TOP-10 | Alegem Cel Mai Tare Barber shop in Chisinau!

28 Ian 2021
9043
TOP-10 | Alegem Cel Mai Tare Barber shop in Chisinau!

Îngrijirea de sine este un aspect important în viața fiecărui bărbat, iar frizura este cel mai important și necesar aspect. Unii oameni obișnuiesc singuri să-și tundă părul, iar alții merg la un barbershop. Statisticile arată că bărbații caută pe internet „barber shop Chișinău”, „barber Chișinău” sau „barber shop Bălți”, dar acestea pot fi găsite și în alte localități.

Din păcate, astăzi, majoritatea bărbaților au uitat despre beneficiile de a apela la serviciile aceluiași barbershop. Pe măsură ce tradițiile se dau uitării, bărbații merg la o frizerie pentru femei care poate oferi aceleași servicii de frizerie pentru bărbați. Și de fiecare dată când merg la un salon barber trebuie să explice din nou ce fel de tunsură își doresc. Fiecare barber are un obicei “minunat” (vorbesc din propria experiență) de a repara ,ceea cei ei cred, a fi o greșeală făcută de un alt barber sau frizer. Prin urmare, clientul care schimă mereu barberul și merge la un alt barbeshop, de fiecare dată va avea o altă tunsoare. Și asta nu e deloc bine, în cazul în care doriți să mențineți aceeași tunsoare.

barbershopFiecare bărbat își dorește un barbershop aproape de casă. Apelând la serviciile aceluiași barber vei reuși să eviți unele probleme, de exemplu:

- puteți să vă tundeți înainte de un eveniment important fără să riscați că noul barber nu se va descurca sau vă va trage la preț.

- un barber bun are o memorie extraordinară, mai ales la tunsorile clienților fideli. În doar 5-6 ședințe el va cunoaște toate detaliile despre tunsoarea dvs. Puteți, fără griji, să deschideți ușa și să spuneți „ca de obicei”.

Dacă vă mutați într-un alt cartier sau chiar într-un alt oraș atunci acesta ar fi un motiv explicabil de ce este nevoie să schimbați un barbershop pe altul, altfel nu aveți nicio scuză.

Un mic sfat: când vă schimbați locul de trai, ar fi bine să întrebați barberul dvs cum ar fi mai corect să întrețineți barba și părul dvs. De exemplu: care sunt cele mai bune produse pentru îngrijirea părului, ce mărime a lămii trebuie să folosiți, ce tip de păr aveți, și cum trebuie să vă îngrijiți scalpul și părul pe parcursul zilei.

Care sunt criteriile după care vă conduceți în căutarea celui mai bun barbershop? Noi vă oferim cele mai simple, 3 variante după care să vă ghidați:

- Google. Acesta este cel mai simplu motor de căutare, doar trebuie să introduceți: „barber shop Chișinău”, „barbaer Chișinău” sau „barber shop Bălți”, și Google o să vă ofere un șirag întreg de salon barber în orașul dvs sau în apropierea acestuia. O singură problemă – să nu vă pierdeți prin acest șirag de saloane barber care propun cele mai bune oferte pentru tunsori, barber, sau pur și simplu să petreceși timpul frumos.

- Recomandare. Cel mai eficient mod de a găsi un barbershop bun vine din recomadările colegilor de serviciu, rudelor, prietenilor, recomandările vor fi multe. Adevărul e că, odată ce v-ați mutat într-un alt oraș, s-ar putea să întâmpinați unele dificultăți în cercetarea tuturor recomandărilor în căutarea unui barbershop, de exemplu dacă v-ați mutat în Chișinău, care nu este un oraș deloc mic, atunci mai bine va fi să apelați la Google.

- Să aveți încredere în Lista.md. Noi, administratorii platformei am avut grijă să cercetăm piața de afaceri și să găsim pentru dvs 10 cele mai bune saloane barbershop din Moldova.

barber2

Care este cel mai bun barbershop în Chișinău?

A venit timpul să vedem unde se poate de tuns barba, care este locația celui mai bun barbershop.

TOPGUN

TopGun este una dintre cele mai mari și cele mai bine dezvoltate francize de barbershop la nivel internațional. Rețeaua acestui brand s-a împânzit în mai bine de 50 orașe în 5 țări din lume. Dacă alegeți acest barbershop, veți avea parte de servicii europene de calitate.

topgun

Lisnic Barbershop

Lisnic Barbershop este primu barber în Chișinău, unde se pune accent pe atmosfera localului, atitudinea prietenoasă și prestarea de înaltă calitate a serviciilor următoare:

- aranjarea barbei

- alegerea corectă a tunsorii

- bărbieritul cu prosop fierbinte

- bărbieritul cu briciul ascuțit pe curea

lisnic barbershopReitar Barbershop

Club pentru bărbați cu propria atmosferă – această petrecere este doar pentru bărbați, acel loc unde nimeni nu te va privi cu coada ochiului și te vor primi în gașcă cu mare plăcere:

- consultația unui barber profesionist și tunsori unice

- cea mai bună cosmetică pentru îngrijirea părului

- tunsoare și bărbierit

- atmosferă plăcută garantată

reitarReal Man 

Real man este locul pentru gentlemeni adevărați, unde poți să te răcorești și să te odihnești. Bineînțeles, acesta este locul pentru dumneavoastră. Fiecare tunsoare începe cu o consultație, pe parcursul căreia barberul va descifra dorințele dvs și le va implimenta cu ușurință. Cea mai importantă însărcinare a barberului este de a crea un stil individual cu ajutorul sintezei unui arsenal bogat de tradiții vechi de secole și tendințe moderne. La Real Man nu veți primi doar tunsori de înaltă calitate, ci și recomandări despre îngrijirea părului și a barbei de la barberi profesioniști.

