TOP Centre de fitness și săli de sport in Moldova

06 Mar 2018
1728
TOP Centre de fitness și săli de sport in Moldova

După o iarnă grea și friguroasa, după toate sărbătorile de iarnă, mesele copioase, corpul nostru a acumulat câteva kilograme, lipsa de mișcare de asemenea a contribuit la acest factor. O dată cu sosirea primăverii, hainele grele și mari dispar din garderobă fiind înlocuite de cele mai lejere și mai colorate. Dar ce ne facem dacă peste iarna rochița preferată nu mai este pe mărime? Răspunsul este simplu: Sport și Dietă. Deoarece primăvara îți dă puteri proaspete, te vei simți în plină forță și destul de motivată să începi să te ocupi de silueta ta, mai ales că vara vine imediat. Cu toate ne dorim un corp tonifiat și ferm, câteva ședințe la sală te-ar putea ajuta, acestea fiind urmate de o dieta echilibrată sau o alimentație mai sănătoasă. Dacă nu este timp de sală sau dacă nu îți place să petreci timp transpirând într-o încăpere închisă, acum că s-a încălzit afară, iar aerul proaspăt al serii te îndeamnă la plimbare, devine mult mai ușor să facem un pic mai multă mișcare. Cât despre dietă aici găsim o mulțime, doar trebuie sa alegi cea care ți se potrivește cel mai bine și pe care o să poți ține până la capăt. Ia aminte, dieta nu trebuie să fie una drastică și dezechilibrată, organismul tău deja a suferit atacuri de mâncare de-a lungul iernii, dacă nu ești specialist în a alege o cură de slăbire atunci vizitează un nutriționist sau cere un sfat antrenorului tău. Menține controlul asupra alimentației, hidratează-te cât mai bine, bea cât mai multă apă, uneori setea este confundată cu foamea. Să trecem la efortul fizic, sălile de sport și centrele de fitness, acestea uneori pot fi chiar distractive, efortul fizic ajută la detoxificarea organismului și reducerea stresului.

Vă prezentăm câteva centre de fitness și săli de sport:


1. Niagara Fitness Club

Niagara Fitness Club este expert și lider în domeniul fitness din Republica Moldova. Clubul Neagara oferă peste 50 de antrenamente de grup pentru maturi și peste 30 de antrenamente de grup pentru copii. Antrenamentele se petrec în preajma antrenorilor specialiști, oferind serviciile necesare pentru menținerea și recuperarea formei fizice.

2. Queen Fitness

Queen Fitness este centrul de fitness modern, exclusiv pentru femei. Club fitness propune spre atenția doamnelor și domnișoarele care își doresc să-și sculpteze un corp de invidiat și care doresc să ardă grăsimile, antrenamentele cardio, care include: Step Aerobic, Kangoo Jump, Jumping și antrenamentele de tonifiere Body Sculpt, Fitball, Pilates.

3. Yelle Fitness

Yelle Fitness este clubul care optează și care te învață cum să duci un mod de viață sănătos. Clubul fitness este dotat cu utilaje moderne, instructori profesioniști și atmosferă care te va motiva să atingi scopul dorit.

4. Target Fitness

Target Fitness oferă o gamă largă de program în grup pentru maturi și copii, cardio, sală de forța, dansuri, program de reabilitare corporală, fitness pentru copii. Clubul îți va da forța necesară pentru a obține rezultatul dorit.

5. Fitoshape

Fitoshape se bazează pe responsabilitatea personală a fiecărui antrenor, pentru a oferi serviciile necesare stabilite de clientul clubului. Clubul oferă antrenamente atât individuale cât și de grup, acestea fiind interesante, ritmice și dinamice.

6. XTZ Fitness Club

XTZ Fitness Club propune spre atenția celor care doresc să se ocupe de forma fizică abonamente speciale la cele mai convenabile prețuri. Gama largă de utilaje profesioniste plus antrenorii specialiști, cu experiență te vor ajuta să obții formele dorite.

7. Energy Fitness

Energy Fitness oferă reduceri generoase pentru clienții săi. Antrenorii clubului îți vor oferi program individual, te vor învăța cum să te alimentezi corect și te vor motiva pentru a obține rezultate.

8. Pozitive Fitness Home

Pozitive Fitness Home este cel mai mare centru fitness din orașul Bălți care are săli special amenajate pentru fitness, yoga și cardio. Antrenorii centrului sunt specializați în domeniu, aceștia se vor ocupa de silueta ta și te vor ajuta să alegi programul individual pentru a obține rezultate înalte.

9. Artemida

Artemida club fitness dotat cu echipament profesional și antrenori care te vor ajuta să atingi țelurile și să te mențină motivat pentru a ajunge la acel țel.

10. Lido

Lido surprinde prin varietatea de echipamente profesionisite și aparate de forță moderne optime atât pentru începători cât și pentru cei care au experiență în domeniu.

 

Comentarii