În ce investesc banii cetățenii din Republica Moldova?

01 Feb 2018
2275
În ce investesc banii cetățenii din Republica Moldova?

În ce investesc banii cetățenii din Republica Moldova? Este foarte curios să aflăm care sunt cheltuielele cetățenilor: divertisment, produse alimentare sau întreținearea automobilului. Un sondaj public care include doar persoane cu varsta de peste 18 ani a găsit raspunsul la această curiozitate.

Pe primul loc se află Hotelurile si Restaurantele, aici se includ barurile, terasele, karaoke-bar-urile, coffee shop-urile și cluburile de noapte. De aici putem deduce plăcerea moldovenilor de a petrece timpul liber intr-un ambiant mai relaxant.

Locul doi ocupă Saloanele de Frumustețe și Sanatate din Republica Moldova, unde includem magazinele de produse cosmetice, saloanele de frumusețe, spa-urile, clinicele și laboratoarele, centrele de fitness. Moldovenii investesc un procent mare din salariul său în imaginea proprie, iar sanatatea este pe prim plan, de aceea pe piața de afaceri din Republica Moldova se deschid tot mai multe saloane de masaj care includ terapia tradițională asiatică și clinici private.

Pe locul trei se plasează categoria Construcții/Mobilier/Auto unde introducem firmele de construcții, autoservicii, benzinării, mașini agricole și mobilierul pentru casă și birou. În Republica Moldova oamenii investesc o mare parte din salarii în construcții, comfort și imaginea casei, la fel de mult se investește și în automobile pentru a garanta siguranța pe drum.

Pe locul patru se află Shopping-ul și Călătoriile, investiție a cetățenilor moldoveni în care plasăm magazinele de haine/accesorii/încalțăminte pentru adulți și copii. Reînnoirea garderobei și vacanțele sunt necesare pentru fiecare om, uneori chiar utile.

Locul cinci ocupat de Supermarket-uri și Electrocasnice al Republicii Moldova, unde includem produsele alimentare și aparatele de uz casnic, acestea fiind necesități zilnice pentru fiecare om în viața de zi cu zi.

Mai jos gasiți cele mai solicitate locuri in care investesc cetatenii Republicii Moldova:


1.Hotelul Cosmos

Hotelul Cosmos are anual cei mai mulți vizitători din Republica Moldova.

2. City Club

City Club se menține în topul celor mai populare cluburi din Moldova.

3. Aquaterra Wellness & Spa

Aquaterra Wellness & Spa singurul fitness club din Moldova care oferă clienților abordare individuală și complexă asupra sănătății și frumuseții.

4. Belar Grup

Belar Grup salonul de frumusețe cu o experiență de 20 ani în Moldova.

5. Colossal S.A

Colossal S.A se clasifică in top prin numărul mare de clienți mulțumiți din Repbulica Moldova.

6. Tandem

Tandem reprezintă magazinul cu cea mai bogată gamă de mobilier din Republica Moldova.

7. Dacia

Dacia prezintă cele mai multe vînzări pe piața auto din Republica Moldova.

8. MallDova

MallDova are cei mai mulți cumpărători zilnic.

9. AirMoldova

AirMoldova cea mai solicitată companie de călătorii din Republica Moldova.

10. Nr1

Nr1 supermarketul cel mai distribuit de consumătorii din Moldova.

11. Maximum

Maximum alegerea numarul 1 datorită ofertelor accesibile pentru fiecare cetățean.

 

Comentarii