de sport, iar cei libertini, care preferă mișcarea în aer liber, mai ales acum pe timp de pandemie, am pregătit pentru astăzi acest articol, prin urmare, în continuare vă așteaptă multă informație interesantă.

Astăzi nu vom enumera tipurile de sport, dar putem să vă reamintim că odată cu încălzirea timpului, va începe și activitatea sporturilor extreme. Sunteți un biciclist profesionist sau doar un amator? În orice caz, mai devreme sau mai târziu, dar veți fi nevoit să vizitați un magazin de biciclete. De asemenea, își vor începe activitatea și cluburile sportive. Iar astăzi vom vorbi despre un anumit obiect sportiv, transport care devine tot mai popular printre rândurile celor tineri, dar și a celor bătrâni, Velo sportul.

Velo sportul îți oferă sentimentul de libertate, care se poate compara doar cu zborul. Ce poate fi mai relaxant decât să-ți bată vântul de primăvară în față în timp ce învârți pedalele admirând peisajele Moldovei?

Beneficiile mersului pe bicicletă, mai ales acum pe timp de carantină, sunt destul de evidente, și sunt mult mai eficiente pentru a pierde câteva kilograme în plus, totodată este nevoie să urmați o dietă echilibrată, de aceea puteți oricând să apelați la un nutriționist sau dietolog pentru consultație și informații utile.

Unii bicicliști sunt călători serioși, care aleg să exploreze fiecare colț al patriei noastre pe două roți, unii merg doar pentru distracție, iar alții se dedică competițiilor, cultivând spiritul competitiv și al rivalității.

Pentru a avea parte de o experiență excepțională de ciclism veți avea nevoie de accesorii pentru biciclete potrivite, îmbrăcăminte specială, și bineînțeles de biciclete sportive sau biciclete fulger, unii bicicliști recomandă biciclete cu roți groase. Dar unde găsim toate aceste biciclete de vânzare? Într-un magazin unde veți avea de ales multiple modele, printre care și biciclete românești folosite de bicicliștii profesioniști pentru competiții.

Un magazin de biciclete, specializat în domeniul sportiv, are opțiunea de a confecționa biciclete la comandă. Când vine vorba să cumpărăm o bicicletă, trebuie să ne atârnăm cu seriozitate și să ne sfătuim cu consultantul. Aici trebuie de luat în calcul și necesitatea de a procura accesorii: scaun pentru bicicletă, claxon, indicatoare, genunchiere, cască, etc. Acestea pot să facă o gaură în bugetul dvs, dar dacă veți căuta mai bine și veți compara prețurile, și o să oferiți destul timp căutărilor s-ar putea să găsiți chiar biciclete ieftine sub 500 lei. De asemenea, pentru a economisi și mai mult, se poate de găsit produs pe platformele de anunțuri gratuite, sigur, acestea vor fi la mâna a doua. Iată de ce înainte de a căuta biciclete de vânzare, vă recomandăm să aflați cum trebuie de ales o bicicletă.

bicicleta 1

Alegem cel mai bun magazin de biciclete în Moldova

Majoritatea oamenilor, mai devreme sau mai târziu, se vor confrunta cu necesitatea de căuta (mai ales cei care locuiesc în Chișinău, unde locuitorii se confruntă cu ambuteiaje), ceea ce înseamnă că va trebui de făcut un drum spre un magazin de biciclete. Într-un astfel de magazin veți putea să comparați prețul și calitatea, în plus, oricând puteți să vă consultați cu un specialist al magazinului despre acele velocipede care vă interesează.

Chiar dacă nu sunteți un biciclist cu experiență ci doar un amator, când vine vorba de a achiziționa o bicicletă, e mai bine de știut care magazin de velocipede este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Mai ales când peste tot vezi publicitate despre vânzări și închirieri auto, dar despre biciclete de vânzare nu se publică nimic.

Noi am luat în considerație acest aspect și am pregătit un top din care veți putea alege cel mai bun magazin de biciclete din Chișinău, Bălți și alte orașe din Moldova.

GIANT

GIANT este magazinul Nr1 din întreaga lume care oferă biciclete de vânzare de mai bine de 15 ani. Datorită calității produselor și serviciilor oferite acesta și-a câștigat încrederea clienților pe teritoriul Moldovei. În prezent, GIANT are peste 12.000 magazine cu diferite modele în întreaga lume, dintre care 5 pot fi găsite în Chișinău și Bălți.

giantBikeshop

Cererea totdeauna naște oferta, iar popularitatea bicicletelor crește pe an ce trece. Așa a și apărut cel mai mare magazin de biciclete din Moldova – Bike Shop.

bikeshopBikes.md

Bikes.md se încadrează perfect în categoria magazinelor online, care livrează produsul la domiciliu. Nu mai este nevoie să mergeți la magazin să chinuiți consultantul cu întrebări despre acele biciclete de vânzare. Pe site veți găsi un filtru simplu și comod care vă va ajuta să găsiți bicicleta potrivită.

bikesmdAUTHOR

Brandul AUTHOR, al companiei PARALAX este distribuitor oficial de la Universe Agency (Republica Cehă) din anul 2001. Vânzătorii și consultanții acestui magazin de biciclete vă vor consulta privitor la ceea ce vă interesează cel mai mult, iar după ce ați ales bicicleta, centrul de service vă va oferi garanție pe o anumită perioadă.

authorVELOMAX

VELOMAX activează pe piața din Republica Moldova din anul 2012, fiind un magazin OFFLINE, iar mai apoi, în anul 2016, deschizând și un magazin online, care se dezvoltă în permanență luând în considerare recenziile și sugestiile clienților. Spre atenția dvs este prezentată o gamă largă de biciclete de vânzare și accesorii pe care le puteți găsi într-un showroom modern.

velomaxVELOPOINT

Acest magazin de biciclete poate fi găsit în Chișinău. Din dorința de a dezvolta velo turismul, Velopoint și-a început activitatea în anul 2015. Datorită poziționării reușite al magazinului, puteți ajunge foarte ușor la destinație.

velopointSmadshop

Unul din cele mai mari magazine online din Moldova, în sortimentul căruia veți putea găsi și biciclete pentru copii. Fiecare produs achiziționat va fi însoțit de garanție și livrare gratuită.

smadshopBicicleta.md

Dacă căutați un magazin de biciclete în Bălți, atunci accesați magazinul online bicicleta.md a companiei „Smad Group”, care are o experiență de 10 ani. In plus, bicicleta.md este unul dintre magazinele unde veți găsi biciclete electrice.

bicicletamdVelosport

Poate fi găsit în Chișinău și Bălți. Pentru cei care se află la depărtare de aceste orașe, dar caută biclete de vânzare, Velosport vă expune toată gama de produse într-un magazin online unde veți putea găsi și biciclete electrice. Mai mult de atât magazinul Velosport vă oferă servicii de reparații bicicletă si piese.

velosportSă găsești biciclete de vânzare în Moldova este ușor, bani să avem, mai greu este să alegi un magazin de biciclete bun. Sperăm că Lista.md v-a ajutat și așteptăm comentariile dvs.

Comentarii