TOP-10 Companii de Chirie Auto in Moldova

25 Ian 2021
4240
TOP-10 Companii de Chirie Auto in Moldova

Dacă dvs nu aveți în posesie un automobil, dar vă place să călătoriți, mai degrabă sau mai târziu, va trebuie să apelați la motoarele de căutare cu textul: “chirie auto în Moldova”. Dacă vă doriți să mergeți într-o mini vacanță, sau aveți o conferință și vă doriți să rămâneți în acel oraș pentru un citybreak, sau ați planificat o aventură de week-end, la sigur veți avea nevoie de chirie auto.

Fie că optați pentru: chirie auto în Chișinău, chirie auto în Bălți sau în oricare oraș din Moldova, nu este un serviciu ușor de găsit, cum ar părea la prima vedere. Mai întâi veți avea nevoie să faceți câteva cercetări pentru a apela la firma de închirieri auto potrivită cerințelor dvs. Poate dvs aveți nevoie de chirie auto mai specifică, cum ar fi: închirieri auto fără garanție pentru a economisi, sau arenda auto cu șofer, dacă doriți să vă distrați pe toată durata călătoriei, sau pentru conferința dvs aveți nevoie de închirieri mașini de lux pentru oaspeții dvs. Toate aceste aspecte influențează considerabil felul în care ați planificat să petreceti vacanța sau weekendul.

Chiar dacă țara noastră nu are un teritoriu atât de mare pentru închirieri auto, putem găsim destul de multe firme care oferă mașini la procat, unele chiar oferă închirieri auto pe termen lung.

chirie auto 1Moldova nu este acel Dubai aglomerat, unde la orice pas poți să vezi afișe despre chirii auto, unde chiar pe străzi poți alege mașini în chirie (Chisinau). În Republica Moldova nu este simplu de identificat servicii de chirie auto a unui automobil rezistent, care să vă ofere confort și, dar în același timp și mobilitate rezistentă la drumurile noastre, pentru a ajunge la cele mai frumoase locuri din Moldova, sau la oricare altă destinație turistică care sunt împrăștiate peste tot în țara noastră. Luând în considerare aceste aspecte, să alegeți o firmă de închirieri auto este pe prim plan, întru-cât șofatul va ocupa cel mai mult timp pe parcursul călătoriei. Prin urmare, este decizia dvs de a opta pentru chirie auto, noi doar vă vom ajuta să găsiți mai cele mai bune mașini la procat prezentându-vă un top de unde veți putea alege o firmă de închirieri auto.

chirie auto 2

Chirie auto în Moldova - Top 10 companii

Vă prezentăm cele mai bune companii care oferă chirie auto în Chișinău,  Bălți și Moldova ale anului 2021. Sperăm că Lista.md vă va ajuta să luați decizia corectă.

GoodRent

GoodRent este compania care oferă mașini la procat, din anul 2007. Pe parcursul anilor de activitate, angajații companiei au acumulat experiență pentru arenda auto, de aceea serviciile oferite corespund necesităților clienților. Din 2009, GoodRent se poziționează drept lider pe piața de închirieri mașini de lux în Moldova. La baza succesului companiei stau 3 lucruri:

 • Siguranța și confortul
 • Gama largă de mașini
 • Starea tehnică excelentă de mașini în chirie

Apelând la serviciile de chirie auto a companiei GoodRent veți avea parte de o călătorie sigură și liniștită.

goodrentLUXCAR

LUXCAR se ghidează după cele mai înalte standarde a serviciilor de mașini la procat. Iată care sunt aceste servicii:

 • Rezervor plin și mașină curățată
 • Toate riscurile sunt asigurate de companie de asigurări din Moldova
 • Chirie auto fără persoană garant
 • Prețuri avantajoase
 • Serviciul : „închiriere auto cu șofer”
 • Confidențialitate
 • Semnarea acordului cu actele necesare pentru mașini la procat

luxcarAvtoProkat.md

AvtoProkat.md vă oferă o gamă largă de mașini la procat, de la mașini econom class până la închirieri auto de lux. Compania dispune de oferte speciale pentru clienții fideli. De asemenea, cei care optează pentru chirie auto vor beneficia de livrarea și returnarea gratuită a automobilului în afara razei orașului, inclusiv aeroportul din Chișinău.

avtoprokatCars4Rent

cars4rent.md vă oferă oportunitatea de a crea propria mică afacere de închirieri auto sau pur și simplu să beneficiați de chirie auto pentru o vacanță cu întreaga familie. Compania nu ascunde prețurile pentru niciun fel dintre mașini în chirie, toate taxele fiind transparente, oferind clienților săi serviciile corespunzătoare și fotografiile reale ale automobilelor. Compania vă oferă exact ceea ce doriți să conduceți.

carsforrentEuroCar

Compania EuroCar.md vă propune chirie auto în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei.

