A început Sezonul de toamnă - TOP-10 reduceri!

04 Sep 2020
1645
A început Sezonul de toamnă - TOP-10 reduceri!

Haine elegante și încălțăminte sezonul de toamnă. Unde găsim?

A venit și toamna! În loc să ne apuce nostalgia, hai să ne bucurăm de ofertele noi pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020 din garderobele noastre. Fiecare perioadă a anului este frumoasă, mai ales pentru shoppogolicii care așteaptă cu nerăbdare reducerile de sezon. Toamna ne aduce nu numai bucuria de a savura roadele bogate ale naturii, dar și reducerile de toamnă.

Toamnă este benefic pentru a aborda un nou stil, poate unul mai modest sau unul mai îndrăzneț, combinând culori noi, tomnatice, aurii, aprinse, ca focul. Odată ce timpul se răcește, este momentul potrivit de a reînnoi garderoba. De la lenjerie intimă  până la încălțăminte de toamnă, unele femei preferă să beneficieze din plin de primele oferte fierbinți și să schimbe garderoba în totalitate.

Reducerile de toamnă de obicei încep în luna septembrie și se încheie cu un mare festival al reducerilor, cunoscut sub denumirea de Black Friday.

Toamnă ne aduce oferte fierbinți și ne oferă posibilitatea de a procura haine de toamnă ieftine a brandurilor vestimentare din Republica Moldova, chiar și brandurile vestimentare pentru copii  au de oferit cele mai bune prețuri pentru clienții săi. Amatorii de haine din piele naturală, vor găsi și ei reduceri de la producătorii de articole vestimentare din piele naturală  din Republica Moldova.

Să pășim în toamnă cu stil și eleganță, aplicând pentru reducerile de toamnă, inspirate pentru un stil de toamna unic, de la brandurile vestimentare din Republica Moldova

Pentru început să vedem unde putem procura haine de toamnă ieftine și încălțăminte de toamnă care să ne ofere confort.

Începem topul cu brandurile autohtone de haine de toamnă


AMARENA SECRET

AMARENA SECRET este brandul vestimentar autohton care combină cu desăvârșire confortul cu frumosul. Colecția de haine de toamnă create în atelier va oferi eleganță, stil și va face remarcabilă fiecare femeie care alege să îmbrace vestimentația brandului Amarena Secret.

amarena secret


ARTIZANA FASHION SALON

ARTIZANA FASHION SALON propune doamnelor și domnișoarele atât haine de toamnă, cât și haine de iarnă. Brandul autohton confecționează haine de damă de înaltă calitate, moderne și stilate, mai mult de atât, hainele din piele și cele din blănuri sunt rezistente la condițiile nefavorabile în perioada rece a anului, păstrează căldura, în același timp oferind o imagine plăcută și deosebită.

artizana fashion salon


L.STOROJUC

Brandul autohton L.STOROJUC confecționează haine de toamnă elegante, calitative care vor pune în evidență atuurile doamnelor care optează să procure haine de toamnă a acestui brand. Brandul propune o varietate vastă de rochii, fuste, jachete și paltoane, în care îmbină armonios elementele minimaliste și clasice, cu cele vaporoase și romantice perfecte pentru a completa garderoba.

storojuc


Milabrega

„Milabrega” este un brand specializat în prelucrarea și producerea blănurilor și a pieilor în Moldova. Brandul propune o gamă vastă de haine    de toamnă precum: blănuri de lux, în diverse culori și stiluri, precum sport, retro și clasic. Fiind o afacere de familie, acest brand investește dragoste, pasiune și armonie în fiecare piesă adusă pe piață.

milabrega

Katea Gri

Acest brand este alegerea perfectă pentru femeile care vor să impresioneze prin eleganță, dar totodată să rămână misterioase și serioase. Brandul Katea Gri confecționează ținute modeste, cu o plată de culori fine. Doamnele curajoase care caută haine de toamnă mai diferite ar trebuie să cerceteze cu siguranță colecția vestimentară a acestui brand autohton.

katea gri
Acum că am încheiat cu brandurile autohtone de unde puteți procura haine de toamnă, trecem la lista de branduri autohtone de unde veți putea găsi încălțăminte de toamnă.

Încălțămintea de toamnă este un accesoriu important, când alegem o pereche de pantofi, botine sau cizme trebuie să fim foarte atenți la calitatea acestora, căci  toamnă, de obicei, este un anotimp ploios și friguros.

Hâncu

Acest brand autohton se poziționează drept lider, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, pe piața vestimentară. Brandul „Hâncu” se remarcă prin autenticitate irepetabilă, confort și distincție, dar și o gamă largă de încălțăminte pentru fiecare anotimp, precum și încălțăminte pentru orice eveniment sau pentru fiecare zi.

hancu

Olso Shoes

Acest brand creează încălțăminte pentru femei, modernă, confortabilă, creată exclusiv din materiale naturale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să asigure confortul și plăcerea de face o plimbare. Doamnele care optează pentru comoditate vor rămâne foarte mulțumite de încâlțămintea de toamnă Olso Shoes.

olso shoes

Zorile

Unul dintre cele mai înstărit producător de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Compania „Zorile” confecționează încălțăminte în stil clasic și casual, încălțăminte din piele de calitate superioară, care oferă siguranță și comoditate la drum.

zorile

Cristina

De mai bine de 10 ani, acest brand autohton oferă o varietate enormă de modele diverse ca factură, textură şi coloristică, designul tuturor fiind inspirat din ultimele tendinţe europene în domeniul încălţămintei. „Cristina” este producătorul care propune un ansamblu armonios dintre calitate deosebită, prețuri avantajoase și satisfacerea oricărui gust și plac.

cristina

Oldcom

„Oldcom” este un brand autohton care produce încălțăminte pentru întreaga familie, pentru orice vârstă, pentru orice anotimp. Compania motivează clienții săi să facă cât mai multă mişcare. De aceea, brandul „Oldcom” produce încălţăminte confortabilă, lejeră, absolut practică, dar şi plăcută ca aspect.

oldcom

Fiind sezonul de toamnă, gândul fuge involuntar la temperaturi scăzute, la dorința de a evita frigul și neplăcerile cauzate de acesta și, automat la botine, ghetuțe sau cizme de damă. Și, care doamnă sau domnișoară, nu consideră că încălțările din sezonul trecut nu mai sunt la modă? Brandurile prezentate în lista de mai sus, sunt cele mai cunoscute branduri autohtone care ne oferă posibilitatea de a procura haine de toamnă ieftine și încălțăminte de toamnă la preț accesibil, aducând pe piață modele noi de haine și încălțăminte. Utilizatorii Lista.md vor fi recunoscători să cunoască despre alte branduri autohtone de care vă folosiți. De aceea, așteptăm cu mult drag să ne lăsați comentarii despre brandul preferat.

Comentarii