Cei mai buni nutriționiști și dietologi din Moldova

25 Sep 2020
8533
Cei mai buni nutriționiști și dietologi din Moldova

Cei mai buni nutriționiști și cei mai cunoscuți dietologi din Moldova

Cum credeți, alimentația joacă un rol important pentru sănătate? Bolile cronice, oboseala, astma sau alergia, poate fi tratată, doar prin abordarea unui mod de viață sănătos, mai bine zis, de a schimba obiceiul alimentației. Fie că mergeți la sala de sport  sau sala de fitness, alergați dimineața sau seara, sau aveți un ritm de viață activ, cel puțin o dată sau de două ori pe an mergeți să vă consultați cu medicul despre starea organismului dvs, posibil chiar găsiți timp să mergeți la un specialist manualist sau la un chiropractician. Dar cu siguranță nu ați apelat la un nutriționist.

De ce este important de a apela la un nutriționist sau la un dietolog înainte de a începe o dietă? Ca și oftalmologul care are grijă de ochii dvs, nutriționistul are grijă de organismul și metabolismul dvs. Partea cea mai importantă a serviciului unui nutriționist este de a face ca sistemul digestiv și corpul dvs să obțină aceeași nutrienți în timp cât sunteți la dietă. Un dietolog sau nutriționist va face un plan de scădere în masa corporală care va fi potrivit pentru dvs și nu va afecta organismul. Indiferent cât de mult doriți să scadeți în kilograme, este important să aveți parte de o alimetație corectă, încercați să urmați dieta Duncan și să creșteți consumul de fier.

Când veți căuta un nutriționist este nevoie să aveți în vedere unele aspecte ale serviciilor oferite. Când vine vorba despre sănătate, trebuie să căutăm un medic care va alege tratament individul pentru fiecare pacient în parte. Profesia de nutriționist este asemănătoare cu profesia de dietolog, în unele momente când căutați un nutriționist, acesta va putea fi și dietolog, pentru că aceste profesii au multe în comun. Cei mai buni nutriționiști, uneori se numesc și dietologi, dar activitatea lor profesională este mai restrânsă și mai riguroasă decât pur și simplu despre dietă și slăbire. Fiind în căutarea unui dietolg sau nutriționist, acordați mai întâi, o mare atenție la diplomele și certificatele medicale și la experiența în domeniu de nutriție. Prioritate va avea mereu un dietolog sau nutriționist cu o experiență vastă în domeniul nutriției și a unui istoric lung de lucru cu centre medicale exclusive.

Deseori, unii oamenii pretind de a fi „nutriționiști”, doar frecventând câteva cursuri și primind acel certificat de nutriționist, de aceea trebuie să fiți foarte prudenți cânt apelați la un astfel de „specialist”. Asigurați-vă despre autenticitatea studiilor medicale ale nutriționistului sau a dietolugului dvs, despre licențierea acestuia în domeniul nutriției.

Fie că ați ales să mergeți la un nutriționist sau dietolog din cauza unei tulburări alimentare sau din dorința de a urmări o dietă potrivită pentru a nu provoca efecte adverse asupra organismului sau din cauza că v-ați simțit rău, Lista.md vă propune un top al specialiștilor în domeniul nutriției care vă va ajuta să găsiți un nutriționist sau dietolog potrivit necesităților dvs.

HeroDoc

Herodoc este o platformă care îți oferă consultații primare online. Aici puteți beneficia de ajutorul medicilor din următoarele domenii:

  • ORL,
  • Medic de familie,
  • Nutriționist,
  • Psiholog.

herodoc

Medpark

Spitalul Internaţional Medpark este primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din Moldova. Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Cei mai renumiți nutriționiști și dietologi sunt mereu pregătiți să vă acorde ajutorul de care aveți nevoie. O dată ce v-ați adresat la specialiștii Medpark veți primi o consultație complexă și o dietă special pentru dvs, doar după ce veți face toate analizele necesare, după modul dvs de viață și a modului de alimentare.

medparkmd

ANAMARIA-MED

Centrul medical ANAMARIA-MED este o instituție muntifuncțională de medicină generală care reprezintă un nou progres în diagnosticarea și consultarea pacienților din Moldova, oferind servicii medicale de diagnoză mai rapidă a bolilor. În centrul medical ANAMAERIA-MED veți găsi nutriționist sau dietolog de înaltă calificare la prețuri mici.

anamariamed

Medazur Med Spa

Centrul Medazur Med Spa a fost fondat în anul 2002 şi, până în prezent, este unicul centru spa medical din Moldova. Dacă doriți să trăiți în armonie cu corpul dvs, să abordați alimentația corectă pentru slăbire și masa corporală potrivită, să preveniți și să reduceți riscul complicațiilor de sănătate din mai multe puncte de vedere, Medazur Med Spa vă propune consultații de la cel mai bun specialist nutriționist sau dietolog.

medazur

THEIA

THEIA este centrul de nutriție care și-a început activitatea la data de 06.05.2017 și este considerat primul centru de nutriție din Moldova. THEIA prestează servicii de educație alimentară: consultații cu nutriționistul, investigarea corporală la analizatorul TANITA, elaborarea programelor de nutriție. Toate aceste servicii vă vor fi oferite de medici calificați în domeniul nutriției, care sunt gata să răspundă la întrebările clienților/pacienților despre cum să schimbe și să îmbunătățească modul de alimentare. Deoarece 80% din toate bolile sunt legate de nutriție, specialiștii THEIA sunt convinși că numai alimentația corectă și sănătoasă poate face față acestora.

theia

AMC

American Medical Center (AMC) oferă servicii medicale de către cei mai buni specialiști în domeniul nutriției și elaborează plan și programe de tratament, orientându-se după vârstă și gen a pacientului. Personalul centrului va face totul ca dvs să vă simțiți în siguranță și confort. O dată ce deschideți ușa centrului de nutriție, veți fi întâmpinat cu ceai, cafea, wi-fi, fără rând ca dvs să ajungeți cât mai repede pentru rezolvarea problemei la medicul nutriționist sau dietolog.

american medical centerDupă cum am remarcat mai sus, 80% dintre maladii sunt strâns legate cu modul de alimentație, de aceea, alimentația corectă este cheia succesului către o viață sănătoasă și de lungă durată. Lista.md a dorit să reducă timul dvs de căutare a specialiștilor în domeniul nutriției, și v-a oferit un TOP 5 centre de nutriție din Moldova. Lăsați-ne un comentariu dacă ați beneficiat de astfel de servicii și la care nutriționist sau dietolod ați apelat.

Comentarii