 • Întâmpinarea clientului la aeroport
 • Executarea contractului în mai puțin de 10 minute
 • Protecția clientului cu ajutorul companiei de asigurări „Bercut Grup”

Timpul pentru închirie auto începe de la 2 zile sau mai mult. Perioada și modelul automobilului sunt nelimitate, pentru că sortimentul de mașini la procat este foarte mare, deja depinde ce alegeți dvs.

eurocarSixt

Sixt este o companie internațională de închirieri auto din Germania care are mai bine de 2000 de baze care oferă spre chirie auto o gamă largă de mașini la procat. În această gamă de mașini la procat se numără: închirieri mașini din clasa economă precum și închirieri mașini de lux. Pentru cei care adoră să călătorească împreună cu prietenii, compania Sixt oferă mașini la procat de diferite modele și dimesiuni, precum microbuze și minivanuri. De asemenea, puteți beneficia de echipamente suplimentare precum fotolii pentru copii și navigator, care vă vor ajuta la drum.

sixtRentalcars.com

Rentalcars.com este cea mai mare rețea internațională unde se poate apela pentru mașini în chirie în mod online. 160 de țări ale lumii, peste 900 de companii partenere, 3,5 milioane de clienți mulțumiți vă garantează că veți găsi pentru chirie auto mașina potrivită oriunde v-ați afla. Pentru închirierea auto aveți nevoie doar de:

 • E-voucher pentru plată
 • Card bancar
 • Permis de conducere
 • Pașaport

rentalcars]Auto4rent

Auto4rent și-a început activitatea în anul 2013 și până în prezent oferă chirie auto în Chișinău. În lista de chirie auto sunt incluse mașini confortabile, din diferită clasă, oferte speciale pentru arenda auto, punctualitate a șoferilor care vă aduc mașina la destinația clientului, și starea tehnică excelentă a automobilului. Aceste mașini la procat sunt dotate cu: router Wi-Fi, GPS al companiei „Bercut” și tot echipamentul necesar pentru o călătorie sigură.

autoforrentAutoinmoldova

Compania de închirieri auto „autoinmoldova” oferă chirie auto în Bălți, Chișinău și în străinătate (Ucraina, România etc.). „Autoinmoldova” oferă o gamă largă de mașini la procat de la clasa economică la clasa premium. Aceste mașini în chirie sunt echipate cu un navigator GPS și cu o hartă detaliată a Moldovei, acestea vor fi livrate în orice punct specificat de client.

auto in moldovaGoodauto

Goodauto este companie de închirieri auto în Bălți, Chișinău și în alte orașe din Republica Moldova, care în mai bine de 5 ani a acumulat o listă de 1300+ clienți mulțumiți. Administratorii companiei prețuiesc timpul dvs, de aceea timpul de închirieri auto este adus la minim, iar mașina va fi adusă la destinația dvs în termenii stabiliți. Numai la Goodauto puteți beneficia de mașini la procat exclusive și închirieri mașini de lux pentru nuntă.

good auto

5 lucruri care trebuie de știut despre arenda auto

Înainte de a opta pentru chirie auto trebuie să fiți pregătit de anumite lucruri. Citind acest articol veți face cunoștință cu cele mai bune companii care oferă mașini la procat, dar imediat apare întrebarea: „dacă toate sunt bune, care dintre ele este varianta cea mai bună pentru mine?” De aceea trebuie să le verificați pe toate, să adunați cât mai multă informație și să vedeți sortimentul potrivit de mașini la procat.

 1. Locația. Vedeți care este traseul dvs, hotărâți-vă unde începe și unde se termină călătoria dvs prin Moldova și alegeți o companie de mașini la procat cu cea mai apropiată chirie auto localizată în apropiere. Pentru a reduce cheltuielile, încercați să începeți și să terminați călătoria dvs în același punct.
 2. Prețul. Costul de bază pentru o chirie auto variază în funcție de anotimp. Vara tarifele pe timp de zi sunt mai mari, în timp ce iarna, prețurile sunt mult mai mici. Mai mult de atât, pentru a înțelege adevăratul preț, trebuie să luați în considerare cu ce sunt dotate acele mașini în chirie.
 3. Vârsta. Majoritatea companiilor în Moldova întrețin starea tehnică chiar și a automobilelor vechi, în conformitate cu standardele impuse, cu toate acestea, o mașina mai nouă are șanse mai mici de a se defecta la drum, de aceea luați în considerare vârsta automobilului.
 4. Deservirea. După ce ați ales mai multe companii pentru chirie auto, apelați și confirmați calitatea serviciilor oferite, luați în considerare cât de repede răspunde administratorul, și cât de satisfăcătoare sunt răspunsurile acestuia. Dacă pe parcursul călătoriei dvs apar unele dificultăți, deservirea va fi un punct important în alegere.
 5. Recenziile. Este important de verificat recenziile clienților, pentru a face o impresie despre o anumită chirie auto. Pentru asta cel mai bine ar fi să accesați pagina de facebook a companiei pe care urmează să o contactați.

Chirie auto în Moldova este unul dintre cele mai populare servicii. Lista.md este aici să vă economisească din timp și să vă împărtășească cunoștințile în domeniul de închirieri auto (Chisinau). Înregistrați-vă, adresați întrebări, spuneți-ne ce părere aveți despre mașini la procat, și bineînțeles abonați-vă la newsletter pentru a primi notificări despre articolul următor despre barber shopurile din Moldova.

Comentarii