Top 10 cele mai luxoase spa-uri din Europa

10 Mai 2018
1943
Top 10 cele mai luxoase spa-uri din Europa

Uneori simțim nevoia de o recreere, de liniște și relaxare. Oboseala, agitația, stresul pot să-ți ia din puteri, simți acea nevoie de o reîprospătare atât la nivel psihic cât și fizic. Este important să menținem un echilibru spiritual, mental și fizic, ceea ce s-a dovedit destul de greu, mai ales în zilele noastre când diferiți factori exteriori ne afectează starea emoțională. Relaxarea este necesitate firească atât pentru femei cât și pentru bărbați, iar aceasta poate fi oferită doar de un salon spa specializat.

Terapie pentru corp, minte și spirit, pentru atingerea stării de bine: aceasta este conceptul pe care se bazează centrele Spa în adevăratul sens al cuvântului. Astfel de saloane Spa oferă, pe lângă servicii de relaxare și de tratare a unor afecțiuni, pentru care sunt echipate cu aparatură sofisticată asistată de personal medical și divertisment, ca să nu mai amintim de cosmetică.

Pentru a avea parte de o adevărată experiență Spa, caută agențiile turistice care au cele mai multe centre care și-au pus la punct pachete complete care includ alimentație specifică, programe sportive, tratamente cosmetice adaptate fiecărei probleme a tenului, dedicate atât sexului frumos cât și celui tare. La acestea adăugându-se diverse activități recreative, precum pescuitul, hipismul, ciclismul, drumețiile în aer liber și înotul. Și lista continuă. Lista a realizat pentru tine o selecție a celor mai bune zone spa din Europa și nu numai.


1. Hotel Hohenwart, Schenna, Italia

Hotel Hohenwart, Schenna, Italia este un hotel montan absolut minunat. Aici o să aveți parte de saună tiralează și piscina cu apă sărată, aceasta fiind amplasată pe acoperișul hotelului. Tratamentele spa sunt tradiționale, acestea se petrec în trei camere de relaxare : „Vedere de vis”, „Strălucire de munte” și „Sunetul tăcerii” care sunt absolut spectaculoase. Dacă alegeți pachetul „Lună plină”, veți putea sta la masaj chiar pe terasa de pe acoperiș.

2. Barceló Asia Gardens, Costa Blanca, Spania

Barceló Asia Gardens, Costa Blanca, Spania are lucrători profesioniști în domeniu, cei care lucrează aici au făcut cursuri de specializare la „Wat Po”, centrul național thailandez pentru medicină tradițională. Din „meniu” nu lipsesc „Nuad Kon Thong”, masajul special pentru femeile însărcinate, sau masajul tradițional la patru mâini. Dacă ajungeți aici, nu ratați „Nuad Thao”, un masaj pentru circulația periferică, iar picioarele voastre vor fi răsfățate la maximum.

3. Antara Destination Spa & Resort, Paphos, Cipru

Antara Destination Spa & Resort, Paphos, Cipru este destul de costisitor, dar după procedurile de relaxare o să fii foarte mulțumit. În plus vei fi tratată ca o adevărată zeiță având la dispoziție un valet, iar în preț sunt incluse serviciile unui chef, dar și un tratament spa zilnic. Iar tratamentul special „Kati Vasti”, te ajută să te eliberezi de energia negativa, cu ajutorul unor uleiuri calde, care îți sunt turnate constant pe spate.

4. Agua Spa, Sanderson, Londra, Marea Britanie

Agua Spa, Sanderson, Londra, Marea Britanie este spa-ul perfect unde vă puteți restabili energiile și puterile beneficiind de tratamentul suprem care folosește o combinație de pudră de diamante, fier micronizat și lavandă. Camerele de tratament sunt despărțite nu de pereți, ci de draperii grele, iar vestiarele sunt imense. Oaspeții se pot relaxa fie pe paturi de meditație, fie în separeuri. Odată ce ați intrat în acest spa, o să vă simțiți ca și cum v-ați plimba printr-un nor uriaș, alb și pufos.

5. Le Couvent des Minimes, Provence, Franța

Le Couvent des Minimes, Provence, Franța este o fostă mănăstire transformată în spa. Tratamentele oferite de acest spa folosesc produse din grădinile proprii, lămâile, mierea, levănțica și verbina. Veți găsi aici șase încăperi mari de tratament, două saune și un caldarium. Masajul cu lavandă o să vă trimită cu siguranță spre paradis.

6. Château St. Gerlach, Valkenburg aan de Geul, Olanda

Château St. Gerlach, Valkenburg aan de Geul, Olanda este cel mai bun hotel din Olanda, iar spa-ul este cotat cu cea mai înaltă notă. Aici există o piscină romană de mari dimensiuni, iar fostele pivnițe au fost transformate în săli de tratament. Este singurul spa din Benelux care folosește produse Kneipp, împreună cu gama organică franceză Sothys. Tratamentul facial Sothys include curățare, peeling, mască și masaj și este ideal pentru tenul obosit și stresat.

7. Dolder Grand, Zurich, Elveția

Dolder Grand, Zurich, Elveția are spa-ul care folosește cele mai bune produse de îngrijire a pielii din lume, inclusiv Kerstin Florian, La Prairie și Amala. Tratamentele nu sunt ieftine, dar „meniul” este impresionant și include orice, de la baie cu alge, la reflexoterapie. În timp ce faceți baie în jacuzzi, puteți admira o priveliște spectaculoasă asupra orașului. Piesa de rezistență este un tratament facial cu ser de aur.

8. Dolce La Hulpe, Bruxelles, Belgia

Dolce La Hulpe, Bruxelles, Belgia aici găsiți dușuri „în ploaie”, dar și o uriașă baie turcească, legată de patru săli de curățare. Sălile de tratament poartă, fiecare, numele unor copaci din pădurea în care este situat spa-ul. Veți putea beneficia aici de un adevărat ritual cu… cafea, care reduce celulita și îmbunătățește circulația.

9. Pullman Aachen Quellenhof, Aachen, Germania

Pullman Aachen Quellenhof, Aachen, Germania este hotelul ca un castel, unde totul vorbește despre relaxare. Aici găsiți saună finlandeză, solar sau grotă de gheață, iar piscina este spectaculoasă, cu statui din piatră, iluminate artistic. Tratamentul special cu petale de trandafiri include un peeling cu ulei de ierburi, o baie cu lapte de trandafiri, o mască hidratantă pentru față și un pahar din cea mai fină șampanie.

10. Parkhotel Igls, Innsbruck, Austria

Parkhotel Igls, Innsbruck, Austria este salonul spa la care puteți apela pentru a obține starea de bine personală. Specialiștii care lucrează au o abordare holistică asupra nutriției, exercițiilor fizice și regenerării organismului. Cu alte cuvinte, fiți pregătiți pentru analize de sânge, comprese cu ceară de albine, drenaj limfatic și cursuri despre nutriție, educație fizică și sistemul imunitar.

Comentarii