real menBlack Lion Barbershop

Black Lion este mai mult decât un barbershop. Acest salon barber vă va ajuta să găsiți propriul stil. Dacă v-ați decis să apelați la serviciile specialiștilor OldBoy, puteți fi siguri, noul look vă va impresiona imediat. Această frizerie barber shop vă oferă servicii de barber precum: tunsul și bărbieritul cu briciul ascuțit pe curea, și astea sunt doar unele servicii din întreaga gamă.

black lion13 BY BLACK STAR

13 BY BLACK STAR este un barbershop neobiștuit, datorită serviciilor care depășesc limitele unui barber chișinău. Specialiștii acestui barbershop creează tunsori exclusive, care ajung să fie un exemplu și un trand. Black Star barber are clienți de diferite vârste, care activează în diferite domenii: artiști și futboliști, militari și politicieni, administratori și studenți. Toți clienții doresc să atingă stitlul său unic. Pentru BlackStar Barbershop nu contează statutul tău social, odată ce ai călcat pragul acestui salon barber poți fi sigur de calitatea serviciilor pe care le vei primi.

13 by black starBarber 69

Barber 69 este un barbershop pentru bărbați adevărați unde veți găsi toate atributele corespunzătoare pentru a pune în evidență masculinitatea. Clienții optează pentru serviciile acestui barber shop nu doar din cauza excelenței deservirii, ci din cauza plăcerii care obțin în timpul deservirii: atitudine serioasă, muzică contemporană, anturaj elegant. Apelând la serviciile acestui babrbershop veți primi o tunsoare pentru bărbați pe placul dvs, modelarea și nuanțarea bărbii etc.

barber 69Uppercut Barbershop

Nu este un lucru mai complicat și mai responsabil decât îngrijirea aspectului fizic, de aceea trebuie să vă atașați serios de această întrebare. Uppercut Barbershop este locul unde de stilul dvs se vor ocupa adevărații profesioniști în acest domeniu. Aici veți putea obține un nou look și recomandări despre cum să mențineți și să îngrijiți aspectul tunsorii și al bărbii. Specialiștii Uppercut Barbershop sunt creativi și le place să experimenteze, luând în considerare toate preferințele clientului.

uppercutCrazy Monkey Barber Shop

Crazy Monkey Barber Shop este un local nou pe piața de afaceri, conceptul căruia îți are rădăcinile din barbershopurile tradiționale irlandeze. Dacă vă doriți un look de invidiat, o tunsoare ca în revistele de modă pentru bărbați sau poate doar căutați un specialist care va reda stilului dvs individualitate, atunci acest barbershop este ceea ce aveți nevoie.

Pe lângă serviciile de calitate, Crazy Monkey Barber Shop oferă exact ceea ce are nevoie un bărbat: companie, muzică bună și băuturi răcoritoare care vă vor relaxa după o zi grea.

crazy monkeyBarbershop aydam

Barbershop aydam a fost creat cu scopul nobil de a spori calitate serviciilor de barber pentru bărbați, de a oferi doar servicii de calitate înaltă. Fiecare tunsoare în acest barbershop – nu va fi ceva obișnuit, ci o adevărată maiestate a tunsorii individuale pentru fiecare client.

barbershop aydamCriteriile după care să vă ghidați când alegeți un Barbeshop

După ce ați colectat toate informațiille din căutări sau din recomandări, vine timpul să faceți alegerea potrivită. Este important să înțelegeți de la bun început dacă acel barbershop pe care-l alegeți corespunde cerințelor dvs. Încăperea trebuie să fie curată și confortabilă. Organizarea locului de muncă este un moment important în definirea calității serviciilor.

barberAspectul general al acelui barbershop

Aspectul salonului și a specialistului contează foarte mult. Acurateția și aspectul fizic al barberului este cartea de vizită a fiecărui barbershop. Barberul are obligația de a servi drept model pentru clienții săi, pentru că, în primul rând fiecare client va atrage atenție la aspectul barberului. Organizarea localului este unul dintre cel mai important indicator al calității.

Profesionalismul personalului

Pentru fidelizarea clienților este important calitatea și profesionalismul fiecare barber. Experiența în domeniu în combinație cu fluxul de clienți demonstrează calitatea serviciilor. Prima impresie poate fi făcută după modul cum lucrează un barber și după ce primiți răspusnurile satisfăcătoare la întrebările dvs. De exemplu întrebați despre: produsele cosmetice, tipul părului, etc.

Sociabilitatea personalului

Barberul pe care-l alegeți trebuie să fie capabil să spună despre serviciile pe care le oferă, și de asemenea, să asculte cu atenție preferințele dvs. În timpul tunsorii trebuie să se petreacă o conversație înțeleasă, în caz contrar riscați să rămâneți nesatisfăcut de rezultatul obținut.

barber5

Recenziile clienților

Recenziile vă vor oferi mai multe informații despre un anumit barbershop decât credeți. Verificați pagina localului pe rețele sociale pentru a vă asigura de calitatea serviciilor.

Rețineți, este ușor de găsit un barbershop, dar nu toate vă pot oferi anume acele servicii pe placul dvs. Nu vă fie frică să vizitați mai multe barbershopuri, până veți găsi un barber care să corespundă cerințelor dvs. În cazul în care ați găsit un asemenea barbershop și considerați că merită să fie recomandat și celorlalți, vă rugăm să creați profilul de membru și să ne lăsați un comentariu despre serviciile și contactele acestuia.

 

Comentarii